Şimdi Ara

Bilir kişiler İTÜ uzay mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İtü de uzay mühendisliği okumayı düsünüyorum bilgisi olan varsa yazabilir mi ?

• Bence çok güzel bir bölüm :D
  • Supersnake95 S kullanıcısına yanıt
    Neye dayanarak söyledın hocam bunu
    Orayı mı yazmayı düsünüyorsun sende ?
  • Ben özel bir üniversitede Gemi İnşaa Okuyorum. Bir zamanlar hayalimdi. Sınav Senemde tonla talihsizlik yaşadım.

Türkiyede iş yok olarak bilinir uzay mühendisliği. Türkçeye Havacılık Mühendisliği Olarak çevrilmesi gerekmekteydi nedense böyle bir isim koymuşlar. Uçak Mühendisliğinin çalışabildiği çoğu alanda makineninde bazı alanlarında çalışabilir.

Yurtdışında çalışma açısından İtünün ismi dolayısıyla kolay çıkarsın. İstersen başta formula 1 veya diğer motorsporlarında aerodinamik mühendisi olarak çalışabilirsin.

Uzay mühendisliğinin önemi için viper ve acr viper arasındaki farkları incele derim.

Hayırlı Tercihler.
  • Supersnake95 S kullanıcısına yanıt
    Sagolasın kardes bilgiler icin
  • Yukarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne merak ediyorsun ?
  • -Firenze- kullanıcısına yanıt
    vazgectim ya aslında bölüm güzel geliyor fakat daha iyi yorum duymadım okuyan bi kaç kişiyede sorma imkanı buldum yok yani olumsuz herkes
  • quote:

Orijinalden alıntı: kararsızkarar

vazgectim ya aslında bölüm güzel geliyor fakat daha iyi yorum duymadım okuyan bi kaç kişiyede sorma imkanı buldum yok yani olumsuz herkes

Ne duydun olumsuz olarak? Ayrıca itu uzay yazmayıp nereyi tercih etmeyi dusunuyorsun?

• -Firenze- kullanıcısına yanıt
    iş imkanı kısıtlı boş meslek falan filan ilgin varsa iyi diyenler falan var da bu uzaya ilgim oldugunu nasıl anlayacam onu da bilmiyom
    diş hekimliğine döndüm tekrardan sence napayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kararsızkarar

iş imkanı kısıtlı boş meslek falan filan ilgin varsa iyi diyenler falan var da bu uzaya ilgim oldugunu nasıl anlayacam onu da bilmiyom
    diş hekimliğine döndüm tekrardan sence napayım ?

Birincisi iş imkani gayet de var ve uçak mühendisliği ile eşit imkanlara sahip, ikincisi dış hekimliği ile uzay müh. Arasında bölüm olarak dağlar var kadar fark var alakasız iki bölüm cunku

• Mezunum roketsanda calisiyorum 8k+sgk+yol+yemek. Bence sartlar cok iyi.
    AMA 5 DIL BILIYORUM XD

• Bende bu bölümü yazmayi düşünüyorum, arada git gel yaşıyorum. Mezunları cok iyi yerlere gelebiliyor mu falan hic bulamadim nette. 5 yil sonraki halini düşünüyorum bir de gelisir gibi geliyoe iyice.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.