Şimdi Ara

Bilişim Soruşturması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, geçen gün polis tarafından arandım adres tespitim için istanbul cumhuriyet başsavcılığı eskişehir savcılığından istemiş bilişim suçları soruşturması için ne alakaysa her neyse polis bir de dosya takip nosu verdi adliyeye gittim fakat dosya kartaldan olduğu için eskişehir adliyesinde bir bilgi yok neyle alakalıdır diye

durumun belirsizliği canımı sıkıyor ,elimde sadece takip numarası var bu takip numarasıyla nasıl bilgi alabilirim dilekçe yazsam eskişehir savcılığına bir işime yarar mı? dava mı açılacak nedir cidden kafam çok karışık.

• Hocam işlediğiniz iddia edilen suç nedir merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHdeki Kel Adam

Hocam işlediğiniz iddia edilen suç nedir merak ettim.

işte bende onu öğrenemedim ki kardeşim elimde sadece dosya takip numarası var ama nasıl bilgi alıcam bilmiyorum.
  • 155i ara ve durumu ayrıntılı bi şekilde sor öğren öğrenmedende kapatma kardeş,işinin arkasına düş belirli bi tarih marih vardır geçerse daha kötü olur ara sor bu numarayı verdiniz ama benim bu ne işime yarayacak hangi siteden neleri bu kodla öğrenebilirim hakkıödaki suçlama ne siz bilmiyorsanız kim biliyor tarzında konuşurken elinde bi kalem bi kağıt olsun tamam,canınıda sıkma dh ye giren adamda ne olacak :)

• oceanlab kullanıcısına yanıt
    E Devlet şifren varsa oradan bakabilirsin yoksa bi ptt şubesinden al orada neyin nesi olduğu yazması lazım. Eskişehir adliyesini aradın mı? Telefonla oradan da bilgi edinebilirsin bir ihtimal. İnternette küfür ettiğin mesaj ata ata rahatsız ettiğin birileri varsa muhtemelen bu yüzden vermişlerdir...

• Eskisehir adliyesinde adina dava acilmis mi e devletten bak. Daha sonra o mahkemenin telefon numarasini bul. Mahkemeyi ara bilgi talep et. Insafli birine denk gelirsen bilgi verir. Yok gelmezsen sallar.

• cp durumu yada ip adresinden bi kredi kartı kullanılmıs baska kişinin
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

E Devlet şifren varsa oradan bakabilirsin yoksa bi ptt şubesinden al orada neyin nesi olduğu yazması lazım. Eskişehir adliyesini aradın mı? Telefonla oradan da bilgi edinebilirsin bir ihtimal. İnternette küfür ettiğin mesaj ata ata rahatsız ettiğin birileri varsa muhtemelen bu yüzden vermişlerdir...

E devlette suan dava gozukmuyor adima zaten polis sorusturma dedi sadece suan icin.

• Nasil bu kadar emin olabilirsiniz ki sirf bu ikisi olcak diye? Ki ikiside degil yani kendimden eminim

• KırmızıElma K kullanıcısına yanıt
    Sorusturma kartal istanbul adliyesinden baslatilmis zaten suan edevlette adima dava gözükmuyor kardes adliye baska sehirdeyim diye bilgi veremedo dilekce ile talep etmeyi dusunuyorum ise yarar mi emin degilim

• antidot38 A kullanıcısına yanıt
    Sorusturma asamasinda diye bilgisi yok polisin artik dilekce yazicam

• quote:

Orijinalden alıntı: oceanlab

Sorusturma kartal istanbul adliyesinden baslatilmis zaten suan edevlette adima dava gözükmuyor kardes adliye baska sehirdeyim diye bilgi veremedo dilekce ile talep etmeyi dusunuyorum ise yarar mi emin degilim

Baska sehirdeki adliyeye gittiysen oradakiler sana bilgi vermez. Seni ilgilendiren birimin telefon numarasini bul durumu anlat baska sehirde oldugunu soyle. Bilgi verip veremeyeceklerini sor. Yuz yuze gorusmeden bilgi veremeyiz derlerse ikna edici sekilde konus. Ogrenci oldugunu zor durumda oldugunu veya calistigin gibi bahaneleri one sur ama dogru olsun.

• geçen perşembe evime polis geldi başka bir şehirden savcı hakkımda arama istemiş evimdeki tablet,telefon vs dijital şeyleri aldılar adli inceleme için, arama kağıdında hakkımda şikayetçi olan adamı tanımıyorum şahsen, konu ise bu kişiye ait fotoğrafların kendinden izinsin internet ortamında paylaşılmasıymış.

her neyse ben incelemeden bir şey çıkmayacağına eminim sonrasında incelemede bir şey bulamazlarsa ne gibi bir adım gerçekleşir ki acaba ve ben bu kişiye dava açmayı da düşünüyorum hele bir sonuçlar gelsin daha telefonuma vs kavuşamadım kopyalayıp gönderemedi burdaki emniyet diğer şehire.
  • 11880
  • "Adınıza açılmış ya da müdahil olduğunuz bir dava kaydı bulunamamıştır." e-devlet'de herhangibi bir şekilde birisi adıma dava açarsa bu siteden görebilirmiyim arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

"Adınıza açılmış ya da müdahil olduğunuz bir dava kaydı bulunamamıştır." e-devlet'de herhangibi bir şekilde birisi adıma dava açarsa bu siteden görebilirmiyim arkadaşlar ?

Evet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.