Şimdi Ara

BİLİŞİME GİDENLERDEN İZLENİMLERİNİ ALABİLİRMİYİZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Roby

quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

quote:

Orjinalden alıntı: Roby

Hadi bakalım. Ücretsiz bilet bulabilirsem sizleri hergün orada karşılıyor olacağım (Ki büyük ihtimalle buldum )

Bugün elime 3 tane geçti ikisini dostuma yolladım yarın yine geliyor..Fuarda tanıdıkta var iki tane internetten kayıt yaptırıp girilebiliyormuş

Bulamazsam yakana yapışabilirim, söylemeseydin keşke

canın sağolsun her türlü yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 7 Eylül 2005, 23:18:56 >

• ilk 3 salona sokmadı adiler ya adam kayırma diz boyu bu arada favori hosteslerim 1.sırada: kaan cep hastanesi reyonundaki müthiş güzellikteki hemşireler(yalandan) hele sarışın kalp hastası yapar ayrıca bu kadar kısa etek ilk kez gördüm 2.sırada türk telekom standındakiler (açıkçası çok şaşırdım) 3.sıra amd standı ferrari arabasının yanındaki siyah giysili bayanlara dikkat ayrıca araba ile resimde çektirip bastırabilirsiniz 4.sırayı iki firma paylaşıyor süperonline ve samsung(jvc veya panasonic de olabilir )

ayrıca formları doldurun ve yarışmalara da katılmaya çalışın iyi hediyeler oluyor bazen
  • Arkadaşlar dün fuardaydım. Teknosa dan bilet aldım 20 ytl. Hafta içi oldugu için. Hafta sonu bileti ayrı 10 ytl. Zaten biletlerin üzerinde hafta sonu olanlar da cumartesi - pazar diye yazıyor. Yaklaşık 5 saat fuar da kaldım. Öyle aman aman bir fuar değil bence. Ama yine de gidilmeli diye düşünüyorum. Benim gitme amacım plazma tv alacağım için piooner ve panocic arasında kararsız kalmıştım. Fuar da daha fazla bilgi sahibi olabilirim kıyaslıyabilirim mantığı ile gittim. Ama maalesef piooner fuarda stand açmamış ve digicom (pionerrı getiren firma). Bir firma avrdı piooner astan ordaki adam da hiçbirşey bilmiyor broşür sordum kalmadı dedi. Varmı böylee birşey fuara katılma amacı nedir arkadaşlar ürün tanıtmak reklam yapmak vs.. adam kalmadı dedi yaa daha fuarın 3. günü cuma c.teı pazar napıcak bilmiyorum. Herneyse Panasonic standına gittim adamlar aşmış olayı. Son derece güzel büyük her model den var her türlü ürün bilgisi içeren deokuman mevcut. Ayrı ayrı plazma odaları oluşturmuşlar ses sistemi ile beraber tst edip seyredebiliyorsunuz. Birde ekim çıkacak 65 ınc plazması vardı super yaklaşık 22000 ytl. Herneyse ben panasonıc almayı karar verdim bu arada. 1-2-3 hall ler business deniyor ama hikaye. Bir adet kartvizit veriyorsunuz kapı girişinde hemen bilgisayarra kayıt edip yaka kartınızı veriyorlar ve çok rahat giriyorsunuz. Kartvizitiniz yoksa form dolduruyorsunuz. Aynı şekilde giriyorsunuz. Çok geyik standlar da var. güzeller de var. Tabii herkesin beklentisi farklı. Koleksiyon mobilya da fuar da stand açmış japonyadan masaj koltugu getiren adam da açmış. Sony ericsson, toshiba, panasonic gibi standlar hem güzel hem de dolu dolu standlar. Nokia yı hiç beğenmedim bomboş bir alan. 5-10 telefon koymuş yeni telefonunu lanse ediyordu ki bence sıfır hiç tutulacağını zannetmiyorum kocaman telefon minnacık ekran. Yazık o paraya. sony ericsson k600i güzel yeni gelecek sade ve özellikli. sony standı da güzel di unutmadan. psp avuç içi çıkanlar araba yarışı oynadım 1-2 dak. test için güzel alet fiyatı da çok pahalı değil bence. Teknosa var çıkışta dışarda orda 570 ytl civarı. Sadece oyun için değil film izleyebilirsiniz çektiğiniz resimleri album gibi izleyebilirsiniz vs... Teknosa fuar için özel ürünlerinde kampanya yapmış. Orda özel dergi dagıtıyor 5 günlük bir çok üründe hele bazılarınad deli indirimler var. Fotograf makinası printer gibi. 4990 panason,c plazmayı 4200 e satıyor mesela. Başka başkaaa. Kızlar süper :) Özellikle Laxon firmasının standı far güzel büyük bir stand uğramanızı ve üst kata doğru şöleee bir bakmanızı tavsiye ederim genel de orda bir tirbun oluşmuş :) Bir çok bilişim sektor dergileri fuar da hem eski sayılarını hem yeni sayılarını 1 ytl ye satıyorlar dışarda 5-6 ytl. kaçırmayın derim. Bazıları form doldurana 2 sayı birden hediye ediyor. Bir stand bedava cep telefonlarında sözlük yüklüyordu heves ettim ama bende i-mate var o yüzden olmadı. moralim bozuldu :( Fotograf meraklıları için güzel standlar var nikon hp kodak yalçınlar filan baya dolu dolu geldi bana. Başkaaaaaaaa. 1 hall sadece yazılım üzerine. Klasik üniversiteler den oluşan eğitim bölümü var. Kısacası bölee arkadaşlar. bu arada eşontiyon tarzı birşey hiç yok diyebilirim. Nerdeyse sıfır. Bir kaç salak salak yarışma vardır turkcell standında o kadar. Navturk diye bir stand vardı gps sistemi makinası var haritada turkiye yolları var guzel gibi göründü ama hiç pratık değil ve yanlış bilgiler verdi adam baya rezil oldu kızardı terledi. bizim açımızdan bol bol espri konusu oldu ama adam fena şişti valla. Komik kıyafetli hasır şapkalı tipler görürsünüz. gidişte ve dönüşta hafta içi olmasına ragmen deli trafik vardı bende kadıköyden gittim arabamla 2. köprüyü kullandım nispeten daha rahat dı ama hafta sonunu düşünemiyorum. Bu kadar aklım da kalanlar.

Kendinize iyi bakın sorunuz olursa yanıtlarım.

• ANAKART ÜRETİCERİNİN STANLARINDA SATIŞ YAPILIYOR MU ?
    FİYATLAR NASIL?
  • Genelde satış pek yok gibi fuar da. Ama açıkçası anakart ilgi alanıma girmediği için gidip sormadım. Ama satış yapılan standlar vardı ve fuar süresince indirim yaptıklarını söyleyenler var.
  • Fuar'a giderseniz ,resim çekmeden gelmeyin foruma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

Fuar'a giderseniz ,resim çekmeden gelmeyin foruma.

İnşallah bu pazar
  • bence tam bir hayal kırıklığı. belkide bilgisayar açısından en heycan verici stand Dijital Center ın standı. bide fuarda bi kaçtane güzel kasa gördüm :P
    özellikle geçen seneki fuarı aratıyor bence, bilgisyar konusunda beklediklerinizi bulamayacaksınız benden soylemesi. amd ve intel bence cok kotu standlar yapmışlar,asus geçen seneki standın aynısını kurmuş vsvsvs...
    ayrıca gidicek arkadaşlara tavsiye.yollarda çalışma olduğunu,fuarın zaten hafta sonu kalabalık olacagını ve butun bunlara bi şekilde kucukcekmecedeki genclik festivalinin trafigininde eklenebilecegini unutmasınlar. size yollarda Allah kolaylık versin, tek kelimeyle ölümm..
    cok buyuk bir hayal kırıklıgıydı benim acımdan, olmamıs :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur7

bence tam bir hayal kırıklığı. belkide bilgisayar açısından en heycan verici stand Dijital Center ın standı. bide fuarda bi kaçtane güzel kasa gördüm :P
    özellikle geçen seneki fuarı aratıyor bence, bilgisyar konusunda beklediklerinizi bulamayacaksınız benden soylemesi. amd ve intel bence cok kotu standlar yapmışlar,asus geçen seneki standın aynısını kurmuş vsvsvs...
    ayrıca gidicek arkadaşlara tavsiye.yollarda çalışma olduğunu,fuarın zaten hafta sonu kalabalık olacagını ve butun bunlara bi şekilde kucukcekmecedeki genclik festivalinin trafigininde eklenebilecegini unutmasınlar. size yollarda Allah kolaylık versin, tek kelimeyle ölümm..

gecen sene compexe gitmiştim o kadar kalabalık ve berbattı ki bir daha gitmemeye karar verdim.
    compexe gore kıyaslama yapabilirmisin...

• quote:

Orjinalden alıntı: onur7

TEM otobanından gidiş daha rahat değil mi?
  • Amd nin kızları
  • bırakın boş işleri eğlenceyi haha hihi yi yeni neler gördünüz vaow dedirten neler getirilmiş.Almanyadaki Asyadaki cebitlerin yerini tutabilirmi yoksa bildiğimiz alıştığımız Türk usülü zavallı tüketim toplumu körükleyicisi zavallı bir fuarmı gene?
  • Geçen yıl h.içi gitmiştim. MSI ın kızlarından başka birşey aklımda kalmamıştı.
    Ben piyasanın altında fiyatlarla alış veriş yaparım diye gitmiştim ama hevesim kursağımda kaldı. Sadece 3-5 broşür toplayıp eve getirdik.
  • yeni geliyorum cebitten hiç beğenmedim.
    zavallı bir fuar olmuş. en çok sirk maymunları gibi
    sırıtıp duran unlu mankenlerle onlarla foto çektirmek için yarışanlara
    sinir oldum. mankenlerin gülücükleri o kadar sahteydi ki.
    2-3 salonlara girmek için sıra beklemek gerekiyor (hafta sonu serbest olmalıydı)buda çok yanlış bir
    uygulama zaten beklemedim o kadar sırayı. birde park yeri olmayabiliyor.
    5 milyon park ücreti alınıyor.
    en son olarakta intel standında elektrik yoktu. ne zaman gelicek diye sordum
    ordaki görev(siz)li BİLEMİYORUM dedi. sonra onun daha ustu olduğunu tahmin ettiğim
    başka görevliye sordum o da sanki anlaşmışlar gibi BİLEMİYORUM dedi..
    amd standında ise bir adet formula1 otomobili ve iki tane laptop vardı. (2-3 salona girmedim belki oradada stand vardır)

• GİRİŞ İÇİN BİLET FİYATINI ÖGRENEBİLİRMİYİMMMMMMMMMM
  • 10 ytl ama değmez bide onca yol çekiceksin
  • quote:

Orjinalden alıntı: odrin34

gecen sene compexe gitmiştim o kadar kalabalık ve berbattı ki bir daha gitmemeye karar verdim.
    compexe gore kıyaslama yapabilirmisin...

compexe gitmedim,bilemiycem.

quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

TEM otobanından gidiş daha rahat değil mi?

belki iş cıkısı saatine denk geldigi için bilmiyorum ama(saat18sularıydı), e5 den daha sıkışık bir trafik vardı, cok daha berbattı(ben kopruyude geçtim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: odrin34

yeni geliyorum cebitten hiç beğenmedim.
    zavallı bir fuar olmuş. en çok sirk maymunları gibi
    sırıtıp duran unlu mankenlerle onlarla foto çektirmek için yarışanlara
    sinir oldum. mankenlerin gülücükleri o kadar sahteydi ki.
    2-3 salonlara girmek için sıra beklemek gerekiyor (hafta sonu serbest olmalıydı)buda çok yanlış bir
    uygulama zaten beklemedim o kadar sırayı. birde park yeri olmayabiliyor.
    5 milyon park ücreti alınıyor.
    en son olarakta intel standında elektrik yoktu. ne zaman gelicek diye sordum
    ordaki görev(siz)li BİLEMİYORUM dedi. sonra onun daha ustu olduğunu tahmin ettiğim
    başka görevliye sordum o da sanki anlaşmışlar gibi BİLEMİYORUM dedi..
    amd standında ise bir adet formula1 otomobili ve iki tane laptop vardı. (2-3 salona girmedim belki oradada stand vardır)

kardeş bizde oda yok(ankara) bir fuar açılsında gidelim diye düşünüyoruz

• ya biryerde tahta klavyeler ve kasalar vardı.

ilk defa gördüm

hoştu yani

birden aklıma ilk kullandığım klavyeler geldi

aaah aaah
  • güzel bir manken fuarıydı
    teknoloji adına yeni şeyler yoktu hepsi bildiğimiz teknolojiler (herhalde fuarın yapıldığı mevsim dolayısı ile) mesela bu fuar 7800gtx in veya herhangi yeni birşeyin çıktığı zamana denk gelseydi ve insanlar ürünleri inceleme fırsatı bulmadan o ürünler fuarda gösterilseydi fuar şahane olurdu ama işte dediğim gibi hep bilindik teknolojiler (n91 i baya kurcaladım onun dışında gerisi pek ilgi çekici değildi ) birde dijital center amdX2 4200 ve yanında 7800gt sli sistem kurdu bench falan aldı ama talihsizlikler peşlerini bırakmadı Allah sabır versin dedim artık (zaten DC nin karşı standındaki mankenler yüzünden sanırım yeterince dikkatler dağıldı )

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.