Şimdi Ara

BİLİŞİME GİDENLERDEN İZLENİMLERİNİ ALABİLİRMİYİZ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kontendoo

cuma günü gidebildik fakat çok zor oldu.. öncelikle beylikdüzü otobusune bindik ve yaklaşık 25 dk. yolu yürümek zorunda kaldık... sonunda fuar alanına ulaştık fakat KK ları bir türlü çalışmadı sanırım içeri beleş girdik
    neyse dolaş dolaş nereye kadar biraz dinlenmek amacıyla oturduğumuz yer turkcell standıymış önümüzde ünlü akını geçti erman toroğlu , fatih terim vs vs. sonra bir yarışma düzenlenmesinmi 200 e yakın insan bizi izliyor bende şeytan tüyümü vardır nedir sunucu taktı kafayı bana birşey oluyor yanıma geliyor bol bol muhabbetler falan anlayacağınız cuma gününün en meşhur insanı ben oldum fuarda vaay o adam dercesine baka çok insan vardı buradan teşekkurler o beyfendiye. neredeyse stand kızlarının yarısından çoğu mini etek giymişlerdi ve bana çok itici geldiler.. genellikle saf güzellikleri olan fakat cahillikte üstlerine olmayan stand kızları fuarın - leri arasında... resmen kadın pazarlığı yapmışlar. ayrıca fuar ziyaretçileride genellikle kızlara ve sony standındaki arabaye bakmaya gelmişler gibiydiler.. RAID sistemlerini kontrol ederken adam resmen "lütfen biraz daha bizi oyalayın bu teknolojik harikaları inceleyen birtek siz varsınız sıkıtıdan patlıyoruz" diyorlar gibiydiler... ayrıca MSI standındaki SLI teknolojisini anlatan genci fena rezil ettim herkezin önünde fakat hak etmişti... 30 a yakın insanla dakiklaraca konuşma fırsatımız oldu nedendir bilemem ama sanki herkez birileriyle birşeyler konuşmak istiyorlardı hepten puften şeylerden konular birbilerini açtı sonuçta bir günde hiç bukadar insanla uzun süreli konuşmamıştım... fakat ilginç teknoloji olarak 200 bin ytl lik RAID suruculerinden başka pek birşey göremedik... son olarak IETT kazığını yemesekte yiyen çok kişiyle karşılaştık adamlar amerikalı bir kovboy a bile kazık attılar resmen... normalde öğrenci bileti yok ve öğrenciler bile 2 tam bilet atmak zorunda kaldılar buda belediye kazığı olsa gerek.. yemek yiyecek adam gibi biryer bulamadık...

ben tuzla dan 4 ayrı otobusle 4 saatte ancak fuara ulasabıldım(ıst. hıc bılmıyorum )
    beledıye her sene taksımden otobus lerı 2 tam bılet tutarı karsılıgı goturuyor
    ama ben turkcell ın ucretsız klımalı otobusuyle gıttım
    (turkcell e cok tsk)

yemek yiyebılmek ıcın fuardan cıkıp tekrar bılet almanız gerekıyor
    ıcerıde 1. numaralı salon bu sene yemekhane olmus ama sadece orada calısanlara
    zıyayetcılere vermıyorlar

evt fuar bu sene de cok fazla mını eteklı kızlar vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 12 Eylül 2005, 1:55:16 >

• Arkadaşlar Son Tüketiciye Daha Çok Ağırlık Veren Ve Dahi Daha Fazla Bilgisayar Ağırlıklı COMPEX Uluslararası Bilgisayar Fuarı 01-04 Aralık 2005 Tarihlerinde Lütfi Kırdar da Gerçekleştiriliyor Bence Biraz Daha Sabredip Hevesinizi Oraya Saklayın. Bu Arada Bir Güzellik Daha Sizlere Ücretsiz Online Davetiyelerinizi Şimdiden BURAYA Tıklayarak alabilirsiniz.
    Herkeze Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CİNALİS

Arkadaşlar Son Tüketiciye Daha Çok Ağırlık Veren Ve Dahi Daha Fazla Bilgisayar Ağırlıklı COMPEX Uluslararası Bilgisayar Fuarı 01-04 Aralık 2005 Tarihlerinde Lütfi Kırdar da Gerçekleştiriliyor Bence Biraz Daha Sabredip Hevesinizi Oraya Saklayın. Bu Arada Bir Güzellik Daha Sizlere Ücretsiz Online Davetiyelerinizi Şimdiden BURAYA Tıklayarak alabilirsiniz.
    Herkeze Saygılar.

GEÇEN YIL GİTTİM COMPEXE REZİL BİR ŞEYDİ. Bİ DAHA GİTMEM ASLA.......
  • burada başlığı okumayan çok kişi var biz izlenimleri öğrenmek için giriyoruz daha çok bilet konusu konuşulmuş....
  • Bilişim'e en son 2000'de gitmiştim. Fuarın ücretli olmasından beri prostesto ediyom,gitmedim hiç. Yazılanları okuduktan sonra da pek bir şey kaçırdığım söylenemez herhalde. Sadece mini etekli kızlardan mahrum kaldık ama onlara da bakıp ağzımızın suyu akıcak yaşımızda geçti artık.
    Compex desen 95 den beri takip eden biri olarak git gide bir supermarkete döndüğü gayet açık. Alt taraf tamamen satış üzerine kurulmuş. Ürün incelemek gibi bir şansınız yok zaten çünkü Türkiye piyasasında bulunan ürünler haricinde yeni bir model bulmak neredeyse imkansız. Gidin Gold Pc ya da Vatan computer'ı gezin aynı şeyleri bulursunuz.. Fiyatlarda bir kaç dolar ucuz zaten.
  • abi bence 2.ve 3. salonun sadece iş yeri sahiplerinin girşiinin olması çok iyi olmuş bende iş yeri sahibiyim rahtça konuşabiliyon bence en iyisi olmuş ama satışda 1 firma var o kötü olmuş bide öle düzgün adam yoktu gezen o konudan hiç sevmedim zati bütün inekleri toplamışlar bilinçli kimse yoktu sadece satışı teknosa yapıyodu o kötü olmuş geneli millet kuyruklar oluşturmuş yok kola dağıtımıyoş yok o yok bu saçma en sevmediğim şey geçen senelerdeki heycan yoktu 2-3 senden bu yana yavaş yavaş heycan sönüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoISoN -- 12 Eylül 2005, 20:36:19 >

• kızlar hariç herşey berbattı.gitmeyenlerin üzülmesine gerek yok.yahu insan hiç olmazsa bi mousepad filan verir ya hepsi cimriydi bu sene.hele üniversitelerden bi tanesi şu an adını hatırlamıorum bi düzenek yapmış.düşüncesine göre bu düzenek sayesinde arabalar uçuruma uçmayacak tam o aşamaya geldiğinde araba ya geri gidecek ya da pat diye olduğu yerde kalacak.tam onu anlatıordu ki maket uçurumdan yuvarlandı çok güldüm.yazık vallahi.ama yine de takdir ediyorum böyle şeylerle uğraşmaları güzel.ayrıca o hızla bir araba nasıl geri vitese geçebilir şanzıman filan dağılmaz mı onu da çözemedim.lafın kısası gezdik ama boştu.

• Ben de 11 eylül de denilen yerdeydim.. para vermeden girdik içeri dört arkadaş.. tabi kaçak olarak .. inşaattan personele yemek verilen yemekhaneye çıktık adüşündüm yemek de mi yesek .. yuh dedim hem para vermedin hem yemek.. ama pişman oldum yemek yiycek bi yer war orada çok pahalı... adamı kazıklıolar..
    ama dediğiniz gibi miniler harikaydı.. :D:D
  • Acaba güzellik fuarında dijital oyuncakları sergilerlermi!...

Yok yani bu fuarda makina yerine iyi mal gördükte ondan şey ettim...!

Bide sony deki arabayı gören varmı!.......

Tek Kelime M Ü K E M M E L ...........................................................!
  • walla ben gidemedim ama gitmeyi çok isterdim çoooooooook
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_ProXy

Acaba güzellik fuarında dijital oyuncakları sergilerlermi!...

Yok yani bu fuarda makina yerine iyi mal gördükte ondan şey ettim...!

Bide sony deki arabayı gören varmı!.......

Tek Kelime M Ü K E M M E L ...........................................................!

bumudur....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAPTAN54 -- 12 Eylül 2005, 22:52:29 >

• bide motor vardı valla bayağı hoşuma gitti alet

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.