Şimdi Ara

BİLİŞİME GİDENLERDEN İZLENİMLERİNİ ALABİLİRMİYİZ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla ben bugun gıttım ve verdıgım paraya acıkcası yazık oldu.. bilgidayar adına hicbrisey bulamadım..yeni olarak birtek toshıba yenı modeller cıkarmıs olnarı gordum...17inch olana baktım (kendı dızustumle kıyaslamak ıcın) acıkcası cok kalın bır model sankı 1.5 porsiyon giib olmus...birde fiyatalr cok degısık teknosada 260 ytl olan bır urun yalcınlarda 300 kusur falan... benı acıkcası pek memnun etmedı bırde sony oyun konsolunu deneyemedım cocuklardan fırsat gelemdı dıyeyım...ben ozellıkle uydu ve gps sıstemlerıne baktım ama bırsey bulamadım..bırde sıemensın dızustu bıl. bakacaktım ama herhalde stand kurmamıslar yada kaldırmıslar ben bulamadım...genel anlamda bence bılısım adına basarısız e devlet kısmı ılede ılgılendım ama fazla bırsey yok hatta hıc gıbı uygulamaları gorme ımkanımız yoktu hele bırtanesınde kullanıkları programalrdan bahsedıyorlardı e devletle ne alakası vvarsa beledıyede kullandıkları programın...iceride bır hastanenın galıba kzıları vardı kendılerı gıyındıklerını zannetmısler ama bence bıkını ıle cıksalar daha az ılgı cekerlerdı...bılısımden zıyade bence kadınların bacak fuarı olmus... teknosada ayrı bır alem ıcerı gırerken potansıyel hırsız gıbı posetlerı tekrar posetletıyorsunuz ve bunun ıcınde 2-3 dakıka sıra beklıyorsunuz ama baktım herkes halınden memnun ve teknosaya gırmek ıcın bılete gerek yok... cıkınca tekrar fuarada gıremıyorsunuz...bırde teknosadan 3 urun aldım ustune bırde kavga ettım cunku aldıgım tum urunlerın fıyatları kasada farklı cıktı duzelttırdım ama dıkkat etmemısım dızustu ıcın usb lamba aldım 9900 yazmasına rahmen 29 ytl yazmıslar ıtıraz ettım beylıkduzu teknosadan ıade alın dedıler degısım yapmıyorlarmıs..kasadan cıkalı 30sn oldu yanlızca ıcerı gırıp musterı hızmetlerıyle bıraz tartıstıktan ve bunun buradanda yapılabılecegını gosterdıkten sonra kabul ettırdım...teknosada fıyatlar daha uygun...bu arada yenı datronların kasasını denedım bırazda yazı yazdım ama sankı plastık ıce gececekmıs gıbı duruyordu ve klavyede kalıtesız geldı...lg dızustu bulamadım..sony'ın 17 ınch olanını denedım benımde ılk goz agrımdı ama pahalıydı goruntu mukemmel en azından renkler benımkınden daha canlı...cbox'ın dızustu bılgısayarlarıda kalıte olarak guzeldı...gold bılgısayardan aklımda kalmıs bır modelınde 256mb ekran kartı vardı...kasası ve ıscılıgı datrondan ıyı geldı...msı duzustuler bence en saglamlarıydı bu ıkııs arasında...benq nun dızustu bılgısayarlrıda dandık geldı.. benım ılgılı pantech cep telefonalrı cektı cok guzeller hele parmak ızıyle calısan baya guzel...10 parmaga 10 ayrı fonksıyon atayabılıyorsun...canan s2 denemek ıstedım ama maalesef cekmeye calıstıgımda hafıza uyarısı verdı...yazılım bolumu ılgı cekıcı olabılır bunlarla ılgılenenler ıcın cok fazla fırsat var bır cogu ucretsız egıtım verıyor denemek ıcın...ayrı bır dert ıse kımsenın yurumeyı ve urun ıncelemeyı bılmemesı bırkac kez ınsanları uyarmak zorunda kaldım...benden bu kadar...sonuc olarak deger mıydı bence hayır...vatan gold yada teknosayı gezsenızde bıl. yonunden aynı seylerı gorursunuz yenı hıcbır sey yoktu...ben su yansıtılmıs goruntulerle calısan bılgısayarları gormek ıstıyordum...unutmadan bırkac japon fırması herhalde ıclerınde guzel cekık gozlu kızlar vardı dıse dokunur seyler vardı hatta bır tanesınde klavye cok hosuma gıtttı ama no sales yazmıslardı:(

• Arkadaşlar, ben şu ürünün çıkmasını bekliyorum;

ASrock 939Dual-SATA2 ULi M1695 anakart

Acaba fuarda var mıydı,ne zaman gelecek bilgisi olan var mı?

Azrock http://www.kont.com.tr adresinden kontrol ettim ama yok henüz.
  • Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla CeBIT bilgisayardan çok plazma tv ve ceptelefonu teknolojilerinin tanıtıldığı bir fuar olma yolunda hızla ilerlemektedir.
    Davetiyem olmasına karşın gitmeme kararı aldım bu yüzden bu sene . Birkaç haftaya kadar Lütfü Kırdar da daha çok bilgisayar donanımı ağırlıklı firmaların katılacağı bir fuar düzenlenecek yanılmıyorsam;hatta katılan firmalar normalde yapmayacakları fiyat indirimlerini yapıyorlar bu fuarda.
    Koskoca İntel firmasının cebit de dağıttığı zavallı broşürü gördüyseniz ne demek istediğimi anlamışsınızdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Arkadaşlar, ben şu ürünün çıkmasını bekliyorum;

ASrock 939Dual-SATA2 ULi M1695 anakart

Acaba fuarda var mıydı,ne zaman gelecek bilgisi olan var mı?

Azrock http://www.kont.com.tr adresinden kontrol ettim ama yok henüz.

bence nforce4 bir anakart almayı düşünmelisin. bir sorun falan çıkarsa çok uğraşırsın.
    konta telefon aç istersen bi sor ama bi sonuç çıkmaz herhalde.
    pek ilgilenmiyorlar daha oncede ben bir anakart için sormuştum tatmın edici bi cevap alamadım.

• fuarda 2 gun boyunce butun salonları ve standları gezdım yaklasık 12 saatte felan

gordugum su kı artık cebit son kullanıcıdan cok kurumsal bır fuar olma yolunda ılerlıyor
    bılgısayar fırmaları nın getırdıgı elemanlar ın hıcbıseyden haberı yok manken kızlar gıbı
    ornek amd stand acmıs
    m2 socket ne zaman gelıcek dedım
    4 kısıye sordum hıcbırı bılmıyor
    adamın tekı o socket a mı dedı

msi ın standı desenız oyle pny nın standı desenız oyle
    sadece reklam yapıyorlar ama teknık bılgı "0"
    mını eteklı kızları koymakla olmuyor bu ısler
    ayrıca dıjıtal center ın actıgı stand dakı gorevlerıler tam duyarsız bı sey soruyorum oralı bıle olmuyor
    aynen soyle; gıt suna sor
    sonra dıgerı gıt ona sor ben bılmıyorum

gecen sene ufotek ten gelen teknık bılgısı yuksek ınsanlarda eser yok
    bır tane ufotek ten bayab gordum yetlıkı onun da bı seyden haberı yok

bır kac ılgınc yenılık ten fazla bu sene fuar bence eskıye gore rezalet olmus

iş platformu bolumune kartviziti olmayanlar yada yaka kartı olmayanlar alınmıyor
    o yaka kartını alabılmek ıcın de 1 saat kuyruk beklıyorsunuz

bence cebit eskıden daha canlı bır fuardı bır cok etkınlık ve yarısma vardı ama bu sene hıc begenmedım

gecen sene degı edıtırlerıde gelıyordu fuara konusablıyorduk
    bu sene pcnet,chip,byte gıbı dergıler sadece 1-2 derg daha cok satıyım 1-2 anobe daha yapıyım cabasında
    hıc kımsenın dergı hakkında ne dusundugu ıstegı varmı umurlarında degil;hepsine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 11 Eylül 2005, 11:06:09 >

• Katılmak isterdim böyle şeylere ama ne yazık ki Amasyadayım.
  • bir kişide çok iyi zevk aldım desin dişimi kırıcam ya
  • Geçen yıl CEBIT e gitmiştim. Bu yıl Microsoft Bahar 2005 Zirvesine katıldım. Microsoft' un etkinliği daha çok yazılımcılara hitap etse de ağarlama konusunda gayet başarılıydılar. İlk günü akşamı Candan Erçetin konseri bile vardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Geçen yıl CEBIT e gitmiştim. Bu yıl Microsoft Bahar 2005 Zirvesine katıldım. Microsoft' un etkinliği daha çok yazılımcılara hitap etse de ağarlama konusunda gayet başarılıydılar. İlk günü akşamı Candan Erçetin konseri bile vardı.

Eeee Microsoft bu, kötü yazılım yapıyorlar ama para onlarda
  • iyide bize konser lazım değil kardeş.teknolojik bilgi.yenilikler lazım.saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokdeniz26

iyide bize konser lazım değil kardeş.teknolojik bilgi.yenilikler lazım.saygılar

Yazılımcı olmadığım halde ASP.NET 2005 in IIS e gerek kalmadan web sayfasını deneme amaçlı görüntüleyebilmesi ilgimi çekti.
  • Beyler nasıldı fiyat açısından genelde ucuz oluyor diyorlar oradaki ürünler doğrumu?Satış varmı yoksa tanıtım amaçlımıydı?
  • ben daha bugün fuardaydım 2-3 saat oldu döneli işin açıkçası ben hiç memnun kalmadım desem yeridir özellikle donanım ile ilgili standlardaki görevlilerden bırakın yeterli bilgi almayı hiç bilgi alamadım desem yeridir kusura bakmasınlar ama orda sanki zoraki duruyolar odun gibi hiç cevap verme nezaketinde bulunmuyolar bile vede orada bulunan elemanlerın gerekli bilgiye sahip olmaları gerektiğini düşünürken nerdeyse hiç bilgiye sahip olmadıkları kanaatine vardım hatta olayı abartanlarda olmadı değil yani sanırım pny standı idi oraya fena sayılmayacak bi makina koymuşlar ben onu incelerken ramlerin markasını sorayım dedim bana kingston dedi peki kodu üzerinde kulanılan çip nedir diye sordum ağzında sakız gayet lakayıt bi şekilde kingston demeye devam etti halbuki orda winbond yazısını görebiliyodum bunun üzerindekiler winbond çipli dememe rağmen hala idda etti bilmemek ayıp değil ki işin açıkçası genel anlamda benim pek hoşuma giden bi durum olmadı firmalar genelde kendi dikkaet çeken lokomotif ürünleri sergilemek onlarla çeşitli şovlar yapmak yerine çoğu mini etekli mankenlerle dikkaet çekmeyi seçmişler bu bu işe ne kadar ciddi bakıldığı ve işin profesyonelliği konuusnda pekte yol katetmediğimiz gösteriyor maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAPTAN54 -- 11 Eylül 2005, 23:40:11 >

• O adam ramin markasını sordun anlamış sanırım oda kingston demiş kalabalıktan yine aynısını sordun zannetmiş sonra söyleyince yine zannetmiş euhaudhlkan ne diyom ben ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: FUHRER

O adam ramin markasını sordun anlamış sanırım oda kingston demiş kalabalıktan yine aynısını sordun zannetmiş sonra söyleyince yine zannetmiş euhaudhlkan ne diyom ben ya

sende mi ordaydın yoksa
  • bugün bende fuardaydım. ve beğenmedim geçen sene de beğenmemiştim . son kullanıcıyı ilgilendiren pek az şey vardı. ben aslında geçen yıllarda taksim civarında açılan bilgisayar fuarları gibi fuarları bekliyorum ama geçen sene ve bu sene açılmadı nedense.bu fuarların alt katı donanım malzemeleri satan firmalara ayrılırdı ve isteyen istediğini satın alırdı ayrıca buradaki elemanlar direk satıştan geldiği için bilgili kişiler olurdu. yani bu seneki cebit fuarına gidemeyen arkadaşlar pek bir şey kaybetmediler bence. bunlar benim düşüncelerim tabi ki. belki profesyoneller başka düşünüyorlardır.
  • arkadaşlar ben fuara gittim ve sağolsun donanım haber ve dijtial center sayesind ücretsiz girdim. izlenim olarak tabi iyiydi. yani hergün göremediğim şeyleri orada gördüm. mesela gidenler görmüştür telekomun puzzle oynattığı o güzel makineyi bir harikaydı. sonra mp3 player ları veya çeşitli telefonları elime alıp evire çevire inceleme fırsatı buldum falan fişman fakat bir kaç ürünle sıkışmıştı fuar herkes aynı hevesle gelenlere ilgi göstermiyordu. tanıtımın yanında satışın da olması daha da güzelleştirmişti fuarı tabi herkes satış yapmıyordu ama olsun gene de bayağı satan vardı ürün. neyse kendi adıma güzel bir gün geçirdim. DONANIM HABER VE DİJİTAL CENTER A TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM...
  • cuma günü gidebildik fakat çok zor oldu.. öncelikle beylikdüzü otobusune bindik ve yaklaşık 25 dk. yolu yürümek zorunda kaldık... sonunda fuar alanına ulaştık fakat KK ları bir türlü çalışmadı sanırım içeri beleş girdik
    neyse dolaş dolaş nereye kadar biraz dinlenmek amacıyla oturduğumuz yer turkcell standıymış önümüzde ünlü akını geçti erman toroğlu , fatih terim vs vs. sonra bir yarışma düzenlenmesinmi 200 e yakın insan bizi izliyor bende şeytan tüyümü vardır nedir sunucu taktı kafayı bana birşey oluyor yanıma geliyor bol bol muhabbetler falan anlayacağınız cuma gününün en meşhur insanı ben oldum fuarda vaay o adam dercesine baka çok insan vardı buradan teşekkurler o beyfendiye. neredeyse stand kızlarının yarısından çoğu mini etek giymişlerdi ve bana çok itici geldiler.. genellikle saf güzellikleri olan fakat cahillikte üstlerine olmayan stand kızları fuarın - leri arasında... resmen kadın pazarlığı yapmışlar. ayrıca fuar ziyaretçileride genellikle kızlara ve sony standındaki arabaye bakmaya gelmişler gibiydiler.. RAID sistemlerini kontrol ederken adam resmen "lütfen biraz daha bizi oyalayın bu teknolojik harikaları inceleyen birtek siz varsınız sıkıtıdan patlıyoruz" diyorlar gibiydiler... ayrıca MSI standındaki SLI teknolojisini anlatan genci fena rezil ettim herkezin önünde fakat hak etmişti... 30 a yakın insanla dakiklaraca konuşma fırsatımız oldu nedendir bilemem ama sanki herkez birileriyle birşeyler konuşmak istiyorlardı hepten puften şeylerden konular birbilerini açtı sonuçta bir günde hiç bukadar insanla uzun süreli konuşmamıştım... fakat ilginç teknoloji olarak 200 bin ytl lik RAID suruculerinden başka pek birşey göremedik... son olarak IETT kazığını yemesekte yiyen çok kişiyle karşılaştık adamlar amerikalı bir kovboy a bile kazık attılar resmen... normalde öğrenci bileti yok ve öğrenciler bile 2 tam bilet atmak zorunda kaldılar buda belediye kazığı olsa gerek.. yemek yiyecek adam gibi biryer bulamadık...

• kaptan54 çok haklısın dandik elemanlar vardı beceriksiz,bilgisiz,tecrübesiz biz gitsek iyi iş yapardık sana söyleyim var ya.Adamları koymuşlar mini etekli kızları görüntü çeksin.Ben teknoloji ürünlerine gidiyorum bakıyorum millette cinciklere bakıyor.Bacak şow izliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.