89 kiloyum su an |
Biliyorum cok cirkinim😰 (2. sayfa)
-
-
Kilo vererek daha belirgin ve gergin bir çeneye sahip olabilirsin ayrıca saç tarzını değiştirmeni öneririm aşağıya yatık bir saç senin için daha iyi olur alınan geniş olduğu için saçın yanları ile üstü arasında aşırı uzunluk farklı olmamalı
-
Bence iyisin iyi, sonuçta Allah'ın yarattığı en şerefli canlısın, en başta akıl, şuur, zeka ve sayısız nimete sahipsin, engelli ve hasta değilsin bu özellikler için Allah'a ne kadar dua etsen ve ibadet yapsan azdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yotundaşi -- 7 Nisan 2023; 22:57:51 > -
Evet kardeşim aynen İlyas SALMAN örneği yeteneğin çirkinliği çok rahat örttüğünü gösteriyor
-
Yok be İlyas SALMAN'dan çok daha iyisin ve yakışıklısın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yotundaşi -- 7 Nisan 2023; 23:4:27 > -
ilyas salman senden yakısıklı mı
-
Bence bir saç sakal traş ol elin yüzün açılır kardeş, ayrıca çirkin felan değilsin kafaya takıp kendini yorma bence. -
Şaka değil ama öyle gibi davranırsanız kötü niyetli insanlar zayıf noktadan vururlar. Seni ne üzüyorsa söylerler .quote:
Orijinalden alıntı: Fivanati0neSaka degil demi bu
Sende gerçek sanarsın. -
-
Abi senin tipinde bisey yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: SuKurgusu
Şaka değil ama öyle gibi davranırsanız kötü niyetli insanlar zayıf noktadan vururlar. Seni ne üzüyorsa söylerler .
Sende gerçek sanarsın.
Alıntıları Göster👍 sonuna kadar katiliyorum
-
Degilmi
-
Iyi kilo vermişsin hocam -
Teşekkür ederim hocam ama değişiyor sürekliquote:
Orijinalden alıntı: NassinGözüm
Iyi kilo vermişsin hocam -
Tipin düzgün benim gibi kilo versen yeterli hocamquote:
Orijinalden alıntı: Fivanati0ne👍 sonuna kadar katiliyorum
Alıntıları Göster -
Kac kilosunuz
-
Sence ?
-
Hala müdür yapmadılar mı seni :)
-
Ameliyatla gıdını aldır. Burnunu küçült. Saçları da iyice kısalt. Sonra yuvarlak gözlük, fular ve puro triosu ile sosyalleş. Farkı göreceksin.
-
Muhtemelen büyük büyük deden cengizhandı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X