Şimdi Ara

bilkent ctis (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
2.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• meslek okulu diyorsun da okulun apple microsoft oracle gibi yerlerde çalışan bir sürü mezunu var,buraya girp 2.5 yıllık tecrübeyle trde 50k alanı gördüm.

ceng mezunlarının kaçı işyerinde matematiği yoğun bir şekilde kullanıyor ki ben zaten yazılım kısmında çalışmak istiyorum.

• up

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt

sende mi burayı düşünüyorsun

• yok

merak ettim sadece

senin nasıl geldi hocam hedef ne

• kontrol etmedim hocam
    tıp

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

tıp yazıyorsan güzel her yr cengaver oldu da  

• ceng balon  

• maalesef ytü hacettepe burs vermiyor yurdu bile karşılamıyorlar, ayrıca ben o okula 3k yapıp giriyorum kodlamayla alakalı da bir geçmişim var ve o uç örneklerden biri ben olucam  

bilkent ctis, bilkentteki en hızlı iş bulan bölüm. Rektör kendisi açıkladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-08BC47361 -- 19 Haziran 2023; 20:49:32 >

bilgisayardan anlamayan eleman bile ceng istiyor artık hepsi dh yüzünden

• 3k dan gelme ihtimali olan ceng ler sırasıyla Hacettepe, Bahçeşehir, ytü. Diğerleri ya gelmez ya da bunlarla kıyaslanamaz zaten. Aralarındaki açık ara en iyisiyle kıyaslarsak;
    Bölüm içinde göreceğin eğitimin Hacettepe'de daha iyi olacağını fakat, bölümden mezun olduğunda Bilkent'in sana çok daha kazanım katacağını düşünüyorum. Yani bence asosyal isen ve sadece bölümü bitirip çalışıcam diyorsan Hacettepe, yok ben üniversitenin tüm imkanlarını sömürebilirim diyorsan Bilkent CTIS derim.

• dostum orayı yazarsan basını duvarlara cok vurursun tutarsa odtü bilkent ee falan yaz delirdiniz iyice

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • beymen müdavimi kullanıcısına yanıt
    Bilkent, odtü ee 3k dan nasıl gelecek be abim

• ben 3k ile ctis yazmazdım. seçenekleri değerlendirmek lazım. ama 3k ile hacettepe, iyte, gazi gibi dandik üniversiteler de yazılmaz.

not: bilkent ee mezunu

• beymen müdavimi kullanıcısına yanıt

2022 gibi gelirse oralar gelmez ayrıca ben ee sevmiyorum arkadasim yazilima ilgim var donanima degil

• o zaman bilkentten başka seçenek kalmıyor ki bilkent ctis bu sene 5-6k'ya yükselecek zaten

• Bu bölüm niye bu kadar hızlı düştü, 22den 8 olmuş şimdi 3 ihtimali var, ben hacettepe yazarken hiç aklımda bile yoktu burası.

Bölümü bilmiyorum ama yönlendirmek gibi olmasın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.