herkese selamlar. beklenmedik bir sorun olmadığı sürece bu sene bilkent ctis e siralamam yetecek. okuyanlar ve bilgisi olanlar bu bölüm hakkinda fikirlerini paylaşabilirler mi? kodlama hakkinda bilgim olduğu soylenemez. konuştuğum kisiler de bölüme girerken bunun çok sıkıntı olmayacağını şöylediler. sizce bu sıralamayi hak edecek bir bölüm mü? yapay zeka bu bölümü nasıl etkiler? fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilkent CTIS ?
-
-
İlgilenir misin hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Açılın CTIS'in ağası geldi.
Kodlama bilip bilmemen zerre önemsiz.
Sıralamayı hak eden bir bölüm kesinlikle. Ceng istiyorsan alternatiflerin kötü üniversiteler hep. Ama kaç bin bekliyorsun o önemli, çünkü ciddi bir artış var her sene.
Yapay zeka konusu tartışmalı. Kimse öngöremez. Fakat kalifiye bir yazılımcının işsiz kalacağını düşünmüyorum.
-
hocam 2k altı bir siralama bekliyorum bu sene girerim gibi. açılan diğer konularda bazi kisilerin bölümü baya kötüledigini gördüm. zaten hardcore bir muhendis olma hayalim yok. hem güzel bir üni hayatı hem de yurtdisi imkanından dolayı Bilkent düşünüyorum. okuldan memnun musun hocam sosyal olarak bazı sakıncalarım var odtu ye göre vs.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok postlarımın çoğunda övüyorum. dezavantajları var tabii ama avantajları daha ağır basıyor bence. dediğin gibiyse o zaman bilkent ctis uygun senin için. sosyal olarak ne sakıncan var mesela?
-
mesela kulüpler diğer top unilere göre biraz daha pasif diye biliyorum hocam. ayrıca Bilkent in sisteminden dolayı sürekli bir yogunluk varmış öğrenciler üzerinde. tabi bu dediğimi muhendislik bölümünde okuyanlar demişti. ctis bolumunde yoğunluk nasıl hocam cs kadar yoğunluğu var mi yoksa daha mi rahat?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kulüpler sene başında biraz aktif olur sonra okul yoğunluğundan dolayı salarlar. ödev, midterm, proje varken kim kulüp kovalayacak ki? Valla kulüpler beni sarmadı hiç. 2. senemde hiçbirine katılmadım bile. sene başı parti yapıyorlar onlara gidiyorum bi.
ctis, cs'ten biraz daha rahat aman emin ol bi tıp öğrencisi kadar yoğun olacaksın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X