bilkentte okuyan arkadaslarim var ama hazirlikta yine cogu kisi geciyormus, ieltsten 7 almistim ve paeye girmeden once de calisicam zaten gecerim diye dusunuyorum. Ben 2132. oldum, gelir ya ilk 3kda kapatir bence < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-17D14069C -- 19 Temmuz 2024; 8:49:9 > |
Bilkent CTIS - Soru & Cevap (2. sayfa)
-
-
Bence de kazanırsın .(ama geçen yıl 9k dan 3.7k ya cekti???? ) bu yıl sanki bir miktar Tıp'a kayışlar olacak gibi söylemler var.. Allah gönlüne göre versin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 19 Temmuz 2024; 8:55:39 > -
Bu cok genis bir soru ve belirli bir aralik vermek mumkun degil. Hangi sektorde calistiginiza, hangi ulkede ve hangi sehirde oldugunuza, tecrube seviyenize, mulakatin nasil gectigine, sirketin buyuklugune ve diger bircok faktore bagli alinan maas.
Bu sitelerden bazi maas verilerine bakabilirsin.
ABD'ye odaklanmak cok mantikli olmayabilir. Calisma vizesi almak daha zor (kuraya bagli H-1B icin ornegin) ve calisma sartlari aslinda oldukca agir. Ama bu gunun sonunda bir kisisel tercih.
Oyun sektoru genel olarak calisma saatlarinin ve kosullarinin agir oldugu ve maaslarin buna oranla cok iyi olmadigi bir sektor maalesef.
-
Ilk iki senede ilgini ceken alani bulup bu alanda bir seyler gelistirmeye, bir seyler uzerinde calismaya baslamayi ve bu alandaki topluluklarda rol almayi oneririm. Akademik olarak asiri zorlamanin bir mantigi yok bence eger akademik bir kariyer hedeflemiyorsaniz. Ama bir seyler uzerinde calismak, bir seyleri kurcalamak ve bir seyler gelistirmek cok cok onemli.
-
up
-
ABD’de yl için yüksek gpa dışında bir şey gerekir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Para
Burs alamaz mıyız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi bi okulda yl almak için çok sağlam makalelerin olması lazım
Yani, Avrupa daha kolay ve cogu zaman daha mantikli bir secim acikcasi. Kabul alsaniz dahi cok yuksek egitim ucretleri ve genel olarak yuksek bir yasam maliyeti bulunuyor ABD'de.
Burs almak elbette mumkun fakat oldukca zor bir surec, ozellikle yurt disindan gelecek olan yabanci biri olarak. Ciddi seyler basarmaniz lazim ve uzerine cok calismaniz lazim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X