hocam fiyat bilgisine nerden ulaşabilirim. %50 burslu ihtimalini bir düşüneyim. |
Bilkent CTIS yazmayı düşünenlerin sorularını alabilirim (2. sayfa)
-
-
Acıklanmadı herhalde yeni girenler için fiyat. Ama 600-700k bandında olur diye düşünüyorum. %50 bursu ona göre hesaplarsınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Açıklandı, 24 girişliler için senelik 620k.
-
310 bin tl %50 burslusu
-
senelik 620k, sen 310k ödersin
%50 olup ilk senenden sonra burs kazanabilirsin, 3.97 ortalamalı %50 arkadaşım var mesela o %50i tam bursa tamamlayacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFE1A8108 -- 16 Temmuz 2024; 13:24:10 > -
Hocam ödemeler yıllık mi oluyor? Biraz daha bilgi verebilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3730a gelmez degil mi %100 burslusu bu yıl
-
Gelmez bence hocam.
-
yok kanka o sıralamaya %50 yazılmaz.
-
dönemlik oluyor.
ama taksit mevzularını bilmiyorum maalesef.
-
Tekte 620 de verebilirsin 310 fall basinda 310+zam ile spring basinda da
Hocam cahilligime verin fakat 4 yillik universite kac dönemden olusmakta... hic vakif universitesi dusunmemistim. Birde 23k ile %50 burslu sizce yazilir mi hocam sizi yakalamisken sorayim veyahut ne onerirsiniz acaba...
8 dönemden oluşuyor.
%50 ctis yazılır bence tam f/p
-
ceng den farkı nedir?
ceng daha teori odaklı, ctis uygulama ağırlıklı. software engineer olacaksan çok da farkı yok ama matematik temelli cs alanlarına (yapay zeka, veri bilimi, kriptoloji) yöneleceksen ctis işlevsiz kalıyor.
-
Ben yurtdışında software engineer olmak istiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 16 Temmuz 2024; 14:3:59 > -
Bilkent ctis sıralaması kac olur 2025
tahmin:
burslu 2.500
%50 burslu: 30.000
burssuz: 50.000
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X