Şimdi Ara

bilkent doğu kampüs (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani tüm soruları doğru yapmak için en az advanced mı olmak gerekir test sınavında mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oirectin kullanıcısına yanıt
    e yani
  • drixer D kullanıcısına yanıt
    En az dedim ama hocam yapmayın bilkente gelenlerin ingilizceleri çok mu iyi olur genelde :D

bu nasıl bir soru anlamıyorum ki ? Bütün soruları doğru yapman için advanced olman gerekir. Ama bütün soruları yapmasanda geçeibliyorsun zaten. Bilkente gelenlerin ortalama %10 u hazırlığı atlıyor
    İlk sorum ona yönelikti zaten anlaşılmayacak bir şey olduğunu zannetmiyorum belli bir net ya da seviye söylemenizi bekledim hazırlığı geçebilmek için

http://www.idmyo.bilkent.edu.tr/cope_may2012.html
  • Konuyu okurken ne çok yanlış laf olduğuna şaşırdım. Cs merkezde ctis doğuda. Ctis in çoğu dersi merkezde diyen arkadaş sallıyor(ctis öğrencisiyim). Hazırlık feci zor diyen sallıyor(lise ingilizcemle 1 dönemde bitti+ 0 ingilizceyle giren arkadaş 1 senede geçti). Çalışmaz yatarsan tabi geçemezsin. Aklını başına toplar günde yarım saat harcasan geçersin. Doğuda ctis ve turizm var, araba yarışı yalan. Merkeze 15 dk yürüme mesafesi, ama 20 dk da bir bilkentin servisler geçiyor, ki 5dk otostop çekseniz alırlar arabaya.

Ek birşey, dersler doğuda ama her boş zamanda arkadaşlarla merkezdeyiz. Dünyanın sonu değil.

• bilgilendirmeler için sağolun hocam ceng yazdım bakalım
  • Hocam konu kirliliği yapmamak adına uzatmak istemedim.

Dediğim gibi arkadaşların hepsi Intermediate üstüydü. Geçenlerin çoğu da mucize geçti 1-2 puan farkla. Araştırılırsa zaten görülür Bilkent'ten Başkent'e geçenlerin sayısı.

Giden olursa sorsun söylerler. Sizin zamanınızda nasıldı bilemem ama şimdi %60 barajı vs. geldi iyice zorlaştı.

İyi forumlar
  • Mem De Lon M kullanıcısına yanıt
    Hocam benim zamanımdan bu yana 1 dönem geçti? Ben geçen senenin ilk dönemi bitirdim 1 dönem de bölüm okudum. Daha benden sonra bir düzenleme olmadı.

Bilkentin hazırlığı birçok okuldan daha iyi ama extra zorluk dönebileceği kısım prefac gibi başka okullarda olmayan kurun olması. Bakın inter üstü girenin örneği benim burda yemin olsun haftada 2 saatten fazla çalışmadım. E derseniz sen zaten yüksek kur başlamışsın, 4 arkadaşım da begginer(ilk kur) başlayıp 1 senede -hazırlık normalde 1 sene- bitirdiler. Kusura bakmayın ama arkadaşlarınız hiç çalışmayıp yatmışlar ve geçememişler çalışanın geçemeyeceği gibi değil. Konu kirlenmez çünkü hazırlık meselesi merak edilen bir konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: originalwolf

Hocam benim zamanımdan bu yana 1 dönem geçti? Ben geçen senenin ilk dönemi bitirdim 1 dönem de bölüm okudum. Daha benden sonra bir düzenleme olmadı.

Bilkentin hazırlığı birçok okuldan daha iyi ama extra zorluk dönebileceği kısım prefac gibi başka okullarda olmayan kurun olması. Bakın inter üstü girenin örneği benim burda yemin olsun haftada 2 saatten fazla çalışmadım. E derseniz sen zaten yüksek kur başlamışsın, 4 arkadaşım da begginer(ilk kur) başlayıp 1 senede -hazırlık normalde 1 sene- bitirdiler. Kusura bakmayın ama arkadaşlarınız hiç çalışmayıp yatmışlar ve geçememişler çalışanın geçemeyeceği gibi değil. Konu kirlenmez çünkü hazırlık meselesi merak edilen bir konu.

prefac nedir açıklar mısın? merak ettim.

• Tabi ki. Bildiğiniz gibi ingilizcede seviyeler var. Normalde bir dil kursuna giderseniz sırasıyla begginer, elementary, pre-intermediate, intermediate,upper intermediate ve advanced denilen seviyeleri geçersiniz. Çoğu üniversite upper seviyesi civarına kadar hazırlık eğitimi veriyor.(hatta odtü den arkadaşım upper kuru tam bitmeden geçme sınavına girip bölüme geçti) ama bilkentte pre-faculty adında bir kur daha var upper dan sonra. Yukarda bahsettiğim advanced kurunun biraz daha basit versiyonu. Yani diğer okullara göre 1 tane fazla kur olması sebebiyle bilkentin hazırlık eğitimi daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: originalwolf

Tabi ki. Bildiğiniz gibi ingilizcede seviyeler var. Normalde bir dil kursuna giderseniz sırasıyla begginer, elementary, pre-intermediate, intermediate,upper intermediate ve advanced denilen seviyeleri geçersiniz. Çoğu üniversite upper seviyesi civarına kadar hazırlık eğitimi veriyor.(hatta odtü den arkadaşım upper kuru tam bitmeden geçme sınavına girip bölüme geçti) ama bilkentte pre-faculty adında bir kur daha var upper dan sonra. Yukarda bahsettiğim advanced kurunun biraz daha basit versiyonu. Yani diğer okullara göre 1 tane fazla kur olması sebebiyle bilkentin hazırlık eğitimi daha iyi.

işi daha ciddiye almaları daha güzel. anladım hocam sağolun

• Ben de Bilkent Hukuk tercih ettim ve forumlardan ya dahttp://bilkent.anlatsin.com/ sitelerinden baktığım kadarıyla hazırlık meselesi üstüne düşüldükten sonra halledilemeyecek bir şey değil. O yüzden rahat olmak lazım hocam :)
  • ingilizce konusu insanın kendisinde biten bir şey kısacası bilkent hazılırlık kolay değildir ama biraz gayret ile geçersin bu kadar ancak şu doğu kampüsün bu kadar uzakmış gibi görünmesine bir türlü anlam veremiyorum yani adamlar diyor işte yürüyerek 20 dk daha ne olsun ayrıca servis de varmış ee tamam işte bence çok fazla abartıyorsunuz yada çok fazla tembellik ediyorsunuz.
  • Ayrıca o 20 dakikalık yolu sabah çok erken ve gece çok geç yürümeyin. O aralar çok tilki oluyor o civarlarda
    tilkiler insan görünce kaçmaz mı asıl sıkıntı köpekler değil miydi oralarda
  • wolajuwon8 W kullanıcısına yanıt
    gece köpekler baya sıkıntılı aynen. Kampüsün 1-2 kendi köpeği varda gece gelen grup terör estiriyor resmen
    76 çimleri gece çok ıssız mı oluyor oraya da köpekler geliyor mu? odtüde de köpekler sorun da devrime çok gelmiyorlar bi de 76 çimlerinde yayılıp içmek serbest mi sorun çıkarmaya başlamışlar diye duydum

• wolajuwon8 W kullanıcısına yanıt
    76 da genelde kampüsün köpekleri oluyor. Diper köpekler genelde meteksanın olduğu yerlerde dolaşıyorlar. Geçen dönem sorun yoktu 76 da gayette sabaha kadar oturuyorduk. Çok ıssız olmuyor ya bize denk gelmedi ya da birşey demiyorlar. Ama mayfeste içki sokulmuyor artık baya kontrol ediyorlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.