Şimdi Ara

bilkent doğu kampüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dedikleri kadar kötü mü? bilgisayar yazarsam 4 yıl geçireceğim sanırım mühendislik eğitiminden memnun öğrenciler ama doğu çok kötü diyorlar?

• CTIS gelirse ben de minimum 4 yıl doğu kampüste olacağım. Ne gibi bir kötülüğü varmış hocam?
  • Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    aynı yerde turizm vs. olduğu için kampüstekiler toplum gözündeki bilkentlilere benziyormuş işte parasıyla hava atan araba yarıştıranlar var diyorlar yemekhane ve kütüphane genel olarak kötüymüş hiçbir imkan yokmuş merkeze yürümesi 20 dk imiş gibi şeyler duyuyorum. ama eğitimi çok iyi. eee ve bilgisayar arasında kaldım eeenin zorluğu beni ürkütüyor
  • Cs merkez kampüste değil miydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oirectin kullanıcısına yanıt
    öyle mi? eğer öyleyse çok sevineceğim. mühendislik fakültesi yazıyor ama kimileri yüksekokul diyor. bahsettiğim bölüm cs
  • allahıma şükürler olsun. herkes ctisle karıştırıp söylüyor sanırım
  • wolajuwon8 W kullanıcısına yanıt
    Aynen ctis ile karıştırılıyor ama cs merkezde mühendislik binasında rektörlükle birlikte hatta tanıtıma gittiysen rehber öğrencilerin olduğu yer anladığım kadarıyla

tanıtıma gitmedim çünkü kafamda tıp vardı aslında sonra bilgisayara küçüklüğümden beri ilgimin olduğunu ve lise sonda kod yazmaya çalıştığımı düşününce bir bakayım dedim. doğu kampüs meselesi yüzünden eee yazmayı düşündüm hem çok prestijli ama seveceğim bölümün içten içe bilgisayar olacağını ve orada daha başarılı olacağımı biliyorum. çok teşekkür ederim bilgilendirme için şimdi okuyan tanıdığa da soruyorum eğer merkezdeyse tercihlerimi değiştireceğim.

edit:evet bizzat okuyana sordum merkezdeymiş tercihlerimi değiştiriyorum. yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim
  • Bilkentte hazırlık okuyan 3 arkadaşım var. 2si hala hazırlığı geçmeye uğraşıyor ve psikolojileri bozuldu deli gibi çalışsalarda geçemiyolar ve sırf hazırlık yüzünden bilkentten başkente geçen bir sürü insan oldu. Ha BİLKENT adı var o ayrı, şirketler ingilizce sınavına sokmuyor bilkent mezunlarını o ayrı. Birde kampüsler çok uzak bilkent tek başına şehir gibi çok büyük bizzat gördüm. Karar sizin.
  • cs merkezde de dersleri batıda veriliyo diye biliyorum
  • wolajuwon8 W kullanıcısına yanıt
    sizinki de ne şansmış son anda :)

• doguda sadece hazırlık ve ctis diye bir bölüm var. diğer tüm bölümlerin tüm dersleri merkezde. hatta ctis'in bile cogu dersi merkezde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 4 Ağustos 2016; 19:27:51 >
  • Çoğu Intermediate, Pre intermediate'den başlamasına rağmen geçemedi Bilkent'lilerin. Yani ingilizceleri iyi.

Cat ve Eca'larda çok zorlanıyorlar ve geçemiyolar haliyle. Kuru tekrardan alıyorlar ama nafile. Kısır döngü..

Ayrıca Cope sınavına %60 barajını getirdiler şimdide. Ortalaman yüksek olmalı yani.

Bilkentte bu dönem hazırlığa 2000 kişi başladı ve 800 küsür kişi geçebildi. Diğerleri Dismiss oldu ve Başkent'e gitti...
  • Açıkça söyliyim 2'si geçemedi 1'i geçti dedim ya hani, o geçen benim ingilizcem çok kötü diyordu ama oturdu çalıştı geçti.

Kalanlardan biride ingilizcesinden övünüyordu çok emindi ama sürünüyor. :)

Demekki birileri hatalı. O yüzden sen hayalini kur, çalışırsan olur Heves kıracak bi durum yok ortada.
  • Mem De Lon M kullanıcısına yanıt
    Gerçekten bu kadar ölümcül mü hocam? Çünkü ben 3-4 arkada?ymla konu?tum bir ara, adamlar ?öyle kalmaktan falan bahsetmeyi byrak hazyrlykta yatma u?runa 1 sene kaybetme ver geç falan dediler çok rahat konu?arak
  • Hocam ben şahit olduklarımı aktarıyorum, araştırırsanız belki bulursunuz Bilkent'i bırakıp Başkent'e geçen insanlar onlara da sorarsınız.. Ciddiyet istiyor. Arkadaşlarınız ne zaman sizinle konuştu bilmiyorum ama bu dönem böyleydi.
    evet hocam dün bitseydi belki eee öğrencisiydim zor olduğunu ve ıkınarak bitireceğimi düşünmeme rağmen şimdi en azından severek okuyacağımı bildiğim ve eskiden beri ilgimin olduğu bir alanı yazıyorum rahatça,her şeyde bir hayır var. nolan bushnell de elektrik mezunu diye kendimi rahatlatmaya çalışmıştım tercih yaparken :D
  • Hazırlığı atlayamayan insanlar genelde afedersiniz salak insanlar. Bir arkadaşım ekolü olucak belki ama bu adam tam anlamıyla 0 ingilizceyle geldi 200 soruda 10 net yaptı. 1.5 senede geçti hazırlığı.
  • drixer D kullanıcısına yanıt
    Sınavın geçme seviyesi ne tam olarak

cope baya kapsamlı bir sınav reading listening grammer writing speaking var, tam olarak neyi soruyorsun anlamadım. Toefl 87 idi en son
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.