Şimdi Ara

bilkent doğu kampüs (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drixer D kullanıcısına yanıt
    mayfestte arıza çıkaranlar olur falan gözüyle izin verilmiyor herhalde güvenli ve ıssız değilse normalde de çok sıkı değillerse sıkıntı yok,bir de 8den sonra kampüs boşalıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolajuwon8 W kullanıcısına yanıt
    aynen 76 ya doğru geçiyor insanlar 8 den sonra.
  • Mem De Lon M kullanıcısına yanıt
    bilkentten başkente geçiş yapan adam burssuzdur. burssuzlar da %80 ot olduğuna göre?
  • öncelikle doğu-merkez birbirine uzak filan değil yürüyerek 20 dk.Şu hazırlıkla ilgili konuya geleyim.Bir kere Pre-intermediate ve intermediate başlayan adamın ingilizcesi iyi değildir adı üstünde orta-öncesi ve orta.PİN VE İNT başlayan adam ingilizcesiyle övünemez yani hele PİN başlamak ingilizce bilmiyor bu adam demektir.PİN başlayan biri olarak sadece dersi dineyerek geçtim ben hazırlığı.Sürekli ders çalışıp geçemiyorum diyenlere ben inanmıyorum şahsen o kadar abartılacak bir şey yok zaten Upper da işler zorlaşır 2 kur sonra cope a gir kal bir daha gir geç 2 sene okuyup da yine geçemeyip dismiss olmak filan bunlar boş adamlar zaten ygs ile alan bölüme 600 bininci olarak girersen sıkıntı vardır zaten sen türkçe okuduğunu anlamıyorsun demektir adamlar sana ingilizce öğretmeye kalksa ne olacak ?bilkent hazırlık o konuda iyidir keresteleri daha bölüme başlamadan postalar adam fıstık gibi kolejlere gitmiş eğitimin ilahını almış girmiş sınava 15 türkçe yapıyorsa 5 tane mat yapıyorsa zaten gelip de cope taki metni anlayıp analiz edip çözmesini beklemeyiz ya da mükemmel essay yazmasını.Bilkentte mühendisliğe girmiş adamların hepsi geçer hazırlığı o kapasite rahat rahat var hepsinde tembellik edip yaz okuluna kalan olur vs ama geçerler yani okuldan atılmak nedir ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.