Şimdi Ara

Bilkent ee'den yatay geçiş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam aileniz maddi açıdan sorun yok diyorsa kalın derim ben ama patron sizsiniz tabi, bu arada önceki senelerde kaç k yapmıştınız 2018 mezunusunuz liseden değil mi bi de ayıptır sorması nereyi bıraktınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknight36 -- 6 Ağustos 2021; 0:38:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam. Siz de umarım mutlu olacağınız kararı verirsiniz. Başarılar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • darknight36 D kullanıcısına yanıt
    Hocam ailem sorun etmeyeceğini söylüyor ancak diğer mesajlarımda da belirttim maddi durumumuz biraz sarsıldı. Hala sorun etmeyeceğiz diyorlar da benim ücretli okuma konusunda tercih ederken de kaygılarım vardı ve belirtmiştim. Tek sorun maddiyat değil üstelik, sizin de dediğiniz gibi 2018 mezunuyum. Lise hayatımda kitap açmadım desem abartı olmaz. İlk yıl sınava girdiğimde 90k gelmişti. O yıl da ailem benim mezuna kalma isteğimi kendilerince mantıklı önermelerle dikkate almamıştı. O yıl sınava girmiştim ancak obp mevzuları falan biliyorsunuz. Ertesi sene okula gitmeyeceğim dedim ve 19k yaptım ancak yine isteklerim hiçe sayıldı :D Okula erken başlamamış olsam yaş durumunu çok kafaya takardım ancak şu an her şey yolunda giderse 24 oluyorum bu biraz rahatlatıyor yoksa kafayı yemiştim. Başka sorunuz varsa özelden de yazabilirsiniz. Tavsiyeniz için teşekkürler.

Edit: Hocam sorunuzu sonradan gördüm. Selçuk üniv Bilgisayar mühendisliğini bırakmıştım üniversite kalitesinden dolayı. Ah ailem ah gereksiz yere 2 yılım gitti :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapı Ustası -- 6 Ağustos 2021; 0:43:23 >

• Anladım hocam dediğim gibi karar sizin, iyi çekmişsiniz valla 19k ya, maddi durum olayı biraz kötü olmuş ama Allah büyüktür hocam, inşallah hayat gönlünüzce olur başarılar

• darknight36 D kullanıcısına yanıt
    İyi dilekleriniz için teşekkür ederim hocam. Son yıl bizimkilerin yüzü gülsün diye biraz çalışmıştım yalan yok :D

• Hocam konuyu hortlatım ama sonuçta ne yaptınız ders saydırma işi ne oldu merak ettim benim bir arkadaşta buna benzer bir şey yapmayı düşünüyorda.

• komenyus123 kullanıcısına yanıt

güncelleme alalım

• Hocam biraz geç dönüş yaptım forumu bırakmıştım. Tıp fakültesine geçtim ben herhangi bir ders saydırma durumu olmadı bu yüzden

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapı Ustası kullanıcısına yanıt

Doğru yolu bulmuşsunuz tebrik ederim.  

• Ahmeturan A kullanıcısına yanıt
    Keyifli hocam valla aile hekimi olup annemlerle yaşıcam kariyerime böyle devam ediyorum

Tum süreci merak ettim hocam açıkçası yine bırakırsınız belki forumu ben de pek girmiyorum pm üzerinden mail adresiniz veya size ulaşabileceğim bir adres varsa iletebilir misiniz

Hocam hayırlı olsun. Ben de bu ücretli mevzusuna çok takılıyordum o yüzden yatay geçiş bakıyordum başta. Ama ailemin tutumu vs. Ve elimdeki en iyi imkan olmayan sebebiyle yatay geçiş atmayacağım

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt
    Benim ailemin tutumu da bırakmamam üzerineydi hocam ama ben para olayına kendimi çok kaptırdım. Şu an mutlu olsam da giden yıllarım oldu. Verilmesi çok kolay bir karar değil ve yapmış biri olarak kesinlikle tavsiye edemem çünkü hayat seyriniz değişiyor. Umarım mutlu olursunuz

Teşekkür ederim hocam. Sizin de kararınız tekrardan hayırlı olsun. Giden yıllar da kötü bir yere gitmedi emin olun. Bol çalışmalar ve başarıları diliyorum

• ColonelLanda kullanıcısına yanıt
    Hocam pmden istediğinizi sorabilirsiniz mesaj bıraktım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.