Şimdi Ara

Bilkent ee'den yatay geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Myp ile yatay geçiş yapmak istiyorum. Ailem ile geçmeye değecek bölüm bakıyoruz. Sıralamam 19k. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Diş istiyorsaniz Ege ya da marmara dişler.Bu sene bu dediğim dişler de buyuk ihtimal 19k civarı kapatacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sağlık alanına hiç ilgim yok belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın. Mühendislik düşünüyorum. Elektrik elektronik ve makine gibi ağır mühendislikler bana göre değil. Geriye iş imkanları iyi olan endüstri ve bilgisayar kalıyor. Sanki en mantıklı tercih Ege bilgisayar gibi gözüküyor siz ne dersiniz?

• İyte veya gtü olabilir

• altiyedisekiz A kullanıcısına yanıt
    Hocam iyte bilgisayar olmuyor ehm de istemiyorum. Tercih döneminde gebze'ye gittim ve biraz hayal kırıklığı yaşadım. O yüzden gtü tercihim değil.

• Ege ingilizce değil ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilkenti bırakma sebebiniz elektrik elektronik bölümü olmasi mi yoksa maddi sebepler mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam İngilizcem ortalama seviyede zaten Bilkent'te biraz yardımcı oldu bu konuda. İngilizce konusunda çok sıkıntım yok yani.

• Kalimantero K kullanıcısına yanıt

Hocam şöyle söyleyebilirim %70 maddi %30 bölüm. Ailem ödeyebileceğini söyledi ancak beklenmedik bir takım olaylar yaşandı. Hala ödeyebileceklerini söyleseler de gelen zamlar ve benim ücretli eğitim konusunda biraz takıntılı olmam kararımı çok etkiliyor. Bölüm ise çok fazla efor istiyor. Biliyorum üniversite eğitimi lise gibi değil ancak Bilkent ee ülkenin en zor mühendislik fakültelerinden biri ve ben o kapasitede bir öğrenci olduğumu düşünmüyorum.

• Neye dayanarak 19k ile kapatacak dediniz hocam

• Hocam ben ücretli ee yazacağım altına da ücretli makine siz öyle diyince bi korktum ama yapan insanlar da var sonuçta

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam herkes aynı değil. Bu forumda birçok arkadaşımız var Bilkent ee öğrencisi ve bölümlerinde gayet iyiler. Şahsen tanıdığım arkadaşlarım da var ve onlar da bölümü seviyor. Sadece şunu bilmenizde fayda var bölüm gerçekten zor ve çalışmanız gerekiyor. Ben hiçbir zaman çok çalışkan bir öğrenci olmadım o yüzden zorlandım ve daha da zorlanacağımı düşündüğüm için böyle bir yola saptım. Maddiyat konusunda da şöyle bir bilgi vereyim, okulun fiyatı uygun aslında yani günümüzde anaokullarının bile neredeyse 30 bin tl olduğunu düşünürsek Bilkent çok uygun kalıyor. Konaklama ve yemek fiyatları da rahatsız edici değil ancak bizim beklemediğimiz bir durum sonucu maddi olarak biraz zor bir döneme girdik. Ben de zaten ücretli okumaktan çekinen biri olarak bu durumu iyice kafama taktım. Keşke zamanında hayır deseydim diyorum çünkü şimdi ailemle aram daha da bozulacak ama sağlık olsun. Kusura bakmayın biraz uzun oldu. Kısacası kendinizi biliyorsanız, yapabilirim diyorsanız ve aileniz de ödeme konusunda bir sıkıntı çekmeyecekse Bilkent gerçekten de çok kaliteli bir üniversite, memnun kalırsınız.

• İlginizi ceker mi bilmiyorum ama parali ee ile odtu metalurji arasinda cok fazla gecenler oluyor iki tarafa da.

• Sacma konuşma diste bu kadar az dus kontenjani acilip az atama varken nasil 19k ile kapatsin üstüne bunlar yetmez gibi kontenjan artisi var

Senin tıp istediğini biliyorum sinirdasin ustelik milleti dişe kaydirmaya calisiyorsun galiba

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle sizi burada gördüğüme çok sevindim :) Açıkcası metalurji hakkında çok bilgim yok ve merak ettiğimi de söyleyemem. Ben birazcık daha bölüm seçme tarafındayım. Şimdilik baskın olan taraf Ege ü. Bilgisayar m. ama ailemle çok iyi anlaşamadığım için hatalı tercih yapmaktan (yine) korkuyorum.

• Ribozomal Rna kullanıcısına yanıt

Ne diyon knk tıpı kötüleme mi var burada ?Adam bilkentten tokat tıpa mi geçsin neyi zorluyorsun aq

• Alnstrkv0 A kullanıcısına yanıt

Hocam sıralamalar gelmeden önce 10-20k aralığındaki çoğu kişi diş hekimliği bekliyordu.Bunlarin önemli çoğunluğu yine tıp yazar ama kendini dişe hazırlayan ona göre düşünenler de vardır elbet.

• Gecen yil 2k gerileyen yerler aynen bu yıl ilerler adam muhendislikten dişe gecer mi sence sacma sapan malum organindan sallama sıralama yorumu yapma

• Geçen yıl 2k geriledi diye bu senede gerileme zorunluluğu yok.Üstte sebebini yazdım ayrıca millet artık doğuda tıp yerine batıda dişi tercih ediyor.Malum organ falan filan diye de yazmazsan sevinirim hoş değil.

• Hayatimda gördüğüm en sacma yorumu yapmissin hepsi tıp yazacak onlarin bosuna kendini kandirma gorcez 1 ay sonra %100 hakli cikacagim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.