Şimdi Ara

Bilkent ee'den yatay geçiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hoyotomda gordogom on socmo yoromo yopmozson.Ya bi git burada hepinizin sıralama yorumlarını açtırtma bana. https://forum.donanimhaber.com/turku-bar-daki-garsonun-yorumu--149940725 .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşsun knk

• Ribozomal Rna kullanıcısına yanıt

Diyenin isme profile bakele bak. AHHAHA

• Bakele ne ya allahin köylüsü seni

• Ribozomal Rna kullanıcısına yanıt

• Ben de hep bolum diyorum oncelikli olarak, eğer asil ilgi alaniniz bilgisayarsa yazın gitsin

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Belki abarttığımı düşünebilirsiniz ama sizin fikirleriniz gerçekten benim için önemli. Sizce Bilkent ee hakkında yorumlarım doğru mu? Sıkı çalışma gerektirdiğinden ve ülkedeki en zor üniversite-bölüm ikililerinden biri olmasından dolayı benim gibi birine çok uygun olduğunu düşünmüyorum.

• Bilkent IE geç

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilkent ee yorucu bir bolum kesinlikle, dedigim gibi bolumu sevmekle alakali. İlginiz yoksa bolum bitmez ama ilginiz varsa cok basarili olursunuz.

• Sp!deR kullanıcısına yanıt
    Hocam benim için asıl sorun ücretli olması o yüzden bilkent içinde yatay geçiş düşünmüyorum maalesef :(

• TED Bilgisayar'a geçebilirsin. Zaten okul da junior Bilkent gibi. Bildiğim kadarıyla yatay geçişten burs veriyorlar. Yurtlarda da bedava konaklama imkanın oluşur.

• Gemeo kullanıcısına yanıt
    Hadi ya şartları o kadar iyi mi hocam? İnceleyeceğim teşekkür ederim.

• Cep harçlığı v.s vermiyorlar, yurtlar otel gibi duyduğum kadarıyla ve iyi seviyede İngilizce dersler işleniyor, kampüs imkanları dar ama burslu okursun iyi olabilir senin için, bir incele bence. Bilkent CS mezunu arkadaşlar var ve kendimi hiç eksik hissetmedim hatta bazı konularda daha avantajlı olduğumuzu söylebilirim. Şehir dışında boşuna aksiyon arama bence. 13 Ağustos'da bitiyor süre sanırım. GPA 3.0 üstüyse tam burs veriyorlarmış. O şarta dikkat etmelisin.

registrar.tedu.edu.tr
    Merkezi Yerleştirme Puanı Ek Madde-1 Kapsamında Yatay Geçiş | TED Üniversitesi
    https://registrar.tedu.edu.tr/tr/registrar/ek-madde-1-ile-yatay-gecis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gemeo -- 5 Ağustos 2021; 19:29:16 >
  • Bilgi için teşekkür ederim hayırlısı olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hocam myp ile geçiş yapınca, 1.sınıftam mı başlayacaksınız tekrar ? çünkü alakasız bölüme geçerseniz, ders saydıramazsınız büyük ihtimalle. Onu merak ettim. Bende geçiş yapmayı düşünüyorum da. Bölüm aynı ama üni farklı. Tekrar 1den başlamaya değer mi vs. onu düşünüyorum.

• Hocam siz sonuncu giren arkadaş mısınız

• Hocam siz sonuncu giren arkadaş mısınız

• Evet hocam büyük ihtimalle ders saydıramam ve 1. sınıftan başlarım. Hocam benim sorunum öncelikle bölüm o yüzden ben değeceğini düşünüyorum. Sizin durumunuzu tam bilmemekle beraber kendimden yola çıkarak eğer okumak istediğiniz üni-bölüm orası ise geçmenizi tavsiye ederim. Heves olmayınca olmuyor :(

• darknight36 D kullanıcısına yanıt
    Evet hocam önümden bir kişi Bilkent ee yazsaydı şu an bunları düşünmüyordum :D

• Evet hocam haklısınız, bakalım tutarsa inşallah düşünürüm baştan başlamayı.

Umarım istediğiniz yere gidebilirsiniz, başarılar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.