Şimdi Ara

Bilkent EE - Mezuniyet Sonrasi Pozisyonlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
2.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bizden eski donemlerin bizden daha iyi olmasi lazim, bizde bilkentte master yapip sonra yas alinca başvururuz diyen veya basta kararsiz kalip sonra gap.year ile basvurmayi tercih eden 4 tane baya guclu profil vardi mesela (bence bunlarin alacagi en kotu placement ucla ece/ml, princeton ece/comm, uiuc ece/signals, nyu ee/wireless olurdu diger benzer profille4i kiyaslayinca). Bir de kasim aralikta (ben dahil) herkeste bir phd başvurulmaz tribi oluştuğu icin 3.6-3.7x bandinda avrupada top okullarda mastera kalmak zorunda kalan cok insan oldu (evet, malum okul)n

En iyi placementa sahip donem 2018 gibi geliyor bana uzaktan, bakmak lazim. Genel toplam olarak bakacak olursak (oransal tabi) trde lisansta bilkent elektrikle yarisabilecek tek bolum galiba sabanci malzeme, malesef ki diğer okullarla cok geniş bir fark var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

Bazi okullarda tek departman bazilarinda ayri ama cogunda overlap eden hocalar dolu. Cmuda bile koskoca school of computer science ve o schooluja icinde tam bir machine learning department olmasinaa ragmen eede ml çalışan dolu eleman var mesela, veya cs in icinde internet architecture/wireless comma calisanlar filan. Ama coqunlukla ilk basta aklina bu dal eeden cok cs tandansli diye geliyorsa muhtemelen csde kendine daha uygun hocalar bulursun. Ilgini cekiyorsa al, ml başvurusu yapiyorsan +1 ml dersia almadin diye seni kimse elemez zaten. Acikcasi coka hakim olduğum alanlar degil ancak uzaktan asiri a faydali olmayacagina dair bir izlenim aliyorum. MI+security baya yapilan bisey bu aradaa

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

Okumazdim kardesim lisans bile gereksiz  Ille bisey okumam gerekse koc math/bilkent math/bilkent psyctan pick one yapariz ama

• Ntuyu niye begenmedin yalniz basina duruyo orda 

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Boun math oneririm hocam kızlar falan iyi baya

Bolumde olmasa da  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-248FD7843 -- 12 Kasım 2024; 20:25:26 >
  • ANTENFİKRET A kullanıcısına yanıt

Nyu econda/hayir insan gibi 4 yilda bitirdim

• Kiz bulmaya calissam cemiyetten buluruz gerek yok devlette sürünmeye  

Devletin tadi başka  

• Okuluma Kayyum atanip bolum binamin gazetecilige verilmesi keyfisi  

hukukçu nerden bilsin teknoloji üniversitesini  

neyse mühendisler de EUI/CoE'yi bilmiyor :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 12 Kasım 2024; 20:56:50 >
    TikTok Sigma Generationyoutube
    This channel posts all sorts of content that help uplift your lives through sigma content, join the army and change the world,escape the matrix and get rich,be successful and live your dreams.
    https://www.youtube.com/watch?v=FNdxTz8al6Y

• hocam yazılım mühendisliği yapacak biri için 2 senelik sektör tecrübesi mi yoksa 2 yıllık master eğitimi mi yararlı olur?

• Bak bolum gruplarindan cikmadim hemen ogretirim dikkat  

• Yurt dışına gitmek istiyorum (sektor amacli): yurt disi master>yurt ici master ve parttime calisma>yurt ici calisma>yurt ici master

Yurt disina gidicem doktora filan da okeyim: yurt disi master>yurt ici master>yurt ici master ve part time>full time

Bence

Numarayı değiştirdin mi ya, gruplara bildirimi düşünce çok havalı oluyor +32, +1  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 13 Kasım 2024; 0:23:13 >
  • ne grubu hocam beni de alın.

• Yapali cok oldu ya, ama çoğu grupta uzayli gibi kalmisim genel bilkent gruplarinda millet cikmis hemmen..

• Abd’ye Avrupa’ya gidenlerin nasil gittigiyle alakalı bir istatistik de iyi olurdu. Fullbright,Daad veya farklı bursla ya da burssuz vsvs

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hepüşüyenadam H kullanıcısına yanıt

Guzel nokta, aklima gelmediydi.

Phdlerin hepsi fully funded zaten (aylik stipendlarini alip okula para odemiyorlar yani), ve bildiğim kadariyla kimse ek bir kurumdan burs alip gitmedi (yani fulbrighterimiz yok)

Yurt disindaki 22 ogrencinin ne aldigini ezberden bilmem mümkün degil, ancak bildiğim kadariyla,

2 kisi okuldan basari bursu alip gitti

Italyaya giden 3 kişinin de en kotu need based burs aldigini dusunuyorum cunku italya bu konuda baya bonkor

Almanyaya gidenlerin 8i burssuz gitmiş olmali cunku bildigim kadariyla sonun sonunda başvurdular okullara, burs deadline i gecmisti. Geri kalan 3u de aldiysa okuldan burs almistir ama cok sanmiyorum. Büyük programlara başvuranlar duymadim hic.

Geri kalanlar hakkinda bilgim yok

• Master için mi  

yuksek lisans yanlış anlaşılmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idontremember -- 14 Kasım 2024; 10:39:36 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.