Şimdi Ara

Bilkent Elektrik Elektronik Soru - Cevap (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
7
Favori
7.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim içimi rahatlattınız 😊😊😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lepetite L kullanıcısına yanıt
    despinaleaxo, eklediğim arkadaş endüstri okuyor o daha çok yardımcı olabilir.
    linkedin'den bakabilirsiniz ayrıca. bilkent'in diğer mühendislikleri gibi en iyiler yine yurt dışına iyi yerlere gidiyordu diye tahmin ediyorum özel olarak isim verememekle birlikte. oda arkadışımın dayısı eski bir mezun, 2000'lerden önce şu an amerikada çalışıyor sadece onu tanıyorum :D. şikayet de duymadım pek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caissabasgan -- 21 Haziran 2019; 22:20:44 >
  • Hocam ben de puan yetmeyeceği için ODTÜ tercih edeceğim de aklıma takılan soru şu elektrik elektronik bölümünü bir okumak ayrı elektronik okumaya göre nasil avantaj sağlar

• limitx98 kullanıcısına yanıt
    Hocam gazi makina zor mu ortalamaniz kac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dişhekimiolurmu kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sene yarım dönem hazırlık okudum,yarım dönemde de irregular şekilde 3 ders aldım.O yüzden bölüm için fazla yorum yapabilecek durumda değilim henüz
  • bu sene inşallah ben de elektrik elektronik yazacağım, lojik devreler üzerine bu yaz biraz çalışayım diyorum, önerebileceğiniz 1.sınıf için lazım olan başka şeyler var mı hocam

• Hocam yazın günde kaç saat çalışmıştınız kafamı taktığım tek soru hedefim de benzer sıralamaya sahip bir bölüm de ;)

Anladim hocam peki aldiginiz dersler calisinca yapilabilecek derslermi bolumde okuyanlarla tanismissinizdir buyuk ihtimalle onlar memnunmu bolumden? iş imkanlari vs

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    .....ekşiye bakar 'a kadar okuma gafletine düştüm :D :D

Ağzı olan konuşuyor yine
  • Hocam bu sene sınava girdim çok büyük ihtimalle bilkent veya boğaziçi ee girecek puan gelecek ve uzun zamandır da aklımda olan bi soru aslında bilkent mi boğaziçi mi :) Muhtemelen tercih zamanında siz de bu ikilemde kaldınız neden bilkent tercih ettiniz ? Rica etsem kıyaslayabilir misiniz eksi ve artılarıyla
  • Dişhekimiolurmu kullanıcısına yanıt
    Ben fazla zor dersleri almadım,ama genel olarak çalışınca yapılıyor.İnsanlar genel olarak memnun.Benim hedefim burası olmadığı halde ben de memnunum.Kötü bir okul oldugunu düşünmüyorum.Savunma sanayisi açısından oldukça tercih ediliyor bölüm.Sene içerisinde birçok kez, bölümden mezun olmuş kişiler gelip sunum yaptılar.Aselsanda, taide çalışan kişilerdi bunlar hep.Yani iş imkanları da açısından da gayet iyi diyebilirim.Siz gazide mühendislik mi düşünüyosunuz hocam?
  • hazırlığı nasıl atladın? sınavdan sonra ingilizce mi çalıştınç

• Kampüs hayatından ve arkadaş ortamından bahseder misin? Ortalama yapmak zor muydu ilk sene için? Bitirince ne yapmayı planlıyorsun?
    Bir de neden bilgisayar değil de elektronik seçtin? Bu soruya cevabın kendim dahil her elektronikçiyle aynı mı onu merak ettim
  • hocam abiniz şuan ne iş yapıyor
    Hocam hazirlik zor mu kalan cok oluyor mu ?
    Hazirlikta gordugunuz ingilizce bolumde ki dersleri anlama ya yetiyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dişhekimiolurmu -- 21 Haziran 2019; 22:17:29 >
  • Yodanın Bastonu kullanıcısına yanıt
    hocam bizde ilk sınıfta bölüm dersi yok, başka okullarda durum farklı olabilir. gideceğiniz okula bağlı olarak programa bakıp ilk sınıfta programlama dersi varsa mesela ufaktan bir fikir sahibi olursanız rahat edebilirsiniz. ben ilk dönem onun eksikliğini biraz hissettim sonra dersi tekrar aldım daha iyi bir notla geçmek için. ingilizce olmayan bir bölüme gidiyorsanız ingilizcenizi geliştirmenizi öneririm.
  • Kreutz kullanıcısına yanıt
    bilkentte doktora yapıyor, bir yandan da ASELSAN'la bir projede çalışıyor.
  • caissabasgan C kullanıcısına yanıt
    Mezun olunca kesin yurtdışı gideceğim bu ülkede yaşamam ben diyor musunuz ? Bölümde ve tanıdıklarınız arasında bu şekilde düşünen kişi sayısı fazla mı ?

• gigied G kullanıcısına yanıt
    evet hocam biraz temelim vardı irregular başlayacak kadar en azından sınava yakın toefl kaynaklarından çalıştım. ama benim şu an anlatsam uzun sürecek gereksiz bir durum vardı onun için geçtim, yani okumanızda yarar var bence hazırlığı kayıp gibi görmeyin.
  • caissabasgan C kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, muhtemelen bölüm ingilizce olmayacak, ingilizcemi geliştirmeyi ben de düşünüyordum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.