Şimdi Ara

Bilkent Hakkında Her Şey (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
6
Favori
6.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: despinaleaxo

Rastgele evet ama bazen 3 kişilik odalara düşebiliyorsunuz, karışık yani. Oda boşluğuna göre falan. Bazı şeyler duymuştum erken kayda giden yerleştirmede önde oluyor odalar doldukça (mesela ilk 2 kişilikler sonra 3 kişilikler..) odaların kalabalık olması daha olası.

Hazırlık okudum, ben iyi olduğunu düşünüyorum. -- İmrenirdim hep onlara şuan bir eksiğim yok gibi hissediyorum

Tabi çalışın, sırf kurları geçmek için öğrenmeyin, ben hayatıma kattım ingilizceyi :)

Tavsiyem; bilkent idmyo sitesine girin kelime listeleri var çalışın ordan biraz, hem görmüş olursunuz :) Eğer kesinse bilkent ben size PAE ile alakalı dosyaları atayım, oralardan da çalışıp görün. Kapsamlı olacaksınız büyük ihtimalle bence hazırlık okuyun o parayı hazırlıkta da yiyin
    Hocam hazirlikla ilgili seyleri banada atar misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• despinaleaxo kullanıcısına yanıt
    Hocam hazirliği geçmek için ingilizcenizin hangi seviyedea olması gerekiyor

Yani b2.2 gibi falan mı

• NeymarJR11 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 2 kişilik hakkımız:) çok nadir olsa da 3 kişilik odada kalan da vardı ama hallerinden memnundular. 3 kişilik odalar tamamen karyolalı da olabiliyor, 2 ranza 1 karyola olabiliyor. 3 karyolalı odalar bence baya büyük :D tek kişilik odalardan dahi büyük. Ben odamdan memnundum açıkçası hocam, karyolalı 2 kişilikti. Ranzalı 2 kişilik baya küçük. Baktınız odanızda rahat edemediniz odanızı değiştirmek istediğinizi söylersiniz, ben çok şikayetçi olanı görmedim. Hazırlık neyse de bölümde bir nevi sadece uyumak için odaya geliyor olacaksınız. Ayrıca baktınız odalar küçük mü geldi dediğim gibi başvurun değiştirin okul açıldıktan sonra:)
  • ferit.izmir kullanıcısına yanıt
    b2 upper oluyor. Hazırlıkta upperdan sonra bir kur daha var pre fac -fakülte öncesi-. Sanırım upperdan biraz daha iyi olmanız gerekiyor bu durumda :)
  • imthewalrus kullanıcısına yanıt
    mesajdan mail adresinizi atar mısınız :)
    Heh hocam o b2.2 oluyor c1 altı b2 üstü bilkent toplam 5 kur değil mi

Birde geçmek için baraj kaç

• ferit.izmir kullanıcısına yanıt
    Ben bir hocama sormuştum c1 nasıl olunur falan diye:) Belirli bir konu hakkında araştırma yaparsın, bilgi sahibi olursun falan demişti. Bölümde eng101-102'de bunu yapıyorlar sanırım. Her hocanın kendi konusu falan var onları işliyorsunuz araştırma yapıyorsunuz falan. Bu durumda hazırlığı upper-advanced arası bitiriyoruz:)

ama şuna eminim bilkentin upper beklentisi çoğu üniversitenin advanced seviyesine denktir.
  • Doğru diyorsunuz hocam sizin sıralama kaç ?
  • tytfizik kullanıcısına yanıt
    Ben çoktan elendim ya şu bilkentiler yüzünden 2.4k sizin hocam ?

• 3k benim de hocam o kadar ileri atmaz diyorlar umarım doğrudur.
    Hocam baksana 900 lük adam bile boğaziçinden vazgeçti. Zaten bilkent 40 kişi alıyor ve forumda baya reklamı oldu kazanırsam şükredicem artık

• hocam 20 kişi alıyor :/
    20 işletme 20 iktisat diye hesapladım hocam

• Hocam istanbuldan gelip bilkentte burslu okuyan birinin aylık harcaması standart kaç tl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalvesta76 -- 5 Ağustos 2018; 15:7:29 >
  • Kalvesta76 kullanıcısına yanıt
    Kişiye göre değişir hocam:)

Ben okula ilk geldiğim ay 2200 tl harcadım. (Hala üzülüyorum:()

Onun dışında 1000 tlyi geçmedi (-+100). Sigara alkol kullanmam. Yemeğe para harcadım baya, kitap alırken hep orijinal aldım falan böyle gitti. Haftada 2-3 kez starbuckstan kahve içtim, dışarıdan pizza söyledim falan böyle gitti para :D ona göre düşünün. Hazırlık okuyacaksanız orijinal almayın kitapları, olgunlardan alın. Ben hep orijinal aldım:((
  • quote:

Orijinalden alıntı: despinaleaxo

Kişiye göre değişir hocam:)

Ben okula ilk geldiğim ay 2200 tl harcadım. (Hala üzülüyorum:()

Onun dışında 1000 tlyi geçmedi (-+100). Sigara alkol kullanmam. Yemeğe para harcadım baya, kitap alırken hep orijinal aldım falan böyle gitti. Haftada 2-3 kez starbuckstan kahve içtim, dışarıdan pizza söyledim falan böyle gitti para :D ona göre düşünün. Hazırlık okuyacaksanız orijinal almayın kitapları, olgunlardan alın. Ben hep orijinal aldım:((
    Kapsamlı burs + kyk ile rahat geçiniriz yani hocam doğru mu
  • Ariana Grande kullanıcısına yanıt
    Aşırı rahat hocam. :D

Akıl vermek gibi olmasın ama resmen bedavaya okuduğumu düşündüm ben. Annem babam da para yollamıyordu ben de her ay 500 tl yollamalarını rica ettim. Çok fazla sorun olmayacağını biliyordum, biriktirdim parayı bilgisayar aldım
    hocam ben bursları biriktirmeyi düşünüyordum yazları staj için sorun olabilir o yüzden. Peki yurtta yemek var mı yoksa dışarıdan mı yeniliyor?
  • Kalvesta76 kullanıcısına yanıt
    Yurtlara 5 dk uzaklıkta yemekhane var. Fix ve seçmeli menü var. Fix en son 4.9 tl idi seçmeli ise onun iki katı. Bu yıl belki artar bilmiyorum :)

Onun dışında şuradan göz gezdirebilirsiniz ->http://www.bilkent.edu.tr/bilkent-tr/admin-unit/kafemud/kafeterya.html
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.