Şimdi Ara

Bilkent Hakkında Her Şey (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
6
Favori
7.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocalarım sayın bilkentliler :D Yurtları (2 kişilikler) nasıl bilirsiniz? Genişlik-ferahlık-kalite vsvs. Bir de kendi yemeğimizi pişirme gibi bir şansımız var mıdır?

Mühendislik okuyanlar için özel sorum : Çok zorlanıyor musunuz? Çok fazla mı çalışmak gerekiyor?
  • Tam burs iyi ortalama falan yaparak kapsamlı bursa dönüşebiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazirliği geçmek için ingilizcenin hanhi kurda olması gerek

Ve direk bilkente dişi sinavlarla geçebiliyoruz mu

• quote:

Orijinalden alıntı: UchihaAvenger

Ake bolumu nasıl?
    spor salonunda boks ringi var mı?
    alkol yasağı vs. var mı?
    yurtların interneti nasıl?
    şimdiden teşekkürler
    Bende ekliyorum okulun genel İnterneti nasıl kütüphane vb. 400-500 mbs internet vardı sanırsam torrent engeli vb var mı?

• Homo.sapiens.sapiens H kullanıcısına yanıt
    Maalesef:/ Kapsamlı olmak için ilk 10bin şartı var dilde ise 250 sanırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aizen kullanıcısına yanıt
    2 kişilik ranzalılar bence küçük. Karyolalı da rahat edersin. Tabi 3 kişilik karyolalı odalar oluyor onlar da rahat :D karyola gördüğün yere yapıl hocam. Mutfaklarda yemek pişirme şansınız var ama elektrikli ocaklar ben sevmiyorum. Mikrodalga falan var bu arada. Tost makinesi, su ısıtıcı vs

• ferit.izmir kullanıcısına yanıt
    Pre fac’e geçmeniz ve en sonunda pae vermeniz gerekiyor. Dış sınav olarak ielts var ama okula bildirmeniz falan gerekiyor. Parmak iziniz kimlik bilginiz, fotokopisi falan alınıyor. Baya güvenlikli bir durum o. Pae’yle geçmeye bakın bence

• despinaleaxo kullanıcısına yanıt
    kapsamlı bursta ranzalı veya kayolalı istediğimizi seçebiliyor muyuz?
  • WooW464 W kullanıcısına yanıt
    seçemiyosunuz ama benim kapsamlı arkadaşlarım hep karyolalıdaydı :D şans herhalde ama değiştirirsiniz odanızı okul başladıktan sonra gelir. Kayıt sırasında paralı olanlar yurdu odayı falan seçebiliyor:(

• bu konu sayesinde bilkent iktisat kontejanı -10 oldu güle güle bilkent güle güle sevgili iktisat ve işletme
    hocam bana açsana cahil kaldım

şimdi ben başka üniversitede b2.2 ingilizce yapsam bilkettin atlama sınavında bunu kanıtlayıp atlayamaz mıyım hazırlığı
    Hocam ilk giden istediği odayı kapıyor mu anlamadım ?
    Yok öyle demek istemedim hocam. Bazı 3 kişilik odalar var. 2 ranza 1 karyola. Odaya ilk giden karyolayı alıyor diyorlar. :(( Ama kayıt sırasında ücretlilerin yurt oda seçme hakkı var kapsamlıların yok. Okul başlayınca oda değişimi için başvuru yapabiliyoruz sadece

• ferit.izmir kullanıcısına yanıt
    Hazırlık sınavında barajı geçerseniz, hazırlığı geçersiniz. Onun dışında bilkentin haberi olmadan aldığınız ielts puanı falan geçerli değil. Okula bildirmeniz gerekiyor.

Hocam sitesinde kapsamlı bursluların 2 kişilik odalarda kaldığı ama karyola veya ranza rastgele olduğu söylüyor böyle değil mi dağılım? Bir de hazırlık okuduysanız hazırlık eğitimi zorluğu , katkısı hakkında yorum yapabilir misiniz?
    Rastgele evet ama bazen 3 kişilik odalara düşebiliyorsunuz, karışık yani. Oda boşluğuna göre falan. Bazı şeyler duymuştum erken kayda giden yerleştirmede önde oluyor odalar doldukça (mesela ilk 2 kişilikler sonra 3 kişilikler..) odaların kalabalık olması daha olası.

Hazırlık okudum, ben iyi olduğunu düşünüyorum. -- İmrenirdim hep onlara şuan bir eksiğim yok gibi hissediyorum

Tabi çalışın, sırf kurları geçmek için öğrenmeyin, ben hayatıma kattım ingilizceyi :)

Tavsiyem; bilkent idmyo sitesine girin kelime listeleri var çalışın ordan biraz, hem görmüş olursunuz :) Eğer kesinse bilkent ben size PAE ile alakalı dosyaları atayım, oralardan da çalışıp görün. Kapsamlı olacaksınız büyük ihtimalle bence hazırlık okuyun o parayı hazırlıkta da yiyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi despinaleaxo -- 5 Ağustos 2018; 2:18:19 >

Hocam tam benim kafadansınız vallaha sağolun yardımlar için :D

Bölüm neydi hocam bu aradA? Bahsettiğiniz dosyaları da alırım
    Endüstri hocam. Mesaj atar mısınız? Ben dışarıdayım şuan %6 şarjım eve gidince atayım dosyaları :D

Hocam bu söylediğiniz şey kafamı karıştırdı ya. 2 kişilik oda hakkı diyor kapsamlı burslular için, ama 2 kişilik odalar küçük diyorlar. Ne diyorsunuz? Durumundan hiç hiç memnun olmayanlar var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.