o zaman yuzlerine karsi rahatsız olduğunu belirtsene kardesim sen dh aslani degil misin, dhde caka satmaya benzemez
|
Bildirim
o zaman yuzlerine karsi rahatsız olduğunu belirtsene kardesim sen dh aslani degil misin, dhde caka satmaya benzemez
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Erkeksen kampüs dışı bir yerde bunu de bakalım, incel seni :D |
adam günde 5 posta 31 cekmekten kendini alfa sanmaya basladi, ee öğrencileri tam bir incel oluyor genelde.ODTÜ EE'den bir numune de göstereyim Zeynep Nazlı on Xtwitter 6 kisinin katili bir ruh hastasını (Elliot Rodger) idol belleyip bunu utanmadan bölüm grubuna atiyor. İste internet beynini kullanmayı beceremeyen genç erkekleri böyle zehirliyor. Bana kalsa siciline islemesi ve asla silinmemesi gerekiyor. https://twitter.com/z_nazlikadioglu/status/1708774115237085516 |
senin a*t*llığına yakışabilecek en iyi sebebi ariyoruz |
hayırdır senin özelliğin ne |
|
senin aptallığın cahillikten değil doğuştan gibi |
hemen ağlıyorsun ya olmuyor böyle sen yapınca iyi biz yapınca hemen ağlamaca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26CF49346 -- 21 Ekim 2023; 23:53:31 > |
aylardır bölüme saldırmak için üyelik açmışsın kimin yan çarısın bilemiyorum. sıkıntın ne olm senin |
ben bölümümü babam gibi savunmuyorum sebepsizce ctiscilara laf atıyorsun sonra biz sana laf atınca zırlıyorsun çocuk gibi |