Bazılarını kudurtan bir gerçek |
Bilkent'in açık ara Türkiye'nin en iyi üniversitesi olması
-
-
aksini iddia eden yok ki(akil sagligi saglam olanlar arasindan, en azindan)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CCA7D0B43 -- 21 Ekim 2023; 16:9:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Reklam ücreti falan mı alıyorsunuz okuldan? Bunu söylemekte amacınız nedir, ne tür objektif kıyaslama ölçütleri kullandınız?
-
ve Bilgisayar mühendisliği en iyi bölümdür
Milyonlar kodlamalı.
-
💀
Hocam pp deki kim ?
sebnem ferah
Teşekkürler
evet hocam kartlarına 100 yemek hakkı atılıyor
-
Tek eksiği endüstri mühendisliğinin merkez kampüste olması. Doğuya taşınıp ctis, ctis mühendisliği adı altında merkeze taşınabilir
-
EE ci olarak malum yerlerimle güldüm IE ye laf yok da malum
Endüstri de olmasa kampüs işletmeçilere kalacak hocam, aman diyim
EA binasında öğleden sonra dersim olduğu için öğle arası çalışıyorum IE katında önümde 2 çift öpüşüyor abi çalışma masasının önünde. Ben çalışma masasında niye şlap şlap diye öpüşme seslerine maruz kalıyom
-
tamam
-
Abi öpüşme sesi çok irite edici yav
-
Kime göre neye göre
sabancı lobisi
-
olm böyle şeyleri ankuvanın arkasında söyleyin yüreğiniz yetiyorsa
-
İyi kişiye göre değişen bir şey, ben başından beri bilkent ie istiyordum ama sonra fikrim değişti. Akademi üzerine yoğunlaşmak isteyen biri için en iyi okul olabilir belki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamseyBolton -- 21 Ekim 2023; 22:41:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Reklam ücreti falan mı alıyorsunuz okuldan? Bunu söylemekte amacınız nedir, ne tür objektif kıyaslama ölçütleri kullandınız? |
hacettepe ve iyte'nin bilkent'ten iyi olduğuna inanan rte'nin de dünya lideri olduğuna inanır |
Saygısız insanlarla uğraşsam bir şey olmayacak neticede. Kalkıp uzaklaştım. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X