senin EE'den yönelmek istediğin bir alan var mı? bence en mantıklısını yaptın he on numara bölüm. |
Bilkent'in açık ara Türkiye'nin en iyi üniversitesi olması (6. sayfa)
-
-
Bilkent eeyi bitirmek istemiyorum aşırı zor bölüm. Okul genel olarak kasıyor, Math 102'deki seri bilgisi hayatıma hiçbir şey katmayacak random bir konu (sanırım)
-
aynen yav bölüm dersleri değil de türkçe ingilizce çok zorluyor. ctis'e verilen mat derslerini (math 105 ctis 163) IQ'suzlar da yapar, müfredata ek math dersleri almayı düşünüyorum, 106-225-230. Gereksiz mi olur sence?
-
Ya ben aşırı bilmiyorum 230'u. 225 güzel ders 106 da alabilirsin yani çok zorlamaz bence.
-
225 in ilk kısmı hakkında konuşabilirim şimdilik. Bence güzel ders yalnız benim gibi 4 tane boru bölüm dersinin orta yerinde alma derim, çünkü kesinlikle kolay değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam EE okumuyoruz sonuçta matematik backgroundıma güveniyorum. 2. dönem 106 alacağım ardından 225 patlar. maksat transkriptte mat dersi görünsün. CS'ten 1-2 dersi gözüme kestirdim önkoşulu aşmam için gerekli.
econ'da math 225 var mı bu arada? yoksa additional mı aldınız data science için?
-
Ben 225'i statistics sanıyordum, 230 istatistikmiş, istatistik de bayağı zor
-
data science için lazımmış hocam. zaten malum bizim bölüm aman aman zor değil, bir şekilde hallederim diye düşünüyorum.
-
Seri bilgisinde ne ogretiyorlar hocam ekstra?
-
Elective aldım hem data science hem de akademik kariyer için gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diğer üniversitelere göre mi anlamadım?
-
Bilkent Türkiye'nin açık ara en iyi üniversitesidir aksini iddia eden ODTÜ'lüdür
-
Koç 1 bilkent 2
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X