Şimdi Ara

Bilkent’in aşırı zor olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
5.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

D'de yığılmış millet, bu sınava girenler hep mühendisliktir sanırım genelde ilk 10k diyebilir miyiz?

Ya ben bu derslerin akademik devam etmeyecek kişiler için çok belirleyici olmadığını düşündüğüm için çok önemli görmüyorum, ama kişinin dünyadaki diğer elite üniversitelerde neyle karşılaşacağını görmesi açısından Bilkent iyi bir simulasyon veriyor. Diğer özeller kolay, sonuçta bilerek isteyerek seçti Bilkent'e gidenler kolay gelsin  

• 2011 mezunuyum, zorluğu bölümlere göre çok değişir. İngilizcesi genel anlamda Ankara'daki en zor ingilizcedir. Ama zorluk olayı hayattan beklentisi düşük insan için bir dezavantaj olsa da, ileride iyi yerlere gelmek isteyen insanlar için muazzam bir fırsat. Ben ingilizceden çok kaldım, zorlandım, ama mezun olduğumda o zorlandığım ingilizceye ileri derecede hakimdim. Büyük adam olmak istiyorsanız zordan korkmayın. Ama kapasitenizin de farkında olun, çok üzerindeyse kendinizi boş yere de yıpratmayın.

• Frank Lapidus kullanıcısına yanıt

ingilizceden çok kalmak ne demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikigai kullanıcısına yanıt

Muh+fen fak aliyor sadece, bizim senemiz icin en kotu muh 35k ile kapamisti da fende baya dusuk siralamalar var, yine de medyan 15k filan denebilir bence

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Gel sen su grafige bak bir de. Daha ilk basladigim donemden, David'i sevmedigim icin gitmiyordum dersine ve sinavlara da girmemistim. O yuzden F geldi ama benim gibi cok kisi yoktur sanirim. Yine de bildigin herkes F almis ahahaha. Ben daha sonra baska hocadan alip A- almistim bundan. 102 de A- gelmis.

Hani burada Bilkentliler agliyor diyenlere gelsin bu fotograf :D

Bilkent’in aşırı zor olması

Asagida ki de 102. Bunda daha normal bir dagilim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChangeOrBeCrushed -- 27 Aralık 2022; 9:27:12 >

• Gerci CS 102'de daha normal bir dagilim olmasinin sebebi, 101 veremeyenlerin 102 alamiyor olmasi da olabilir. Yani 101'i gecenlerin 102'deki dagilimi dogal olarak daha normal olacaktir.

• Bilkentin sadece matematiği değil tüm alandaki dersleri zor.

• Bilkent belki de akademik olarak en iyi eğitimi veren okul ama pratik işin içine girince yine aynı şeyi söyleyebilir miyiz tartışılır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tahminimce, hesaplarıma göre ortalama 3.71 gelecek.

• ChangeOrBeCrushed C kullanıcısına yanıt

Oha abi bu ne

• hazırlık okulu kurlardan oluşuyordu, o kurlarda çok kaldım zamanında

• ChangeOrBeCrushed C kullanıcısına yanıt

Benim gördüğüm en sacmasi bu

• Grafikler atilmaya baslandiysa
    Itu Goat'dan iki foto birakiyim

• ODTÜ'de böyle harf notu dağılımı paylaşılıyor mu

Bu fotoğrafları görmek garip geldi.
    Daha önce ODTÜ'de görmedim.

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Hocam üniversitede ders çalışma temponuz nedir ? Nasıl her dersten iyi alıyorsunuz var mı kendinize göre keşfettiğiniz verim aldığınız bir düzen, derslere katılma olur düzenli çalışam mı yoksa bir süre kala yığılma mı vs. Gibi ? Anladığım kadarıyla tek AA sizde ec205te. (Bir de Refet hoca mı veriyor bu dersi ? )

• quote:

Orijinalden alıntı: The Killing Road

101 icin bizim donem soyleydi

Aşırı düşük değil mi letter gradeler abi bu ne? 745 kişiden 16 kişi mi A alıyor giriş seviyesi havuz dersinden?

• Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt

Refet 102 veriyor 205i burcin veriyor.

Derslere gitmiyorum yoklama zorunlu degilse, lablar ve yoklama zorunlulugu olan dersler bitince bizim oradaki starbucksa geciyorum, eger sehirde vs isim yoksa (milletle bulusmaca, gerci bu son zamanlarda milletin bilkente gelmesine dondu ora ayri) ve mac yoksa (uc büyüklerin maci kacirilmamali) gun boyu stardaki tanidiklarla sohbet etmezken (bu cok oluyo) kahve+sigara+en yakin sinava calismaca tadinda gidiyor. Zaten program cok dolu oldugu icjn assignmentlar bittikten sonra bir sinava ve quize max 1 gun kaliyor.

Ben bu 205in iki sinavina da son gun calisabilmistim (takvimler yuzunden, ve salak oldugum için ilk sinavin tarihini yanlis biliyordum).

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.