Şimdi Ara

Bilkent’in aşırı zor olması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
5.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bir onceki donemde 102de a alan yoktu (ilk pandemi donemi tekmanin mukemmel kopya dusmani methodu olan kopya cekselwr de yapamasinlar fikri sağolsun), salak sacma seyler oluyo bizim havuzlarda, gecen donem de 102de 200 kisi fz yedi mesela (finale girememece). Diger havuzlarda bizim donemde a sayisi 30 civarıydi sanirm (yine 750den)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

Selamlar sayın Allah bey, sizleri burada görmek bize şeref verdi 

şaka maka o harf notlarının dağılımına starsın neresinden bakıyoruz hocam

• Time Does Not Heal kullanıcısına yanıt

Information>letter grade statistics

Sadece kendi aldigin dersler var ama

Hocam Bilkent bile size kolay kaçıyor sanki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Allah allah daha çıkmamış sanırım, finaller açıklanınca falan mı belli oluyor?

• Time Does Not Heal kullanıcısına yanıt

Aldığın dönemin istatistikleri oluyor, henüz harf notları açıklanmadığı için normal

• Bilkent’in aşırı zor olması
    Buyurun İTÜ elektrik elektronik fakültesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk mezun senem -- 28 Aralık 2022; 15:36:49 >
  • Geçen dönem elektronige giriş dersi not dagilimi her sınıfta kalan yüzde 65 in üzerindeydi zar zor dd alabilmistim.

• Dikkat ederseniz not dağılımında BA BB yok Gauss mezarında ters dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk mezun senem -- 28 Aralık 2022; 15:37:12 >
  • Bilkent’in aşırı zor olması Bilkent’in aşırı zor olması Bilkent’in aşırı zor olması
    Havuz derslerinde bu tarz not dağılımları normal bu arada tüm okulla beraber aldığınız için öğrenci kalitesi bir tık düşük kalabiliyor dersi ciddiye alanlar BB üzeri veriyor İTÜ özelinde gelmeyi düşünen varsa dikkatimi çeken birkaç not dağılımını ekledim fizik 2 de var içlerinde tüm okulun aldığı.

• Zorluktan ziyade yoğunluk problem insanın özel hayatını bile kısıtlanıyor yani arkadaşlarımdan biliyorum.Tek tek yapılabilir ama hepsinden eş performans ve tüm gününü haftanı buna adadığın bir süreçten ne verim elde edebilirsin ki.Yani bildiğin ot olman lazım.

Birde ortaöğrenim ile yükseköğrenimi bir tutmayın yahu.Üniversitede bambaşka bir safhada ilerliyorsunuz.Çoğu kişi bundan dolayı hüsrana uğrayabilir.

Anladım, teşekkürlerBilkent’in aşırı zor olması 

• Atmaca. kullanıcısına yanıt
    Pratikte de gayet başarılı bir okul hocam. Mühendislik fakültesi mezunu arkadaşlarımın %90 ı çok iyi yerlerde.

• Genel olarak mühendislik okumak zor,

Kolay bir programa sahip bir üniversitede okuduğum halde yks'ye çalıştığımdan daha yoğun bir tempoda ders çalışıyorum.

işin trajikomik kısmı bundan keyif almaya başladım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.