Hayatım boyunca en iyi dersim matematik olmuştur, kötü sıralamama rağmen, üniversite sınavında matematikte tüm soruları doğru yapmıştım ama bu okul beni matematikten soğuttu, A almayı hedeflediğim, sene başından beri düzenli çalıştığım calculus düşük gelecek. Sadece calculus değil diğer her derste, ingilizce 101’de bile aşırı zorluyor, ki ingilizcem gerçek c1 seviyesinde. O da A gelmeyecek. Neyse arkadaşlar nerd değilseniz bu okula gelmeyin. Hesabımı siliyorum artık, sadece şu lanet üniversiteye odaklanacağım. Hadi eyv. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB6B71D1A -- 26 Aralık 2022; 21:10:3 > |
Bilkent’in aşırı zor olması
-
-
Haklı konu
tabi bu dönem biraz yattım, alışması da biraz zor oldu bir sürü quiz ödev sunum essay lab quiz cart curt
2. dönem hem psikolojik hem akademik olarak hazır gelip abanmayı deneyeceğim bakalım ne oluyor
-
Bu okul neden böyle usta
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O zor dediğiniz derslerden kaç kişi A getiriyor bir de onu yazsaydınız.
İyi eğitim mi not mu önemli? Kolay sınavlarla havadan yüksek notlar almak ister miydiniz?
Hocam zaten bildiğim kadarıyla paralı okuyordunuz, bu kadar sıkıyorsa okul herhangi başka bir özele geçiş yaparsınız olur biter. Akademik ilerlemeyecekseniz o kadar uğraşmaya değmez zaten.
En azından dünyadaki top okullarda neyle karşılaşacağınızı görmüş oluyorsunuz, 3. sınıf kalitesiz eğitim alıp da onda başarılı olma yalanını yaşamıyorsunuz.
-
ingilizcenin asıl zorluğu devamsızlık
-
şakası bir yana harbi zor
-
hangi bölüm
işletme de zor mu bilkent'te
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akademik ilerleyeceğim. Bir yere girip çalışma gibi bir arzum yok. Ivır zıvır derslerle çok uğraştırıyorlar bir de aşırı ödev veriliyor. Bir gün bile boş vaktin olmuyor. Hacettepe bilgisayara sıralama yetiyordu zaten özele de gerek yok. Burayı bitireceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB6B71D1A -- 26 Aralık 2022; 22:44:23 > -
Ben şu ana kadar hiçbir derste devamsızlık yapmadım
-
Forumda o kadar Bilkent zor mesajı/konusu gördüm ki artık korkmaya başladım
Gerçekten çalıştığın dersten düşük not almak kadar kötüsü yok.
-
Bence bilkenttekiler çok ağlıyor
-
Sabancida bugun math101 midterm2 aciklandi. Sinav kolaydi sinav aksami bakmistim 38/40 almisim. Konu sahibinin haklilik payi yuksek olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mramelex -- 26 Aralık 2022; 23:30:40 >
Çalışana her zaman kolaydır.
101 icin bizim donem soyleydi
Curve yok mu kardeşim Bilkent’te
Demek ki senden daha iyi yapan çok adam var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
16 kişi A az bir sayı değil mi
Gerçi Bilkent harf notu sistemi farklı
Bilemedim. Nasıl yorumlamalı?
Zor yani.
-
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bence bilkenttekiler çok ağlıyor |
Benzer içerikler
- işler referans kodu
- bitmeyen kartuşlu yazıcı tavsiyesi
- ortodontist maaşı
- kalp kası laktik asit fermantasyonu yapar mı
- cn yükseltgenme basamağı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X