Bilkente girecek durumun var yazılımı kafana takma iş imkanları bilkenti sorgulayacak kadar daralmadı ekonomiye ilgim var diyorsun iktisat daha yakın sanırım. Bilkent dururken orada burada YBS kovalama kariyerine bak yazılıma hobi olarak yine bakarsın. |
Bilkent İşletme v Bilkent İktisat (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ehehehe harbi cok komik lan olum zavallı mısınız soru sormuşuz tripten tribe girmişsiniz herhalde akran baskısına magruz kalmissiniz yazılımcı olucam dememisim ortalamayla ilgili gerekli not ortalamasını yazmisim ve başlıktada 2 tane seçenek sorup onlarla ilgili bilgi istemisim valla yazık size
-
Valla hocam sanırım iktisat yazıp gecicem işletmede sanki ipleri senin eline alman gerekiyor farklı farklı şeyler yapman gerekiyor dedigim sey iktisat icinde gecerli ama mezun olunca bilkentten en azından ekonomist kimligim olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shebelongstothestreets -- 13 Temmuz 2021; 14:9:57 > -
1- evet çok komik
2- akran baskısına maruz kalmadım
3- mağruz kalmak nedir allah aşkına "yurt dışına kapak" atmayı düşüneceğin vakitlerde tdk'de zaman geçirmeni öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: shebelongstothestreetsValla hocam sanırım iktisat yazıp gecicem işletmede sanki ipleri senin eline alman gerekiyor farklı farklı şeyler yapman gerekiyor dedigim sey iktisat icinde gecerli ama mezun olunca bilkentten en azından ekonomist kimligim olur
Bilkentin adı senin bu kaygını çözmek için var.
Seni yönlendirmeyecekse iyi okula gitmenin mantığı yok ve
Bilkent bunu en iyi yapan okullardan.
Senin ilgin varsa gerisini boşver o üni hayatında zaten yetişeceksin rahat ol.
Mahfi Eğilmez'in Örneklerle Kolay Ekonomi kitabını okumanı tavsiye ederim.
-
fikriniz yoksa yorumunuzda olmasın dandik bi forum için makale yazarcasına düsünmüyorum neyse hayatında basarilar
-
hocam bahsettigin kitabı 2 hafta once alıp okumustum doğrusu ilgimin olduğu yere gidicem bende macera aramaya pek gerek yok hayırlısı olur umarım sağ olun cevapladiginiz icin
-
Güzel umutların var hayata dair. Olmayacağı güne gelince çok üzüleceksin. Neyse ben iktisat diyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilkent iktisat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apolyonn -- 13 Temmuz 2021; 14:53:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rica ederim hocam umarım hakkınızda hayırlısı olur.
-
Yan daldan medet ummayın, yan dal sadece bir sertifika. İlgi duyduğunuz alanda ders almanızı sağlar bir yetkinlik katmaz.
-
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X