BİLKENT MAKİNE okursam necmettin erbakan gibi tank dizaynı yapabilir miyim
-
-
trrrrum,
trrrrum,
trrrrum!
trak tiki tak!
makinalaşmak istiyorum!
beynimden, etimden, iskeletimden geliyor
bu!
her dinamoyu altıma almak için çıldırıyorum!
tükrüklü dilim bakır telleri yalıyor,
damarlarımda kovalıyor oto-direzinler lokomotifleri!
Bu arada up
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-248FD7843 -- 25 Temmuz 2023; 21:0:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Necmettin erbakan gibi olmak için ancak Necmettin erbakan üniversitesinden mezun olman gerekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aselsanın açılımını bilmeyen lavuğun sorusu
-
Evet lavuk ismi "Askerî Elektronik Sanayi" olduğu için leopard 2ng projesinde vs. Hiçbir makine mühendisi çalışmadı elektronikçiler yaptı bütün sistemleri.
bu kafayla nasıl bilkenti kazanabiliyosunuz şaşırıyorum
-
Sen nereyi kazanıyorsun/kazandın aşko?
-
Mezunlarımız en çok savunma sanayiye gidiyor, Aselsan, Roketsan, Tusaş, FNSS gibi. İkinci sınıf stajını FNSS'te baya yapan arkadaş görüyorum şu an, zırhlı araç tasarlıyor FNSS hoşuna gidebilir.
-
Aselsan makine mezunlarımızın en çok gittiği yerlerden biri, nasıl böyle bir yorumda bulunabiliyorsun, merak ettim doğrusu. Açıklar mısın?
-
@pandie arkadaş aselsan gibi bir şirketin %90 ee iş ilanına baktıktan sonra makinenin iş potansiyelini sorguladığı için söyledim. arada bir bağlantı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F397F6D3 -- 25 Temmuz 2023; 21:46:38 > -
Gırgır şamata yapıyorum. gerçekten necmettin erbakan gibi olabilir miyim gibi bir sorum yok
-
Sen kaç k yaptın peki?
-
geçen sene 50
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
trrrrum, trrrrum, trrrrum! trak tiki tak! makinalaşmak istiyorum!
beynimden, etimden, iskeletimden geliyor bu! her dinamoyu altıma almak için çıldırıyorum! tükrüklü dilim bakır telleri yalıyor, damarlarımda kovalıyor oto-direzinler lokomotifleri! Bu arada up |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X