Şimdi Ara

Havelsan, Aselsan a HACETTEPE ÜNİ mezunu olursam girebilir miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mezuna kalamam kalan 50 günde 15k girmek icin calisiyorum havelsan aselsan a genelde ODTÜ mezunu alıyorlarmış yani ben Hacettepeliyim diye kabul etmeme durumları var mı

Biliyorum hacettepeyi kazandıktan sonra hayvan gibi not kasmam gerekecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Giremezsin adiyaman üniversitesi makine mühendisliğini kazan seni ceonun yaninda staja verim hewalsanda

• Adam daha üniversiteyi kazanamadan neyin hayallerine düşmüş puahah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ripendis -- 24 Nisan 2019; 22:33:28 >
  • Siyasi torpilin olmadan giremezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ripendis

Adam daha üniversiteyi kazanamadan neyin hayallerine düşmüş puahah
    Hocam ona göre 1 sene daha odtü için bırakıcam aile baskısının altında kalmamak için diyorum

Biliyosun yerleşirsem puan kesilecek

• quote:

Orijinalden alıntı: domate5

Siyasi torpilin olmadan giremezsin.
    Ee o zaman hiç kalmayayım mezuna hocam hacettepe gelirse giderim

• Evet.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Girebilirsin ama ortalamanın 3 üstü olması lazım. O olmazsa alesten yüksek alman lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ripendis kullanıcısına yanıt
    Asıl şimdiden bu planları yapmak lazım. Doğru olanı yapıyor. Sen takma bunları. Hedefine devam.

• Savunma Sanayi firmaları işe alım yaparken okul ayırt etmiyor,Linkedin'den bakarsan çeşitli okullardan mezunlar çalışıyor.Aradıkları şartları sağlaman yeterli.Asagida guncel Aselsan ilanı için(yazilim gelistirici) adaylarda aranan şartlar yazmakta;
    quote:

Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği veya benzeri mühendislik bölümlerden mezun,
    İyi derecede İngilizce bilen,
    Tercihen, SAP modülleri konusunda uzmanlık sahibi,
    ABAP da yazılım geliştirmiş, Tercihen C# bilen,
    En az 3 yıl deneyimli,
    Nesne Yönelimli Programlama, SOA, Katmanlı Mimari konularında bilgi sahibi,
    SQL Server tecrübesine sahip
    Analitik ve kavramsal düşünme yeteneği güçlü,
    Yeni teknolojileri takip eden, gelişime açık ve öğrenmeye istekli,
    Takım çalışmasına uyumlu, enerjisi ve kişisel motivasyonu yüksek, sorumluluk sahibi, proaktif ve disiplinli,
    Problem çözme, karar verme ve çıkarım yapabilme yetkinliklerine sahip,
    Dikkatli, detaycı, yapıcı, süreç - veri ve sonuç odaklı,
    Temsil yeteneğine sahip, ikna/ifade ve iletişim yeteneği gelişmiş,
    Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hacettepe ee 2016 mezunuyum benimle beraber savunma sanayinde çalışan 40 tane mezun tanıdığım var. Yaklaşık mezun sayısı 90.

Edit: bu 40 kişi benle aynı dönem

Edit 2 : 3 ortalamayı geçersen çok rahat girersin istediğin savunma firmasına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goygoy06 -- 24 Nisan 2019; 14:33:11 >
  • domate5 kullanıcısına yanıt
    Bilmezsiniz anlarım ama niye susmazsınız onu anlayamıyorum.

• Phantom II kullanıcısına yanıt
    hayır ayırt ediyorlar, aranan şartlarda odtü-bilkent-hacettepe mezunu olmalı diye bir şey yazmalarını mı bekliyorsun ?

özellikle aselsan sağlam ayırt eder, aselsan mühendislerinin büyük çoğunluğu odtü-bilkent-hacettepe mezunu. küçük bir kısım (%15-20 gibi benim tahminim) diğer okullardan mezun. bunun sebebi bu 3 okul kurulduğundan beri savunma sanayisiyle birlikte çalışıyor ve köklü okullar ayrıca mezunları birbirlerini tutuyor özellikle odtü mezunları birbirini çok tutar, yüksek mevkilerde hep odtülü mühendisler var.
  • Aselsan'da staj yapan biri olarak diyorum ki Türkiye'de en çok üniversite faşistliği yapan firmalardan biri.

Hacettepe kabul ettikleri okullardan biri 3.5 civarı cgpa yaparsan çalışırsın.

Phantom nickli arkadaşa itibar etmeyin. Boş boş konuşmuş, çok iyi akademik geçmişi ve matematik bilgisi olmayan biri nasıl gerçek zamanlı işletim sistemleri için kod yazabilecek veya gömülü sistemler üzerine çalışabilecek? Sütçü imam bitirip o yazdığın özelliklere sahip olsan bile (imkansız olduğunu söyleyebilirim) aselsan'da en fazla front-end developer olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C5DD97E -- 24 Nisan 2019; 16:46:24 >
  • cream cheese kullanıcısına yanıt
    zırla

• Çalışma işini bilmiyorum da Hacettepe Bilg. Müh. öğrencisi arkadaşım Aselsanda staj yapmıştı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.