Bildirim
BİLKENT MAKİNE YAZILIR MI ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up -
bölüm yeni hoca sayısı yeterli değil dolayısıyla olması gereken temel dersler bile açılmıyor -
bilkent makinede mi okuyorsunuz hocam ? -
hocam müfredatı aynıdır değil mi? zaten yüz küsür kişi alıyor akademik kadrosu yeterli midir ? -
up -
ben de yazmayı düşünüyorum.Ama kimseden sağlıklı bilgi alamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bizi bilgilendirecek birileri yok mu ? -
bilkent hayallerimi süsleyen okul(du). ben sıralamamdan dolayı odtu makine istiyorum (4700) ancak bilkentteki herhangi bir mühendislik gelse ee/ceng/makine arasından tereddütsüz yazardım. bana göre çoğu konuda kalitesi bilkentten kat kat iyidir. keşke bu sene boş gezeceğime eşşek gibi çalışıp bilkente gidebilseydim. -
mezunları da iyi yerdeler müfredat farklılığı yoktur demi hocam ? dersleri farklı da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GODZILLA -- 24 Temmuz 2019; 0:2:59 > -
bilkentin herhangi bir bölümde kalitesini düşüreceğini sanmıyorum hocam türkiyenin en iyi üniversitesidir bana göre. evet boğaziçi ve koçtan da daha iyi olduğunu düşünüyorum. en iyi.quote:
Orijinalden alıntı: GODZILLA
mezunları da iyi yerdeler müfredat farklılığı yoktur demi hocam ? dersleri farklı da
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X