Şimdi Ara

Bilkent TAYFASI BURAYA :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
4.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilkent Bilgisayar. Evet cidden hepimize Türkiyenin en iyi okulu hayırlı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zervalone

Bilkent Bilgisayar. Evet cidden hepimize Türkiyenin en iyi okulu hayırlı olsun :)

aha bi tane daha bilgisayarcı oldu..hosgeldin
  • hepiniz hoş geldiniz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: apca[tr]

quote:

Orijinalden alıntı: machineengineer

Bende Bilkent Makine Mühendisliği )destek burslu)

hayırlı olsun kardes ismini ögrenebilirmiyim

tanıştık arkadaşla var mı başka makine:)

Herkese hayırlı olsun

• Arkadaşlar gerçekten Türkiye'nin en iyi okulu mu? Yoksa kendimizi mi avutuyoruz Ktü bilgisayar müh(iö) yerine buraya geldim hala içimi bir kurt kemiriyor yaw.Acaba iyi mi yaptım kötü mü diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowhero

Arkadaşlar gerçekten Türkiye'nin en iyi okulu mu? Yoksa kendimizi mi avutuyoruz Ktü bilgisayar müh(iö) yerine buraya geldim hala içimi bir kurt kemiriyor yaw.Acaba iyi mi yaptım kötü mü diye

Kampüs eğitim ve olanaklar bakımından en iyisi
    Ayrıca KTÜ ve Bilkent in aynı cümlede bile geçmesi rahatsız edic
  • quote:

Orijinalden alıntı: NevFan

quote:

Arkadaşlar gerçekten Türkiye'nin en iyi okulu mu? Yoksa kendimizi mi avutuyoruz Ktü bilgisayar müh(iö) yerine buraya geldim hala içimi bir kurt kemiriyor yaw.Acaba iyi mi yaptım kötü mü diye

Kampüs eğitim ve olanaklar bakımından en iyisi
    Ayrıca KTÜ ve Bilkent in aynı cümlede bile geçmesi rahatsız edic

Yok bana hoş geliyor Yaw biride bizim üni grubunu kursa.Ezik gibi duruyoruz böyle yok ytü yok gazi kıskandım

• Bilkent siyaset bilimi
  • quote:

EN İYİSİNİ YAPTIN DOSTUM

BUNU MEZUN OLUNCA ANLARSIN
  • bilgisayar.burssuz.sıralamam 62bin.bilkent diye seviniyorum ama burssuz gideceğim için (en azından ilk 2 yıl burssuz) bi burukluk var snki içimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty26

bilgisayar.burssuz.sıralamam 62bin.bilkent diye seviniyorum ama burssuz gideceğim için (en azından ilk 2 yıl burssuz) bi burukluk var snki içimde

Gerçi ben burslu gidiyorum ama bir kaç düşüncemi paylaşmak istedim.Şöyle düşün 5 sene sonra (hazırlık dahil) mezun olduğunda Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinden mezun olmuş olacaksın.Zaten o 2 sene verdiğin parası çalışmaya başladığın ilk 2-3 senede direk kazanırsın.Ama şunu söylemeden edemeyeceğim.Başarı sırasında (bursu olmayanlar arasında) ilk %5 girmek hele ki bilkent gibi bir yerde kolay olmayabilir
  • Bilkent bilgisayar mühendisliğini kazandım burssuz olarak 41bin sıralamamla. Tercihler sonuçlanmadan bir gün öncesinde çok strese sokmuştum kendimi geçen seneye göre sınırdayım ya olmazsa falan diye, ancak bu sene bilkent bilgisayar mühendisliğinde büyük bir düşüş olduğunu gördüm. Endüstri müh 7 - 8 bin makina 9 bin gerilerken bilgisayar mühendisliği 22bin sıra gerilemiş. Bunun nedenini çok merak ettim açıkçası. Acaba bu bir senelik olan nadir bir durum mu yoksa bilgisayar mühendisliğinin sıralaması bu şekilde git gide düşmeye devam edecek mi çok merak ediyorum.
  • İŞLETME BİLGİ YÖNETİMİ (Tam Burslu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanYücel

Bilkent bilgisayar mühendisliğini kazandım burssuz olarak 41bin sıralamamla. Tercihler sonuçlanmadan bir gün öncesinde çok strese sokmuştum kendimi geçen seneye göre sınırdayım ya olmazsa falan diye, ancak bu sene bilkent bilgisayar mühendisliğinde büyük bir düşüş olduğunu gördüm. Endüstri müh 7 - 8 bin makina 9 bin gerilerken bilgisayar mühendisliği 22bin sıra gerilemiş. Bunun nedenini çok merak ettim açıkçası. Acaba bu bir senelik olan nadir bir durum mu yoksa bilgisayar mühendisliğinin sıralaması bu şekilde git gide düşmeye devam edecek mi çok merak ediyorum.

Herkes tıpa abanıyo ondan
  • quote:

quote:

Bilkent bilgisayar mühendisliğini kazandım burssuz olarak 41bin sıralamamla. Tercihler sonuçlanmadan bir gün öncesinde çok strese sokmuştum kendimi geçen seneye göre sınırdayım ya olmazsa falan diye, ancak bu sene bilkent bilgisayar mühendisliğinde büyük bir düşüş olduğunu gördüm. Endüstri müh 7 - 8 bin makina 9 bin gerilerken bilgisayar mühendisliği 22bin sıra gerilemiş. Bunun nedenini çok merak ettim açıkçası. Acaba bu bir senelik olan nadir bir durum mu yoksa bilgisayar mühendisliğinin sıralaması bu şekilde git gide düşmeye devam edecek mi çok merak ediyorum.

Hocam şöyle oldu.Nasıl tmlere domino efekti olduysa (yani bizim iyi mfciler gidip hukuk yazdı girdi) sonuçta bayağı boş kontenjan oldu.Ondan dolayı bunlarda geriledi

• Bilkent Ctis (%50 Burs)
  • işletme bilgi yönetimi (tam burs)

bilgilerim profilde var, tanışırsak iyi olur. bizim bölümün kayıtlar 29'unda. hayırlısı olsun.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam şöyle oldu.Nasıl tmlere domino efekti olduysa (yani bizim iyi mfciler gidip hukuk yazdı girdi) sonuçta bayağı boş kontenjan oldu.Ondan dolayı bunlarda geriledi

Gerileme olayını anlıyorum fakat makine ve endüstri mühendisliklerinin gerilemesi 7 - 8 bin olurken bilgisayarın 22bin gerilemesine hayret ettim doğrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: 34

işletme bilgi yönetimi (tam burs)

bilgilerim profilde var, tanışırsak iyi olur. bizim bölümün kayıtlar 29'unda. hayırlısı olsun.

face'den ekledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrafikerBurak

quote:

face'den ekledim

tmm tanışalım

quote:

31 inde kayıtlar dostum...tanışalım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.