Şimdi Ara

Bilkent TAYFASI BURAYA :D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
0
Favori
4.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siteye bakın bence. 24-31i arası kayıtlar. Ösymdeki tarih geçerli değil.
  • quote:

swat882

quote:

Orijinalden alıntı: 34

işletme bilgi yönetimi (tam burs)

bilgilerim profilde var, tanışırsak iyi olur. bizim bölümün kayıtlar 29'unda. hayırlısı olsun.

31 inde kayıtlar dostum...tanışalım

beyler sınav sonucunda 31 yazıyo ama ona bakmayın, sitede yazıyo hangi bölümün hangi gün kayıt tarihi oldugu..ona bakın, kazanıpta kayıt yaptıramazsınız sonra allah korusn..!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatalbazooka -- 16 Ağustos 2010; 1:17:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty26

bilgisayar.burssuz.sıralamam 62bin.bilkent diye seviniyorum ama burssuz gideceğim için (en azından ilk 2 yıl burssuz) bi burukluk var snki içimde

slm sınıf arkadasm..bnde burslu bilgisayardayım, burssuz kazandın niye bu kdr buruksun, sonucta tr nin en iyi üniversitesi...mezun oldugunda iyiki gelmişim dersin heralde
  • Aman kayıtlar 31'inde falan değil.Sakın kayıdı kaçırmayın.O ösym sonuçlarında yazan yanlış.Bilkentin sitesinde yeni tarihler var onlara göz atın.Bilgisayar müh. yanlış hatırlamıyorsam 24 Ağustos.Ve bu tarihi kaçırırsanız kayıt yaptıramıyorsunuz
  • ewt bilgisayar 24 ünde
  • facebookta bilkent üniversitesi 2010 girişliler grubu war arkadaslar, bu gruba katılıp üst sınıftaki arkadaslara sorularınızı sorabilirsiniz ve kendi bölümümüzdekilerle tanısmıs oluruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatalbazooka

quote:

bilgisayar.burssuz.sıralamam 62bin.bilkent diye seviniyorum ama burssuz gideceğim için (en azından ilk 2 yıl burssuz) bi burukluk var snki içimde

slm sınıf arkadasm..bnde burslu bilgisayardayım, burssuz kazandın niye bu kdr buruksun, sonucta tr nin en iyi üniversitesi...mezun oldugunda iyiki gelmişim dersin heralde

burssuz olarak bi okula gitmek bugune kadar aklımın ucundan bile geçmedi çünkü birde etrafımdakilere burssuz diyince bi garip yaklaşıyolar bilkentin burssuz mühendislik bölümüne giremicek kadar kötü dereceye sahip olanlar bile dalga geçer gibi konuşuyorlar snir oluyorm onlara

• quote:

quote:

quote:

burssuz olarak bi okula gitmek bugune kadar aklımın ucundan bile geçmedi çünkü birde etrafımdakilere burssuz diyince bi garip yaklaşıyolar bilkentin burssuz mühendislik bölümüne giremicek kadar kötü dereceye sahip olanlar bile dalga geçer gibi konuşuyorlar snir oluyorm onlara

salla be dostum yaa, baskaları ne konusursa konussun..4 sene sonra sen konusursun onlar bakar

• Bilkent EE burslu
    sıralama 731
    herkese hayırlı olsun
  • quote:

facebookta bilkent üniversitesi 2010 girişliler grubu war arkadaslar, bu gruba katılıp üst sınıftaki arkadaslara sorularınızı sorabilirsiniz ve kendi bölümümüzdekilerle tanısmıs oluruz..

İbrahim dün seninle msn gruptan konuştuk sanırım :) Can ben msn gruptaki
  • BEYLER ÇOK SAĞOLUN VALLAHA KAÇIRIRMIŞIM BAKMASAYDIM BURAYA SAOĞULUN TEKRARDAN

Bilkent TAYFASI BURAYA :D

işletme bilgi yönettimi 29 ağustos pazar imiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 16 Ağustos 2010; 12:02:00 >
  •  Bilkent TAYFASI BURAYA :D

arkadaşlar soru işareti koyduğum yeri ben anlamadım?

Bilkent TAYFASI BURAYA :D
  • her sene zammı veriyo arkadaş bu ne
  • ARKADAŞLAR BİRDE ŞİFREMİZ "ADAY İNTERNET ŞİFRESİ" DİTE Mİ GEÇİYOR..

2010-ÖSYS BAŞVURU KAYIT BİLGİLERİ KAĞIDINDA YAZIYOR..OKULDAN VERDİKLERİ...

BAŞVURU BİLGİLERİ ADI ALTINDA

BAŞVURU TARİHİ
    BAŞVURU MERKEZİ
    SIRA NO İPTAL/ONAY NO
    ADAY İNTERNET ŞİFRESİ YAZIYOR

BUNU MU KULLANACAĞIZ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

ARKADAŞLAR BİRDE ŞİFREMİZ "ADAY İNTERNET ŞİFRESİ" DİTE Mİ GEÇİYOR..

2010-ÖSYS BAŞVURU KAYIT BİLGİLERİ KAĞIDINDA YAZIYOR..OKULDAN VERDİKLERİ...

BAŞVURU BİLGİLERİ ADI ALTINDA

BAŞVURU TARİHİ
    BAŞVURU MERKEZİ
    SIRA NO İPTAL/ONAY NO
    ADAY İNTERNET ŞİFRESİ YAZIYOR

BUNU MU KULLANACAĞIZ?

kargo gemesi lazım bu gün yarın..onda bi kagıt war hem kayıt tarihiz yazıyo, hemde 'kişisel şifreniz' yazıyo, onu kullanacaksınız..bana az önce geldi kargo
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanYücel

quote:

facebookta bilkent üniversitesi 2010 girişliler grubu war arkadaslar, bu gruba katılıp üst sınıftaki arkadaslara sorularınızı sorabilirsiniz ve kendi bölümümüzdekilerle tanısmıs oluruz..

İbrahim dün seninle msn gruptan konuştuk sanırım :) Can ben msn gruptaki

ewt ordaki bndim..

• Bugün bilkentten belgeler geldi.Bir tane kayıtla ilgili kılavuz var.Tarihler,kayıtta götürülmesi gereken belgeler ve bunun gibi şeyleri anlatmışlar.Ayrıca internette doldurup çıktısını aldıktan sonra imzalamamız gereken bir belge var.Swat arkadaşım galiba senin çizdiğin yerde bununla ilgili.Bu gelen belgelerden biride orada ki kayıt sırasında kullanılacak şifre :)
  • o sifreyi soruyo..gelmedi heralde su ana kdr kargo
  • Hocam o değilde bu facedeki grubu ctisliler bastıBirde sadece tam burslu arkadaşlar yazmış.Abi çekinmeyin %50 %0 yazın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.