Şimdi Ara

Bilkent TAYFASI BURAYA :D (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
4.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • :DD sn bilgisayardaydın dmi..bu arada zaten grupta 97 kişi war ve bunlarında yarıya yakını üst dönemdekiler..gruba gelen yok, millet face kullanmıyo heralde koskoca bilkentte gruba gelen yok yaa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatalbazooka

:DD sn bilgisayardaydın dmi..bu arada zaten grupta 97 kişi war ve bunlarında yarıya yakını üst dönemdekiler..gruba gelen yok, millet face kullanmıyo heralde koskoca bilkentte gruba gelen yok yaa :)

Nıhaha bende ctis
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

ARKADAŞLAR BİRDE ŞİFREMİZ "ADAY İNTERNET ŞİFRESİ" DİTE Mİ GEÇİYOR..

2010-ÖSYS BAŞVURU KAYIT BİLGİLERİ KAĞIDINDA YAZIYOR..OKULDAN VERDİKLERİ...

BAŞVURU BİLGİLERİ ADI ALTINDA

BAŞVURU TARİHİ
    BAŞVURU MERKEZİ
    SIRA NO İPTAL/ONAY NO
    ADAY İNTERNET ŞİFRESİ YAZIYOR

BUNU MU KULLANACAĞIZ?

kargo gemesi lazım bu gün yarın..onda bi kagıt war hem kayıt tarihiz yazıyo, hemde 'kişisel şifreniz' yazıyo, onu kullanacaksınız..bana az önce geldi kargo

Hangi firmayla geliyor, ben ankaradayım henüz ulaşmadı bana ancak.

• DOSTUM BENİM BİLGİLERİMİ OKULDAN ALMIŞTIR DEĞİL Mİ BİLKENT

KARGO İÇİN YANİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanYücel

quote:

quote:

BAŞVURU TARİHİ
    BAŞVURU MERKEZİ
    SIRA NO İPTAL/ONAY NO

BUNU MU KULLANACAĞIZ?

kargo gemesi lazım bu gün yarın..onda bi kagıt war hem kayıt tarihiz yazıyo, hemde 'kişisel şifreniz' yazıyo, onu kullanacaksınız..bana az önce geldi kargo

can bana yurtiçi kargoyla geldi bugün, sen madem ankaradasın üni git bi istersen..yardımcı olurlar belki

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowhero

quote:

:DD sn bilgisayardaydın dmi..bu arada zaten grupta 97 kişi war ve bunlarında yarıya yakını üst dönemdekiler..gruba gelen yok, millet face kullanmıyo heralde koskoca bilkentte gruba gelen yok yaa :)

Nıhaha bende ctis

haayııırrrrr sende mi ctis yaa, eseysiz ürüyonuz mubarek =P bnde mühendisliği bırakıp gelsem en sonunda ctis e

• Şimdi 5-10 kişi falan olduk galibaBare ilk gün buluşalım dh fotosu falan çektirelim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

BAŞVURU TARİHİ
    BAŞVURU MERKEZİ
    SIRA NO İPTAL/ONAY NO

BUNU MU KULLANACAĞIZ?

can bana yurtiçi kargoyla geldi bugün, sen madem ankaradasın üni git bi istersen..yardımcı olurlar belki

Sadece yurtiçiyle geliyormuş sanırım arayıp sordum yurtiçiye. Yarın da gelmezse çarşamba günü öyle yapacağım artık.

@shadowhero : Süper fikir hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanYücel -- 16 Ağustos 2010; 16:44:01 >

• yeah buluşalım ben 92 liyim yaşınızı filan söyleyin bari

edit:bende ankaradayım daha kargo gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 16 Ağustos 2010; 16:48:39 >
  • quote:

yeah buluşalım ben 92 liyim yaşınızı filan söyleyin bari

aynen 92 kusagıyım bnde..ozaman ge100 de bulusuruz iyi olur..gerci ordu gibi 10 erkek dolasmak ne kdr güzel olur orasıda muamma ama

• quote:

quote:

aynen 92 kusagıyım bnde..ozaman ge100 de bulusuruz iyi olur..gerci ordu gibi 10 erkek dolasmak ne kdr güzel olur orasıda muamma ama

VALLA GE 100 E BİRLİKTE GİDEK BULUŞALIM

• quote:

quote:

quote:

VALLA GE 100 E BİRLİKTE GİDEK BULUŞALIM

iyi olur, hazır ramazandayız bi DH BİLKENT İFTARI hiç fena olmaz aslında..fotolarıda buraya koyarız tam olur

• Bende 92'liyim.Ge100de buluşalımHatta birlikte iftar açma fikri de harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowhero

Bende 92'liyim.Ge100de buluşalımHatta birlikte iftar açma fikri de harika

• Selam arkadaslar. Ben de Bilkent - İktisat (Tam Burslu) kazandım.
    Bilkentli arkadaslarla tanısmak isterim :)
    Herkese hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydak

Selam arkadaslar. Ben de Bilkent - İktisat (Tam Burslu) kazandım.
    Bilkentli arkadaslarla tanısmak isterim :)
    Herkese hayırlı olsun

hayırlı olsun bn bilgisayar müh. deyim..adım ibrahim, sakaryalıyım, face te eger katılmadıysan bilkent 2010 girişliler grubuna beklerim..
  • quote:

Bilkent bilgisayar mühendisliğini kazandım burssuz olarak 41bin sıralamamla. Tercihler sonuçlanmadan bir gün öncesinde çok strese sokmuştum kendimi geçen seneye göre sınırdayım ya olmazsa falan diye, ancak bu sene bilkent bilgisayar mühendisliğinde büyük bir düşüş olduğunu gördüm. Endüstri müh 7 - 8 bin makina 9 bin gerilerken bilgisayar mühendisliği 22bin sıra gerilemiş. Bunun nedenini çok merak ettim açıkçası. Acaba bu bir senelik olan nadir bir durum mu yoksa bilgisayar mühendisliğinin sıralaması bu şekilde git gide düşmeye devam edecek mi çok merak ediyorum.

düşmenin nedeni tıplara yoğun ilginin olması Bütün müh.ler geriye gitti 1000-2000 Tıplar 500er 500er ileriye kaydı Tıp hastalıgı var millette. Özellikle kızlarda. Bilgisayar makine gibi bölümlerde kız bulmak zor artık Tıp veya genetige gidiyorlar

• arkadaşlar merhaba Ben de bilkent makine tam burslu girdim Herkese hayırlı olsun yeni hayatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: vodovest

arkadaşlar merhaba Ben de bilkent makine tam burslu girdim Herkese hayırlı olsun yeni hayatı

hayırlı olsun kardesim bende makinedeyim forumda 3 kisi olduk makinede ingilizcen nasıl hazırlık atlayabilirmisin yoksa okuycanmı eger okuycaksan seneye beraber oluruz insallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apca[tr] -- 17 Ağustos 2010; 0:07:38 >
  • saol kardeşim sana da hayırlı olsun İngilizcem 0 Mutlaka okuyacagım Atlayamam Görüsürüz 25inde Msne group1362624@groupsim.com adresini ekleyin Muhabbet dönüyor 16kisiyiz suan
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.