Şimdi Ara

Bilkent Üniversitesi 2013 Girişliler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
15
Favori
41.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kedidirokedi

quote:

Orijinalden alıntı: bjkwasheree

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayar94

Bilkent Üniversitesi 2013 Girişliler

Kesinlikle ilk gün kayıt yaptır arkadaşım yoksa arkadaşın dediği gibi yurtlarda sıkıntı çekebilirsin.

Ayrıca tebrik ederim.

ne gibi sıkıntı hocam?

İstediğin yurtta istediğin katta oda bulamama gibi durumlar. En kötüsü bence özellikle mutfak ve wc-banyo karşısı odalarda kalmak. Kötü ve keskin kokulara maruz kalınıyor. Tavsiye etmem. Bu gibi durumlardan dolayı erken kayıt her zaman yararlı olmaktadır.

endüstrideyim 27 agustostaymıs kayıt tarihim,öne alma şansım yok da,önereceğin yurt/kat vs var mı nokta atışı yapalım

Eğer hazırlık okuyacaksan doğu kampüste kalmanda fayda var. Çünkü benim zamanımda dersim 8:40 iken ben 8:25te uyanıp derse yetişiyordum ki yürüme 2 dk mesafe. Zaten doğu kampüste kalınacak yurtlar bellidir. Benim tavsiyem giriş kat ve en üst kat olmaması. Ayrıca yukarıdaki mesajımda belirttiğim durumada dikkat edilmeli. Eğer merkez kampüste kalacaksanız 72-73-74.yurtları tavsiye ederim ama hazırlığı atladığını ve merkez kampüste bölüm okuyacağını varsayarak konuşuyorum. Mümkünse her iki kampüstede(merkez-doğu) kalabalık yurtlardan kaçınmakta fayda var. Ders çalışma odaları olsun ortak kullanım alanları olsun(wc-banyo-mutfak-tv odası vs) büyük yurtlarda kalan öğrenci fazlalığı ve yoğunluğu olduğundan sıkıntı olabilir(midterm ve final zamanları özellikle).

• quote:

Orijinalden alıntı: gambitplayer

quote:

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle ilk gün kayıt yaptır arkadaşım yoksa arkadaşın dediği gibi yurtlarda sıkıntı çekebilirsin.

Ayrıca tebrik ederim.

ne gibi sıkıntı hocam?

İstediğin yurtta istediğin katta oda bulamama gibi durumlar. En kötüsü bence özellikle mutfak ve wc-banyo karşısı odalarda kalmak. Kötü ve keskin kokulara maruz kalınıyor. Tavsiye etmem. Bu gibi durumlardan dolayı erken kayıt her zaman yararlı olmaktadır.

hocam bizim kayıt tarihi 2 eylül yani son gün yurt konusunda bir sıkıntı olur mu dediğiniz gibi bu arada izmirden geliyorum biz kayıt olana kadar yurtlar dolar mı ya da istediğimiz yurtların çıkmama gibi bir sorun olur mu

Çok sorun olmaz ama illa kendi bölüm kayıt tarihinde gitme zorunluluğu yok bu yığılmanın önüne geçilmek için konulmuş bir kural diye biliyorum. Ben ilk gün kayıt yaptırmıştım(endüstri müh sene 2007) ki bölüm kayıt tarihimden 2 gün önce idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

http://www.bilkent.edu.tr/bilkent-tr/admission/kayit/13kesinkayit.html

buradaki programda her bolume ozel kayit tarihi ve saati var. kendi bolumumun saati ve tarihi disina cikabiliyor muyuz ki? telefon acip sormak lazim en iyisi.

bir de istanbul'dan ankara'ya hangi ulasim araciyla gitmek daha mantikli? ucak ilk tercihim olacak ama havalimani ile okul arasinda baya mesafe var. taksiye binsek min 100 lira tutar. ucaktan daha pahaliya gelr. O_O

Otobüs ile gelecekseniz kesinlikle AŞTİ içerisindeki taksilere binmeyin. Mümkünse metro çıkışındaki taksi durağını kullanın ve ilk kez geldiğinizi anlarlarsa 35tl tutan yol için 50-60tl ödemek zorunda kalırsınız.

• istanbuldan gelenler havaalanından aştiye havaşla geliyor burdan bahçeli veya armada duraklarına gidiyolardı

bu arada hızlı tren kullanan olacaksa 4 ayak üzerine düştünüz , düştük
  • quote:

quote:

buradaki programda her bolume ozel kayit tarihi ve saati var. kendi bolumumun saati ve tarihi disina cikabiliyor muyuz ki? telefon acip sormak lazim en iyisi.

bir de istanbul'dan ankara'ya hangi ulasim araciyla gitmek daha mantikli? ucak ilk tercihim olacak ama havalimani ile okul arasinda baya mesafe var. taksiye binsek min 100 lira tutar. ucaktan daha pahaliya gelr. O_O

Otobüs ile gelecekseniz kesinlikle AŞTİ içerisindeki taksilere binmeyin. Mümkünse metro çıkışındaki taksi durağını kullanın ve ilk kez geldiğinizi anlarlarsa 35tl tutan yol için 50-60tl ödemek zorunda kalırsınız.

hocam bir sorum daha olacaktı ama mesela biz 2 eylülde kaydı yaptırdık ondan sonraki günlerde mesela 3-4-5 tarihlerinde sınavlar varmış biz ayın 2 sinde kaydı yaptırıp eve geri döneriz diye düşünüyorduk ama sınavlar varmış onlar için kalma yerleri var mı misafir yurdu gibi

• quote:

quote:

quote:

hocam bir sorum daha olacaktı ama mesela biz 2 eylülde kaydı yaptırdık ondan sonraki günlerde mesela 3-4-5 tarihlerinde sınavlar varmış biz ayın 2 sinde kaydı yaptırıp eve geri döneriz diye düşünüyorduk ama sınavlar varmış onlar için kalma yerleri var mı misafir yurdu gibi

Kayıt yaptıracağınız yurtta kalmaya başlayabiliyorsunuz sanırsam. En garantisi yurtlar müdürlüğünü aramanızda fayda var.

• ulasim konusunda yardimci olan arkadaslara tesekkurler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kayıt yaptıracağınız yurtta kalmaya başlayabiliyorsunuz sanırsam. En garantisi yurtlar müdürlüğünü aramanızda fayda var.

tamam hocam çok teşekkür ederim

• sorular sorulaaaar yokmu başka sorunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

sorular sorulaaaar yokmu başka sorunuz

hocam benim hazırlıkta listening speaking kısımları gözümü korkuttu şuanki videolardan hiçbir şey anlamıyorum hazırlıkta düzelir değil mi o
  • S2000 i garajdan çıkarma zamanı gelmiş okulda takılalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düzelir
    o videoları ben de izlemiştim başlamadan hiçbişe anlamadım şimdi anlıyorum hepsini
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

sorular sorulaaaar yokmu başka sorunuz

http://forum.donanimhaber.com/m_78533540/f_//tm.htm#78538175 bakar mısın?

ben jo_be bu arada. bir de şu hoca seçimi meselesi vardı. onun süresi ne kadar? anında yardım alabilecek miyim yani yoksa şimdiden plan yapmaya başlayayım mı? başka neyi planlayayım?

• yurt konusunda sorularim var. kayit olduktan sonra dogrudan kalacagimiz odasina kadar yurtu secebiliyor muyuz ki?

yoksa tercih mantiginda rasgele mi dagitiyor sistem? yukarida yazilanlardan anladigim kadariyla ilk gelen kapar stratejisi ile hareket etmek lazim.

ayrica

bu mu oda secenekleri
    http://www.bilkent.edu.tr/bilkent-tr/admin-unit/yurt/yurt_ucret.html

yoksa bunlar mi?
    http://www.bilkent.edu.tr/bilkent-tr/admission/kayit/13kesinkayit.html#8

mesela benim tercihim bu:
    Karyolalı; her 2 oda için 1 mutfak / Özel Banyo / WC

70 nolu yurt. bu yurt hakkinda bilgisi olan var mi? bundan su daha iyidir gibi oneri olursa dikkate alirim.

bir de bosta kalma ihtimalimiz var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 26 Temmuz 2013; 21:09:21 >

• BoClient B kullanıcısına yanıt
    hoca seçimleri 12 13 eylülde örneğin bu sene.sana belirli bir saat veriyolar girip ayarlıyosun tabi senden önce başkaları da girmiş olabilir istediğin hocalar dolmuşta olabilir
    önceden hazırlık olarak kimden almaman gerektiğini araştırabilirsin facebookda bilkent ders seçimi ve yardımlaşma platformu var ordan bakabilirsin

hazırlık ekonomik olarak bir sıkıntın yoksa oku benim sene başında hazırlığı 105le geçen bir arkadaşım hazırlık okudu yarım dönem 133 ile geçti şimdi bilgisayarda 4.0 ortalama yaptı ve konustugumuzda sürekli ingilizce önemli diyo
  • Arkadaşlar ile aynı odada kalma imkanı var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ayrıca tebrik ederim.

ne gibi sıkıntı hocam?

endüstrideyim 27 agustostaymıs kayıt tarihim,öne alma şansım yok da,önereceğin yurt/kat vs var mı nokta atışı yapalım

Eğer hazırlık okuyacaksan doğu kampüste kalmanda fayda var. Çünkü benim zamanımda dersim 8:40 iken ben 8:25te uyanıp derse yetişiyordum ki yürüme 2 dk mesafe. Zaten doğu kampüste kalınacak yurtlar bellidir. Benim tavsiyem giriş kat ve en üst kat olmaması. Ayrıca yukarıdaki mesajımda belirttiğim durumada dikkat edilmeli. Eğer merkez kampüste kalacaksanız 72-73-74.yurtları tavsiye ederim ama hazırlığı atladığını ve merkez kampüste bölüm okuyacağını varsayarak konuşuyorum. Mümkünse her iki kampüstede(merkez-doğu) kalabalık yurtlardan kaçınmakta fayda var. Ders çalışma odaları olsun ortak kullanım alanları olsun(wc-banyo-mutfak-tv odası vs) büyük yurtlarda kalan öğrenci fazlalığı ve yoğunluğu olduğundan sıkıntı olabilir(midterm ve final zamanları özellikle).

hazırlık okuyacağım doğu kampüsteyim,hangi yurt seyrek nüfusludur?

• BenjaMean kullanıcısına yanıt
    benim bildiğim var
  • kedidirokedi K kullanıcısına yanıt
    92 93 biri kız biri erkek
  • BenjaMean kullanıcısına yanıt
    aynı odada arkadaşını belirtirsen sıkıntı çıkarmazlar pek
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.