Şimdi Ara

Bilkent Üniversitesi 2013 Girişliler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
15
Favori
41.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese hayırlı olsun hazırlık için seviyeniz çok kötüyse çalışmanızı tavsiye ederim yoksa 1. kurdan başlarsınız ve hiç kalmasanız bile direk yaza uazatmış olursunuz ;)
  • Kayıtta hangi yurdu seçeyim hazırlık okuyacam büyük ihtimalle. Kapsamlı burslular yurt seçemiyor sanırım da

edit: ingilizce seviyem b2. amerikan kültürde c1 kuruna geçmiştim hazırlığı atlama şansım var mıdır ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nonanxious -- 26 Temmuz 2013; 21:30:47 >
  • ToninoBaliardo kullanıcısına yanıt
    onda da karma yurt meselesi gibi torpil falan gerekiyor mu yoksa önce giden kapar mı? 27 agustos sabahı başvurucam çıkar mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

yurt konusunda sorularim var. kayit olduktan sonra dogrudan kalacagimiz odasina kadar yurtu secebiliyor muyuz ki?

yoksa tercih mantiginda rasgele mi dagitiyor sistem? yukarida yazilanlardan anladigim kadariyla ilk gelen kapar stratejisi ile hareket etmek lazim.

ayrica

bu mu oda secenekleri
    http://www.bilkent.edu.tr/bilkent-tr/admin-unit/yurt/yurt_ucret.html

yoksa bunlar mi?
    http://www.bilkent.edu.tr/bilkent-tr/admission/kayit/13kesinkayit.html#8

mesela benim tercihim bu:
    Karyolalı; her 2 oda için 1 mutfak / Özel Banyo / WC

70 nolu yurt. bu yurt hakkinda bilgisi olan var mi? bundan su daha iyidir gibi oneri olursa dikkate alirim.

bir de bosta kalma ihtimalimiz var mi?

70.yurt özel bir yurt ve fiyatları yıllık yaklaşık 10-20bin tl arasında. Ben yerinde olsam 64.yurda odaklanırdım eğer tek kalmak istiyorsan.

• odalarda 100 megabit sınırsız net varmış çıldırın
    akademik amaçlar için yazıyo yalnız film indiremiyo muyuz ne iş
  • Torpile gerek yok

Internet serbest torrent bile kullanirsin ders vakti acik birakmadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ToninoBaliardo kullanıcısına yanıt
    hazırlık senesini hiç kalmadığım halde yaza uzatırsam ücret alınıyor mu
  • Writing speaking iyise atlayabilirsin belki

• Dedigin zaten en alt seviyeden baslarsan olur ve ucret odersin yaz kursu icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToninoBaliardo -- 26 Temmuz 2013; 22:17:34 >
  • yaz dostum bilgisayar muhendisligi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkwasheree

quote:

Orijinalden alıntı: kedidirokedi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kedidirokedi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayar94

Bilkent Üniversitesi 2013 Girişliler

Kesinlikle ilk gün kayıt yaptır arkadaşım yoksa arkadaşın dediği gibi yurtlarda sıkıntı çekebilirsin.

Ayrıca tebrik ederim.

ne gibi sıkıntı hocam?

İstediğin yurtta istediğin katta oda bulamama gibi durumlar. En kötüsü bence özellikle mutfak ve wc-banyo karşısı odalarda kalmak. Kötü ve keskin kokulara maruz kalınıyor. Tavsiye etmem. Bu gibi durumlardan dolayı erken kayıt her zaman yararlı olmaktadır.

endüstrideyim 27 agustostaymıs kayıt tarihim,öne alma şansım yok da,önereceğin yurt/kat vs var mı nokta atışı yapalım

Eğer hazırlık okuyacaksan doğu kampüste kalmanda fayda var. Çünkü benim zamanımda dersim 8:40 iken ben 8:25te uyanıp derse yetişiyordum ki yürüme 2 dk mesafe. Zaten doğu kampüste kalınacak yurtlar bellidir. Benim tavsiyem giriş kat ve en üst kat olmaması. Ayrıca yukarıdaki mesajımda belirttiğim durumada dikkat edilmeli. Eğer merkez kampüste kalacaksanız 72-73-74.yurtları tavsiye ederim ama hazırlığı atladığını ve merkez kampüste bölüm okuyacağını varsayarak konuşuyorum. Mümkünse her iki kampüstede(merkez-doğu) kalabalık yurtlardan kaçınmakta fayda var. Ders çalışma odaları olsun ortak kullanım alanları olsun(wc-banyo-mutfak-tv odası vs) büyük yurtlarda kalan öğrenci fazlalığı ve yoğunluğu olduğundan sıkıntı olabilir(midterm ve final zamanları özellikle).

doğu kampüse yazıldık sonra hazırlığı atlayıverdik yurt değiştiremez miyiz?
    ve de hazırlığı geçtikten sonra (yarım dönem sonra) yurt değiştirebiliyoruz herhalde dimi

@ToninoBaliardo torrent yasak diye duymuştum geçen senekilerden. noldu değişti mi? ders vakti dediğin ne? gece kullanabilirsin mi diyorsun? ttnetle kaplumbağa hızında depolamakla uğraşmak istemiyorum

• Hocam torrent yasak da kullan cakmazlar. ders saati dedigim ornegin saat 10da senin dersin var ama adamlar bi bakiyo bu adamin indirme hizi yuksek hee torrent diyip banliyolar 1 hafta gider internet hesabin

Ek olarak yurt olayina katiliyorum en altta ve en ustte kalmayin banyo girisine denk gelmeyin dogudayken.
    Merkez kampuste kalacaksaniz 62 63lerde veya 73 74lrde kalin katta 10 kisi oluyo sessiz ve sakin milket 77 78 karma diye yukleniyo ki zaten tam.karma degil birde kalabalik tek avantaji 77 78in karyolali olmasi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

yurt konusunda sorularim var. kayit olduktan sonra dogrudan kalacagimiz odasina kadar yurtu secebiliyor muyuz ki?

yoksa tercih mantiginda rasgele mi dagitiyor sistem? yukarida yazilanlardan anladigim kadariyla ilk gelen kapar stratejisi ile hareket etmek lazim.

ayrica

bu mu oda secenekleri
    http://www.bilkent.edu.tr/bilkent-tr/admin-unit/yurt/yurt_ucret.html

yoksa bunlar mi?
    http://www.bilkent.edu.tr/bilkent-tr/admission/kayit/13kesinkayit.html#8

mesela benim tercihim bu:
    Karyolalı; her 2 oda için 1 mutfak / Özel Banyo / WC

70 nolu yurt. bu yurt hakkinda bilgisi olan var mi? bundan su daha iyidir gibi oneri olursa dikkate alirim.

bir de bosta kalma ihtimalimiz var mi?

70.yurt özel bir yurt ve fiyatları yıllık yaklaşık 10-20bin tl arasında. Ben yerinde olsam 64.yurda odaklanırdım eğer tek kalmak istiyorsan.

suit lerden bahsetmiyorum yahu. donemi 4500 olan odalar var 70. yurtta. zaten 1 donem kalacagim sonrasinda mutlaka ev ayarlamam gerekiyor. buyuk ihtimalle home office olarak kullanabilecegim bir ev tutarim ikinci doneme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 26 Temmuz 2013; 23:06:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

JO_BE
    Bilg Müh Tam Burslu

Bilkent Üniversitesi 2013 Girişliler

hayatın kurtulmuş kardeş

başarılarr. ankara iyidir şehir dışından gelene gece yaşamı vs

• 70.yurt iyidir ama bence 64 secenegini de bir daha degerlendir

• Bilkent EE
  • Şimdi ben okula alışmak , şehre alışmak için hazırlık okumak istiyorum direk derslere başlarsak ağır gelir gibime geliyor. Bu bir dönem okuma işi nasıl oluyor 2. Dönem derslere mi başlıyoruz?

• Yarım dönem okumak daha mantıklı geliyor bana ingilizcem iyidir Anadolu lisesi mezunuyum ortalamam hep 90 üzeri idi. Yarım dönemde büyütebilirsem irregular olarak başlamam mantıklı mi EE?

• quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

Hocam torrent yasak da kullan cakmazlar. ders saati dedigim ornegin saat 10da senin dersin var ama adamlar bi bakiyo bu adamin indirme hizi yuksek hee torrent diyip banliyolar 1 hafta gider internet hesabin

Ek olarak yurt olayina katiliyorum en altta ve en ustte kalmayin banyo girisine denk gelmeyin dogudayken.
    Merkez kampuste kalacaksaniz 62 63lerde veya 73 74lrde kalin katta 10 kisi oluyo sessiz ve sakin milket 77 78 karma diye yukleniyo ki zaten tam.karma degil birde kalabalik tek avantaji 77 78in karyolali olmasi

hocam kayitlar ilk bilg. muhendislerinden basliyormus, bu durumda yurt secerken avantaji diyebilir miyiz ? :D

• Beyler yurt odasinda tv var mi ps3 getirsem

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.