Şimdi Ara

Bilkent Üniversitesi 2013 Girişliler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
15
Favori
41.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

Takvime bakmadim ama biri ilk asama digeri cope yazili sinavi 3. Konusma sinavidir tahmini

bunların hepsi aynı günde olmuyor değil mi ?
  • ToninoBaliardo kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam sana da okul maaş falan mı veriyor saat üzerinden ne bu yardım severlik
  • Aynı zamanda bir tane kitapçık gönderecekler eve.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı gün olmuyormuş hocam öğrendim sağ olun
  • Yok ustad 1er gun seklinde

• Yok hocam ben okulu seviyorum ondan hep seneye tanitim turlarinda gorev almayi dusunuyorum

• quote:

Yok hocam ben okulu seviyorum ondan hep seneye tanitim turlarinda gorev almayi dusunuyorum

kendi şehrimize gelebiliyorsak ben de isterim, üniversite seçimi konusunda donanımhaber üniversitesinde mastır yaptım
  • Bazı arkadaşlar irregular olmayı düşünüyor.Ama şöyle bir durum var irregular öğrenciler dereceye giremezler.(Bunu söyleyen yıldız teknikten mezun bir akrabamdır)
    Eğer derece hedefleyen arkadaşlar varsa ona göre düşünsünler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metu-ce

Aynı zamanda bir tane kitapçık gönderecekler eve.

nike bak the walking fail
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayar94

Bazı arkadaşlar irregular olmayı düşünüyor.Ama şöyle bir durum var irregular öğrenciler dereceye giremezler.(Bunu söyleyen yıldız teknikten mezun bir akrabamdır)

niye giremiyorlar ? açıkçası ben hazırlığı direkt atlayamassam kesin irregularım, bir yıl uzatmam ben hazırlığı. bilerek irregular olmuyoruz herhalde.

@ToninoBaliardo şu konuya da bir açıklık getirmeni bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoClient

quote:

Bazı arkadaşlar irregular olmayı düşünüyor.Ama şöyle bir durum var irregular öğrenciler dereceye giremezler.(Bunu söyleyen yıldız teknikten mezun bir akrabamdır)

niye giremiyorlar ? açıkçası ben hazırlığı direkt atlayamassam kesin irregularım, bir yıl uzatmam ben hazırlığı. bilerek irregular olmuyoruz herhalde.

Çünkü dönemin belli oluyormuş yıldız teknik, itü, boğaziçi hep böylemiş. 4.00 ile bile bitirsen giremiyormuşsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayar94 -- 28 Temmuz 2013; 23:27:38 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metu-ce

Aynı zamanda bir tane kitapçık gönderecekler eve.

nike bak the walking fail

0.2yle kaçırdık. Napalim...

• quote:

Yok hocam ben okulu seviyorum ondan hep seneye tanitim turlarinda gorev almayi dusunuyorum

bende düşünüyorum hocam :D Nasıl olacak bu iş peki
  • sanırım belirli tarihlerde bir sınavı var ona giriyoruz sonra kabul ediliyoruz falan
  • quote:

quote:

derece işi yılsonunda belli oluyor irregularlarda dönem sonu demek dönem arası demek bu yüzden olabilir. Emin değilim ben de daha yeni 1. sınıf oldum.
    Bu arada bende ingilizceme çok güveniyordum kesin irregularım diyordum amma velakin hiç beklediğim gibi olmadı cope ta ki bu yaz okulun %92 si kaldı bunu düşünün bir de gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama düşük şeylere de kendinizi hazırlayın arkadaşlar veya şimdiden çalışın

• BoClient B kullanıcısına yanıt
    bilkentte irregular olmak kadar kıyak birşey yok
    4.0 yapan arkadaşım irregulardı.eğer regular olsam yapamazdım diyo bizzar kendisi
    ama dersler acılmayan bölümler var o bölümlerdeyseniz tavsiye etmem örneğin makinede irregular dersleri yok ama eede csde ders açılıyo

"irregular ilk sene başlayacaksın, sonraki seneye doğru yavaş yavaş gevşetip az ders alıp 1 dönem ekstradan biriktirip 3. sınıfa kadar regularlığa döneceksin"
    bu da 4.0 irregular dediğim arkadaşın ifadesi
  • Hocam ben bi bilgiye ulaşırsam seni haberdar ederim sende ulaşırsan beni haberdar et başvuralım
  • Anlaşıldı hocam öğrenirsem haber ederim
    ben de yeni başlayacağım hocam bölüm nedir acaba
  • Mol. Bio ve Genetik
    Bu sene ben yatarak geçtim hocam Beni hep writing ve listenin kurtardı bi de hep temelden kullandım sen nasıl geçtin ne yaptın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D94B02D8B -- 29 Temmuz 2013; 0:11:38 >
  • benim butun bölümler birbirine yakındı biraz reading düşük sadece geçtim ama çok yüksek birşeyle değil maalesef
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.