Şimdi Ara

Bilkent Üniversitesi 2013 Girişliler (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
15
Favori
41.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 91. yurt mu yoksa 92. yurt mu daha iyidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayar94

Arkadaşlar 91. yurt mu yoksa 92. yurt mu daha iyidir?

tam burslu gidenler yurt seçemiyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunkyCE

quote:

asıl tam burslularn seçmesi lazım nasıl iş
  • quote:

quote:

İki kişilik bile seçebiliyor sen ne diyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan303

O dediğin kart öğrenci kimlik kardın zaten Onun içine fiş yükletiyorsun (30 fiş - 100TL 50 fiş - 150TL ... falan diye gidiyor) sonra yemekhaneden yemek alırken kasadaki makineye kartını basıyorsun. Bu hesaptan fix yemek ortalama 3 küsür liraya denk geliyor. Eğer para vererek alacaksan aynı yemeği 4.5TL.

Yemekhane sitesinde 100 günlük sabah öğle akşam yemeği 930 lira yazıyor. Bu da fişle mi yoksa yemekhaneye kayıt tarzı bir olay mı var?
  • Aynı mantık onlarda. Düz hesap 300 fiş 930 lira. Yemekhaneye kayda gerek yok. Fişleri öğrenci kartına yemekhanede kasadan yükletiyorsun. İster 30 fiş, ister 300 fiş. Ama en az 30 fiş var, öyle kasadaki adama abi 3 fiş yükle diyemiyorsun. Onun dışında yemekhanede parayla da yemek alınabilir. Ama fişlere göre daha pahalı oluyor.
  • Tam burslular yurt seciyor

92 daha az kisi ona gidin yer varsa. daha sessiz ve temizdir

Ve sunu unutmayin merkeze de gelseniz her zaman en az kalabalik yurda gidin yoksa gurultu kirlilik eksik olmaz ustelik birde vize final donemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

Tam burslular yurt seciyor

Ve sunu unutmayin merkeze de gelseniz her zaman en az kalabalik yurda gidin yoksa gurultu kirlilik eksik olmaz ustelik birde vize final donemi

92 doğu da mı? ve neden az kişi onu da bilek yani
  • quote:

Tam burslular yurt seciyor

Tam burslular yurt seçiyor derken? Ben kayıt günü gidince rastgele mi yurt gelecek o zaman tam anlayamadım? Tam burslu değilim
  • Yemek konusunda kahvalti almanizi tavsiye etmiyorum yine yaziyorum sene boyunca her sabah zorlasaniz 20 kisi kahvaltiya gidiyo bir tek sinav varsa kalabalik oluyo

• Yapisi oyle usta mimari cizimden dolayi

• Hayir ustad sende sececeksin ayrim yok ben ondan yazdim

• Hocam kimse yemekhaneden yemiyor mu youtubedaki videolarda hep yemekler pahali diye haykiriyolar yemekhaneyle kafelerin farki nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: kedidirokedi

Hocam kimse yemekhaneden yemiyor mu youtubedaki videolarda hep yemekler pahali diye haykiriyolar yemekhaneyle kafelerin farki nedir

Hocam yemekhaneden yiyen de çok, öyle ki her gün sıra beklemek zorunda kalıyorsunuz. Ben o videoları izlemedim ama onun dışında sürekli kafelerden yersen Ankuva'ya gidersen, o zaman tabi pahalıdır. Yemekhane dediğimiz (Merkezde Marmara Restorant, şimdilerde yeni bina yapıldığı için merkez spor salonunun içinde, Doğuda da tam emin değilim ama bilintur cafe diye) genellikle çorba-ana yemek-tatlı şeklinde yiyecek seçenekleri olan bir yer. Kafe dediğimiz de işte dürüm olsun, hamburger olsun, döner olsun bu tarz şeyleri yiyeceğiniz yer. Ee haliyle Bilkent olduğu için buralarda saydığım şeyler pahalı satılıyor. Bu kafeler okulun içinde olanlar bir de dışında yemek yenilebilecek yerler var. Misal Ankuva. Ama o videoda bahsettikleriniz büyük bir ihtimalle yemekhane dışında yiyen kişiler. Çünkü yemekhane ne kadar Ankara standartlarına göre pahalı olsa da orta halli biri için çok sorun olmayacaktır.

• Yemekhanede yiyen cok hocam
    Yemekhane kotu degil ama mukemmelde degil zaten menuleride belli hosuna giden yemek varsa gidip yersiniz koca profesorler falan da yiyo yemekhanede oturup sohbet bile edersin bir de bi zamanlar piyani vardi zaman zaman guzel melodiler duyuluyor
    Diger kafelerde secenek cok ama fiyat da pahali burslu adam zaten burstan yiyo zengin kisim zaten hayatindan memnun olan aradaki kesime oluyo ben sahsen bu sene bi imza kampanyasi bekliyorum cunku bu gezi olaylari ile okul gozunu acti
    ankuvaya falan gidersenizde 20 lirayi gozden cikarin bunun disinda realde burger king kfc falan var

• quote:

Yemek konusunda kahvalti almanizi tavsiye etmiyorum yine yaziyorum sene boyunca her sabah zorlasaniz 20 kisi kahvaltiya gidiyo bir tek sinav varsa kalabalik oluyo

niye hocam? bir de o ortak mutfak temizlik durumu filan nedir, o kadar kötüyse kahvaltıyı orada yapalım
  • kahvalti yenir ya. ne kadar kotu olabilir ki? normal yemek degil sonucta. ac pakeri kes ver peyniri, kasari vs vs. pek surecten gecmiyor.

gerci uyduruk urunlerden aliyor olabilirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben büyük ihtimalle hazırlıkta üst kurlardan birinde olucam. Yarıyılda hazırlığı geçersek seçeneklerimiz neler oluyo, yani direk 1. sınıfa mı başlıyorsun, yoksa boş bekliyor musun yarı dönem veya beklerken üstten ders alabilir misin? 4.5 yılda bitirme falan nasıl oluyor yani?
  • Yurt hayatina alistiginiz zaman sabah derse gec yetisirsiniz erken kalkiyim da kahvaltiya gidelim diyeni ben gondermedim o yuzden kahvaltiyi cok istiyosaniz yurtta biseler alip yiyin ben oyle yaptim karta yukletip nakit ihtiyacinizi goturmeyin 50 tane almistim ben suan 46 tane daha var

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkwasheree

quote:

balikesirden geliyorum arkadaslar, tahminim cogu kisi ankarali ?

Ben gönenliyim hemşerim

Konya dan geliyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.