Şimdi Ara

Bilkent Üniversitesi 2013 Girişliler (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
15
Favori
41.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ayar94

quote:

Orijinalden alıntı: FunkyCE

quote:

Arkadaşlar 91. yurt mu yoksa 92. yurt mu daha iyidir?

tam burslu gidenler yurt seçemiyor galiba

İki kişilik bile seçebiliyor sen ne diyorsun...

tam burslular yurtta kalırsa 500 küsür yurtta kalmazsa 600 küsür okuldan para alıyorlar aylık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

Yurt hayatina alistiginiz zaman sabah derse gec yetisirsiniz erken kalkiyim da kahvaltiya gidelim diyeni ben gondermedim o yuzden kahvaltiyi cok istiyosaniz yurtta biseler alip yiyin ben oyle yaptim karta yukletip nakit ihtiyacinizi goturmeyin 50 tane almistim ben suan 46 tane daha var

kahvaltıyı yemekhanede yapmak bana çok saçma geliyor merkez kampüse git kahvaltı yap tekrar doğu kampüsüne dön derse gir bilmem ne falan filan uzun iş öğle akşam yemeği mantıklı yemekhande
  • Chemast kullanıcısına yanıt
    hangi lise hocam senin ben de konyadan
  • Beyler selam, var mi heyecan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

kahvalti yenir ya. ne kadar kotu olabilir ki? normal yemek degil sonucta. ac pakeri kes ver peyniri, kasari vs vs. pek surecten gecmiyor.

gerci uyduruk urunlerden aliyor olabilirler.

Kahvaltı yapmama sebebi kahvaltının kötü olması değil zaten tam olarak Millet kalktığı gibi okula ancak yetişiyor. Ama tavsiyem böyle yapmayın kahvaltınızı da yapın öyle gidin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chemast

quote:

Yurt hayatina alistiginiz zaman sabah derse gec yetisirsiniz erken kalkiyim da kahvaltiya gidelim diyeni ben gondermedim o yuzden kahvaltiyi cok istiyosaniz yurtta biseler alip yiyin ben oyle yaptim karta yukletip nakit ihtiyacinizi goturmeyin 50 tane almistim ben suan 46 tane daha var

kahvaltıyı yemekhanede yapmak bana çok saçma geliyor merkez kampüse git kahvaltı yap tekrar doğu kampüsüne dön derse gir bilmem ne falan filan uzun iş öğle akşam yemeği mantıklı yemekhande

doğunun kendi yemekhanesi yok muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoClient

quote:

quote:

doğunun kendi yemekhanesi yok muydu?

Var dostum doguda yemekhane

• quote:

Orijinalden alıntı: aytaru

Beyler selam, var mi heyecan

olmaz mı hocam ben hazırlıktan biraz korkuyorum ingilizce şarkı falan dinliyorum mesela anlamıyorum yani hazırlıkta da pek farklı olmayacaktır herhalde nasıl anlayacağım bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gambitplayer

quote:

olmaz mı hocam ben hazırlıktan biraz korkuyorum ingilizce şarkı falan dinliyorum mesela anlamıyorum yani hazırlıkta da pek farklı olmayacaktır herhalde nasıl anlayacağım bilmiyorum

Hic kafani yorma dostum, elinden geleni yap ilk basamak sinavinda ve ikinci basamakta. Sonra sene basinda hocalar zaten kurun ilk zamanlarinda hem universiteye alismaniz acisindan hem de ingilizceye isinmaniz acisindan kurunuz seviyesinde degilde sanki bi alt seviyeymissiniz gibi davraniyor. Onun ayari hocada, yormayin kafanizi, hazirlik guzeldir kasmamak lazim, ciddiyim.

• quote:

quote:

Doğu kampüsünde yemekhane yok mu hocam? Eğer yoksa çok kötü olur :S
  • quote:

quote:

quote:

Hic kafani yorma dostum, elinden geleni yap ilk basamak sinavinda ve ikinci basamakta. Sonra sene basinda hocalar zaten kurun ilk zamanlarinda hem universiteye alismaniz acisindan hem de ingilizceye isinmaniz acisindan kurunuz seviyesinde degilde sanki bi alt seviyeymissiniz gibi davraniyor. Onun ayari hocada, yormayin kafanizi, hazirlik guzeldir kasmamak lazim, ciddiyim.

tamam hocam çok teşekkürler

• quote:

92.Yurt eğer kapsamlı burslu olarak kalmak istiyorsan en iyi yurttur.(Merkezdekiler de dahil)

91. Yurt daha büyüktür, kalabalıktır ve odaları küçüktür. Tabi kalabalık olsun istiyorsanız 91. Yurdu seçin.

Bu arada tam burslu olsun olmasın eğer söyleyip ısrar edersen 92. yurda veriyorlar. Tabi ilk gün doluyor.

Eğer arkadaşlarınızla beraber kalacaksanız onun için de yer ayırttırabilirsiniz. Mutlaka arkadaşınıza da söyleyin senin yerini ayırdım sana başka bir yurt vermeye kalkmasınlar diye(çünkü sorun çıkartabiliyorlar)

@ayar94

Doğu kampüste yemekhane var. Olmaz olur mu hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 31 Temmuz 2013; 0:23:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

92.Yurt eğer kapsamlı burslu olarak kalmak istiyorsan en iyi yurttur.(Merkezdekiler de dahil)

91. Yurt daha büyüktür, kalabalıktır ve odaları küçüktür. Tabi kalabalık olsun istiyorsanız 91. Yurdu seçin.

Bu arada tam burslu olsun olmasın eğer söyleyip ısrar edersen 92. yurda veriyorlar. Tabi ilk gün doluyor.

Eğer arkadaşlarınızla beraber kalacaksanız onun için de yer ayırttırabilirsiniz. Mutlaka arkadaşınıza da söyleyin senin yerini ayırdım sana başka bir yurt vermeye kalkmasınlar diye(çünkü sorun çıkartabiliyorlar)

@ayar94

İlk gün ilk seans kaydımı yaptıracağım.Yani yine de yerleşmeme gibi bir ihtimalim var mı? (Israr konusunda sıkıntı olmaz peşlerini bırakmam )

Bir de mutfak ve tuvalet önündeki odaları önermiyorlar, odamızı seçme gibi seçenek olur mu? (Hiç zannetmiyorum ama...)

• hocam benim kayıt tarihim 2 eylül yani son gün, yurt konusunda bir sıkıntı olur mu yani dezavantajlı mı oluyorum son gün kayıt yapacağım için ?
  • ben her sabah dus yapan biriyim :D sira bekleme durumu olur mu yogunluk nasil oluyor dusta

• ayar94 A kullanıcısına yanıt
    ilk sene için bi güzellik yaparlar yüzyüze yapacaksın kayıtları o yüzden verirler sorun çıkarmazlar pek
    sonraki sene şansına ne çıkarsa zaten online olduğu için seçme imkanın yok
  • duşların sayısı yeterli sıra bekleme olmaz
  • quote:

quote:

quote:

@ayar94

İlk gün ilk seans kaydımı yaptıracağım.Yani yine de yerleşmeme gibi bir ihtimalim var mı? (Israr konusunda sıkıntı olmaz peşlerini bırakmam )

Bir de mutfak ve tuvalet önündeki odaları önermiyorlar, odamızı seçme gibi seçenek olur mu? (Hiç zannetmiyorum ama...)

Oradaki görevliler ilk başta direk 91 veriyorlar, uyanık olun. 92 şu anda dolu değilse yerleşirsin 92'ye.Doluysa da 91 artık yapacak bir şey yok. Ben ilk gün gittim 92'ye kaydı ilk ben yaptırdım. Seçebiliyorsunuz, evet tuvalet-mutfak dibi odaları seçmeyin mümkünse.

91'de durumlar nasıldı bilmiyorum ama 92'ye kaydolursanız aşağıdaki görevlinin numarasını alın. Gece siz hastasınız, uyumak zorundasınız, sınavınız var falan dinlemezler kapı çarpma yarışına girerler, son ses müzik koridorun bir ucundan diğer ucuna bağrışmalar, DOTA oynarken yatırıldığında bağırarak küfür etmeler... Direk odanızdaki telefondan şikayette bulunun görevli gelir halleder(ceza falan vermezler). Bunu yapmazsanız pişman olursunuz, bunu yapmayan tecrübe konuşuyor. Duvarların da ses geçirgenliği oldukça yüksektir yani.

• quote:

hocam benim kayıt tarihim 2 eylül yani son gün, yurt konusunda bir sıkıntı olur mu yani dezavantajlı mı oluyorum son gün kayıt yapacağım için ?

Yer kalmadığını duymuştum. Bir arkadaşımda da sanırım öyle bir sorun olmuştu. Sonradan 91'e yerleşti.

Öyle bir sorun olursa kısa bir süreliğine merkez yurtlarda da kalabilirsin zannediyorum.

Kayıda erken de gelinebiliyor sanırım bir araştır istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 31 Temmuz 2013; 0:41:45 >
  • quote:

quote:

hocam benim kayıt tarihim 2 eylül yani son gün, yurt konusunda bir sıkıntı olur mu yani dezavantajlı mı oluyorum son gün kayıt yapacağım için ?

Yer kalmadığını duymuştum. Bir arkadaşımda da sanırım öyle bir sorun olmuştu. Sonradan 91'e yerleşti.

Öyle bir sorun olursa kısa bir süreliğine merkez yurtlarda da kalabilirsin zannediyorum.

peki kayıt tarihinden önce kayıt yaptırabilir miyiz ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.