Şimdi Ara

Bilkent Üniversitesi 2013 Girişliler (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
15
Favori
41.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gambitplayer

quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

hocam benim kayıt tarihim 2 eylül yani son gün, yurt konusunda bir sıkıntı olur mu yani dezavantajlı mı oluyorum son gün kayıt yapacağım için ?

Yer kalmadığını duymuştum. Bir arkadaşımda da sanırım öyle bir sorun olmuştu. Sonradan 91'e yerleşti.

Öyle bir sorun olursa kısa bir süreliğine merkez yurtlarda da kalabilirsin zannediyorum.

peki kayıt tarihinden önce kayıt yaptırabilir miyiz ?

Az önce mesajı düzenleyip onu yazmıştım sanırım öyle bir şey vardı. Önceden kayıt yapan arkadaşlardan bilgisi olan vardır belki.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam benim kayıt tarihim 2 eylül yani son gün, yurt konusunda bir sıkıntı olur mu yani dezavantajlı mı oluyorum son gün kayıt yapacağım için ?

Yer kalmadığını duymuştum. Bir arkadaşımda da sanırım öyle bir sorun olmuştu. Sonradan 91'e yerleşti.

Öyle bir sorun olursa kısa bir süreliğine merkez yurtlarda da kalabilirsin zannediyorum.

peki kayıt tarihinden önce kayıt yaptırabilir miyiz ?

Az önce mesajı düzenleyip onu yazmıştım sanırım öyle bir şey vardı. Önceden kayıt yapan arkadaşlardan bilgisi olan vardır belki.

tamam hocam çok teşekkürler

• @ToninoBaliardo @hckr

Sağolun hocam.

Bir de arkadaşlar tarihler nedense karışık verilmiş bunları ben bir excel dosyasında topladım.Resmini koyuyorum eksik varsa belirtin.

Bilkent Üniversitesi 2013 Girişliler

@gambitplayer ilk mesaja eklersen iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayar94 -- 31 Temmuz 2013; 0:47:17 >

• seçmeli ders işi nasıl? hazırlıkta seçmeli ders alabiliyor muyuz? normal dönemde kaç tane alabiliyoruz? çince ve squash almak istiyorum
  • Squash kurslari var zaten
    Hazirlikta secmeli bise yok sadece ingilizce
    Bolume kadar #direnbusel yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merkez ile dogu arasindaki mesafe ne kadar surer?

bir esseklik yapip merkezdeki yurtlardan birinde kalayim diyorum ama sonrasinda rezil olmayayim git gel yuzunden.

bu ugrasa giren oldu mu daha once sizlerden veya tanidiklarinizdan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 31 Temmuz 2013; 1:17:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

Squash kurslari var zaten
    Hazirlikta secmeli bise yok sadece ingilizce
    Bolume kadar #direnbusel yani

direkt dersi vardı. aynı şey mi? dersini almanın avantajı var mı seçmeli ders limiti kaç hocam biliyor musun? ya da limit demiyeyim de dönembaşı kaç ders alıyor millet seçmeli olarak
  • O konuda pek bilgim yok hocam yanlis yonlendirmiyim seni

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

merkez ile dogu arasindaki mesafe ne kadar surer?

bir esseklik yapip merkezdeki yurtlardan birinde kalayim diyorum ama sonrasinda rezil olmayayim git gel yuzunden.

bu ugrasa giren oldu mu daha once sizlerden veya tanidiklarinizdan?

Hafiften hızlı yürüyerek 10-12 dakika. Yurtlara kadar 15 dakikayı bulabilir. Ringe atlayıp merkezden doğuya geçebilirsin. Avantajı da şudur gelecek sene merkeze geçmek zorunda kalırsan oda tercihi şu bu yapmana gerek kalmayacak. Eğer odanı beğeniyorsan aynı odada kalmak istiyorum diyeceksin.

@aytaru hazırlıktayken merkezde kalıyordu sana bilgi verebilir.
  • ya ben ayar94 ün koyduğu resmi eklemeyi beceremedim karışıklık olur diye de uğraşmadım eğer gerekliyse resim birisine şifremi vereyim eklesin
  • Merkez kampüs doğu kampüs uzak mı birbirine? Yemekhane olarak doğu kampüs mü merkez mi veriliyor? Her gün yemek için o kadar yol gitmeyelim :)
  • yemekhane okulda 4 tane var doğuda zaten var merkeze gitmeye gerek yok
  • Sizi de uğraştırıyoruz ama heves var merak var işte :D sağolun bilgilendirmeler için
  • döndüm beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

döndüm beyler

hoşgeldin, meydanı sana bırakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoClient -- 31 Temmuz 2013; 15:06:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoClient

quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

döndüm beyler

hoşgeldim, meydanı sana bırakıyorum

• Ya bu yıl hazırlık ilk aşama kaç soru, kaç net yaparsak 1. kur kaç net yaparsak 4. kuru gibi bilgilere kesin olarak nereden ulaşabilirim acaba 2-3 farklı cevap aldım. Kesin bilgi verebilecek olan bana ulaşabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aasit

Ya bu yıl hazırlık ilk aşama kaç soru, kaç net yaparsak 1. kur kaç net yaparsak 4. kuru gibi bilgilere kesin olarak nereden ulaşabilirim acaba 2-3 farklı cevap aldım. Kesin bilgi verebilecek olan bana ulaşabilir mi?

Ben hazirlik sinavina 2011 senesinde girmistim. Bizim zamanimizda 170 soruydu ilk asama. En az 125 net yapman gerekiyordu cope girmeye hak kazanmak icin. Eger ilk asamayi gecemezsen 1-2-3. Diye kuralara dagitiliyorsun ve 1. Kur disinda hepsinde 1 sene garanti okuyorsun. 1. Kurda yaz tatilinde de okumak zorundasin. Eger 2m asamaya girmeye hak kazanirsan copeta cok feci bir sonuc almadigin surece 4. Ve 5. Kurdan baslarsin. Bunlar upper ve prefac. Bunlari hic kalmadan 1 donem okuyup 2. Doneminde bolumune baslayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan303 -- 31 Temmuz 2013; 15:50:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NephertitiKleopatra

Merkez kampüs doğu kampüs uzak mı birbirine? Yemekhane olarak doğu kampüs mü merkez mi veriliyor? Her gün yemek için o kadar yol gitmeyelim :)

Hocam ikisi birbirine uzak sayilir. Yani hergun yurenecek yol degil. Zaten yurtlarda kalanlar sabah kalkarken genelde zor uyanirlar. Ringi ve saatlerini hergun takip etmek gerekir. Merkezde kalmak isteyenlere simdiden uyari merkezde 2 kisilik karyolali oda yoktur. Sadece 70, 77 ve 78. Yurtlarda vardir bunlarda karma yurtlardir ve torpiliniz olmadiktan sonra buralarda kalamazsiniz kolay kolay. 70. Yurt ozel yurt burada odalar otel kivaminda ama buna gore de biraz pahali. Ama busrlu ogrenciler sadece aradaki farki oderler. Mesela sallıyorum mesela okul sana 2500 liralik yurt secme imkani verirken eger 70. Yurtta 5000 liralik odada kalacaksaniz siz sadece 2500 lira odersiniz uzerine. Parasi olanlara kesinlikle 70. Yurt tavsiye edilir. Onun disinda ben merkezde kalacaklara 60 numarali yurtlari tavsiye ediyorum. Buralarda her oda standard 2 kisili ranzalidir. Yurtlar sakin ve kucuktur. Ranzali demem yaniltmasin cunku bu yurtlardaki odalar dogudaki ranzali odalara gore nispeten daha geniştir. Ve mobilyalar daha yenidir. Genis bir masanız ve dolaplariniz vardir. Iste boyle ben hazirlik okuyacaklara kesinlikle doguda kalmalarini tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan303 -- 31 Temmuz 2013; 16:02:21 >

• khan303 K kullanıcısına yanıt
    ben bu sene 62deyim üstad da katta 10 kişi falan var diyolar doğrumu ?
    birde çalışma odaları falan nasıl 77deki gibi mi
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.