Şimdi Ara

Bilkent Üniversitesi 2013 Girişliler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
15
Favori
41.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ee de sikinti yok dersler acilir genelde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istedigin yerden baslayamiyosun 5 kur var 4 veya 5.kurdan baslarsan yari donemde gecersin

• Kesinlikle

• Bu GE100 üniversite hayatına giriş dersinde not verilmesinin amacı ne ya?!
    Bi de mesela 21 Ekim 2013, Pazartesi (08:50) İngilizce Hazırlık Programı 2. devre derslerinin başlaması
    2. devreden kasıt ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverLining -- 27 Temmuz 2013; 16:17:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NephertitiKleopatra

Bu GE100 üniversite hayatına giriş dersinde not verilmesinin amacı ne ya?!
    Bi de mesela 21 Ekim 2013, Pazartesi (08:50) İngilizce Hazırlık Programı 2. devre derslerinin başlaması
    2. devreden kasıt ne?

Ge100 univesiteyi tanima dersi. Icinde bir suru zevkli aktivite var. Inan bana su universite hayatinda alacagin tek kolay not olacak. O yuzden öp basina koy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan303 -- 27 Temmuz 2013; 17:00:41 >
  • quote:

2. devreden kasıt ne?

Gelmek zorunda değilsin mezun olana dek her sene başı o dersi alabilirsin.
  • 9-13 diye kayıt süresi vermiş. ben nasıl yetişicem yav kaydolmaya ya ankara 5-6 saat sürüyor bir de okula gitmesi var nilüferde en erken araba saat 7'de valla süper saat vermişler şimdiden bilgisayar mühendislerinin okulu uykusuz bitirme yeteğini kazanmaya başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

2. devreden kasıt ne?

Gelmek zorunda değilsin mezun olana dek her sene başı o dersi alabilirsin.

Bence alıp kurtulsun, ilerde yük çıkartır. Belirli bir ders limiti sayısı var alabileceği, eğer derslerden kalırsa ve fazla ders alması gerekirse sıkıntı çıkartır.

Bir de yanılmıyorsam okula erken gelmek gerekiyordu GE100 için.

Not verilmesinin amacıysa, not verilmiyor olsa kimse sallamaz + bundan alacağın A işine çok yarar. Belki de transkriptindeki tek A olacaktır :D

2. sınıfta da olacak buna benzer iki ders.

• Bir gun erken gelip okulun misafirhanesinde kalabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

Bir gun erken gelip okulun misafirhanesinde kalabilirsin

bilet aldık sabah 6da orada olacaktım. iyi oldu bu
  • Bu sayfayı görmeyenler olmuş olabilir GE100 dersi içeriği ve puanlamalar var PDF dosyasında hoş olmuş baya :http://www.bilkent.edu.tr/bilkent-tr/admission/ge100/index.html
  • herkes ge100 ü sonraki senelerde alın diyor. ilk geldiğimiz sene eziyet oluyomuş okulla ilgili hiçbişey bilmediğimiz için
  • evet bu önemli, sizce ge100 şimdi mi almalıyız bir dahaki yıllarda mı? bir de bu derse kayıtları kendimiz yapıyoruz sanırım ne zaman yapıcaz kayıtları?
  • lonelyisland L kullanıcısına yanıt
    valla eğer sonraki senelerde erken gelip okulu erken açarım diyosanız alın
    bana sorarsanda pek bir eziyeti yok zaten kampüs binaları yanyana
  • napçanız yav öbür seneler alıp, şimdi alın işte. bence çok eğlenceli bir etkinliğe benziyor. ve okulu bilmemek sıkıntı olacak demişsin de amaç bu etkinlikle okulu tanımak değil mi
  • beyler sizin eve mektup kılavuz filan geldi mi ya. ben taşındım. şimdi adresim farklı da
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoClient

beyler sizin eve mektup kılavuz filan geldi mi ya. ben taşındım. şimdi adresim farklı da

mail geldi

• arkadaşlar daha var ama şimdiden sormak istedim. şimdi ayın 3'ünde ingilizce yeterlik sınavları falan olacakmış bir de ertesi günlerde de mesela 4-5-6-7 tarihlerinde de sınavlar var gözüküyor ben hazırlık okuyacağım için o sınavlara da girmek zorunda mıyım ? yani biz kayıt tarihi günü okula gelip sonra geri döneriz diye düşünüyorduk acaba o sınavlar hazırlığı atlamak için yapılan sınavlar mı ? bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim
  • Takvime bakmadim ama biri ilk asama digeri cope yazili sinavi 3. Konusma sinavidir tahmini

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.