Şimdi Ara

= |Bilkent Üniversitesi| Sormak İstedikleriniz & Paylaşımlar = (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
2
Favori
56.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bılg. muhendıslıgınden gırıp ee muhendıslıgıne gecmek cok zor mudur?Ne gıbı sartlar var?Yapmam gereken neler?Cok iyi calısan bır ogrencı bunu basarabılır mı?Bu bolum degıstırmeyı bırısı ayrıntılı anlatabılrse cok sevınırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tun4

Bılg. muhendıslıgınden gırıp ee muhendıslıgıne gecmek cok zor mudur?Ne gıbı sartlar var?Yapmam gereken neler?Cok iyi calısan bır ogrencı bunu basarabılır mı?Bu bolum degıstırmeyı bırısı ayrıntılı anlatabılrse cok sevınırım

eğer girdiğin senenin puanı yetiyosa direk geçiyosun ama bu soruyu sorduğuna göre yetmiyo
    linkte detaylı bilgi mevcut:
    http://www.bilkent.edu.tr/bilkent-tr/admission/internal_transfer.html

• Dostum bunu okumustum ama ben zorluk derecesını merak ettım.Ayrıca 3.50yı gectın dıyelım eenın kontejanı yetcekmı?Kontejan yettı dıyelım hocalar kabul etcek mı?Ayrıntılı bılgı lazım o yuzden dostum
  • onlar biraz şans olayı ama çalışırsan 3,5 zor değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzzY™

onlar biraz şans olayı ama çalışırsan 3,5 zor değil...

hoca sen bilkentte okuduğuna emin misin? 3,5 nası zor değil hele mühendislikte. yanlış yönlendiriyorsun bence insanları. benim size tavsiyem öyle nası olsa değiştiririm bölümü diye sakın ama sakın girmeyin bi bölüme. sevmediğiniz bölümde 3,50 yapmanız mümkün değil zaten. işler ters gider kalırsınız olduğunuz yerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 26 Haziran 2009; 19:46:08 >
  • arkadaşlar hazırlıkta kalmaktan korkuyorum yoksa banada okumak daha garanti geliyor sınavı atlamak var birde 1 sene ingilizce görmek var adam gibi ama kalırsam diye korkuyorum daha hazırlıktan
  • Bilkentte okumak için ne gerekiyor? Y.Dil ile ilgili bölümler neler - puanları ve ücreti ne kadar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vata

quote:

hoca sen bilkentte okuduğuna emin misin? 3,5 nası zor değil hele mühendislikte. yanlış yönlendiriyorsun bence insanları. benim size tavsiyem öyle nası olsa değiştiririm bölümü diye sakın ama sakın girmeyin bi bölüme. sevmediğiniz bölümde 3,50 yapmanız mümkün değil zaten. işler ters gider kalırsınız olduğunuz yerde.

eğer çalışırsan zor değil...
    ama düzenli sağlam çalışmak lazım tabiki. bölüm farkı demişsin bilgisayar ve ee nin 1. sınıfta 2 ders farkı var bilgisayarcılar birinci dönem biyoloji 2. dönem discrete alır ee ciler fizik alır. 1. sınıfta bölümü sevmenin veya sevmemenin pek alakası yok yani(mühendislik için)

bilkent seni fazla kastırmış heralde

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vata

quote:

eğer çalışırsan zor değil...
    ama düzenli sağlam çalışmak lazım tabiki. bölüm farkı demişsin bilgisayar ve ee nin 1. sınıfta 2 ders farkı var bilgisayarcılar birinci dönem biyoloji 2. dönem discrete alır ee ciler fizik alır. 1. sınıfta bölümü sevmenin veya sevmemenin pek alakası yok yani(mühendislik için)

bilkent seni fazla kastırmış heralde

eh öyle oldu bitraz. kastırmadan teklemeden son sınıfa geçtik ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 27 Haziran 2009; 8:39:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Nuhancuri

arkadaşlar hazırlıkta kalmaktan korkuyorum yoksa banada okumak daha garanti geliyor sınavı atlamak var birde 1 sene ingilizce görmek var adam gibi ama kalırsam diye korkuyorum daha hazırlıktan

arkadaşım bizim bu kadar korkutucu olmamıza bakma. doğrudur zordur kastırıcıdır ama yapabileceğine inandıktan sonra hiçbişey zor değil. hele öss nin yanında hiçbişey bence. sadece ilk sene üniversite ortamı beklerken üniversiteyi bambaşka hayal ederken karşında bunu bulunca biraz hayal kırıklığı yaşıyorsun bocalıyorsun gene mi çalışacaz yeter bıktık diyorsun. ama bu duyguyu aşarsan hiç zor değil. korkma gel aramıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 27 Haziran 2009; 8:42:33 >

• benim ingilizce durumum indermediate seviyesinde ne yapayım şu 3 ay boyunca hazırlığı atlamak için tavsiyeniz var mı?
  • quote:

benim ingilizce durumum indermediate seviyesinde ne yapayım şu 3 ay boyunca hazırlığı atlamak için tavsiyeniz var mı?

biraz çalış upper başla 1 dönemde bitirebilirsin.
    how to cope diye bi kitap var ona çalış geçersin bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 27 Haziran 2009; 19:35:40 >
  • Şimdi önümüzdeki sene ilk 500 hedefi olan biri olarak sormak isterim. Bu bilkenti ben geldim gördüm de zaten ama icinden birilerine soralim. yav ben oyle bi kampus istiyorum ki girdigim zaman herhangi bisey icin cikamyalim. istanbuldan bi gelcem, bi somestr bi yaz tatili icin cikcaam bi kampus benim istedigim. her turlu imkani olsun. kisacasi kampuse kendimi kapatip bektasi dedesi olucam. bilkent boyle bi mekan midir?
  • Bilkent Hukuk yazmayı düşünenler inglizcesi çok iyi değilse yazmasın... arkadaş 2 senedir yeterlilik sınavını veremedi .. şimdi başka okula gitmek zorunda... bilkentin bu ingilizce özentiliğini ve düşkünlüğünü anlayamıyorum... en azından Hukuk bölümü için bu kadar sıkı tutulmamalı.... çünkü avukat hakim savcı olmak ingilizce ile alakalı değil .. bu kadar kastırmanın anlamı ne..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Bilkent Hukuk yazmayı düşünenler inglizcesi çok iyi değilse yazmasın... arkadaş 2 senedir yeterlilik sınavını veremedi .. şimdi başka okula gitmek zorunda... bilkentin bu ingilizce özentiliğini ve düşkünlüğünü anlayamıyorum... en azından Hukuk bölümü için bu kadar sıkı tutulmamalı.... çünkü avukat hakim savcı olmak ingilizce ile alakalı değil .. bu kadar kastırmanın anlamı ne..

doğrudur... katılıyorum ama fazla mal göz çıkarmaz hocam. bu devirde ingilizce her yerde lazım. o mantıkla ayrım yapmadan verilmeye çalışıyor ingilzice eğitimi. kesinlikle burslu burssuz ya da işte bu hukukta bu iktisatta şeklinde bi eğitim verilmiyor hazırlıkta. belli kriterleri yapan herkes tamamdır deniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 28 Haziran 2009; 13:31:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kirpinti

Şimdi önümüzdeki sene ilk 500 hedefi olan biri olarak sormak isterim. Bu bilkenti ben geldim gördüm de zaten ama icinden birilerine soralim. yav ben oyle bi kampus istiyorum ki girdigim zaman herhangi bisey icin cikamyalim. istanbuldan bi gelcem, bi somestr bi yaz tatili icin cikcaam bi kampus benim istedigim. her turlu imkani olsun. kisacasi kampuse kendimi kapatip bektasi dedesi olucam. bilkent boyle bi mekan midir?

bilkent öyle mekandır. kampüsten zorunlu olmadıkça ya da arkadaşlarla lan hadi başka bi yerlere gidelim denmekdikçe çıkmazsın. hemen üniversite girişinde real hiperstore var her türlü işte gıda temizlik alkol ihtiyacını ordan giderebilirsin. yurtlara giriş çıkış serbesttir. istediğin saat gir çık yani. bilkentin bu özgürlükleri nefistir ksıaca. kampüsünde dolu cafe zarto fisto var. her bütçeye uygun mekanlar var. kzı düşürme mekanları da dolu. paran olmadı mı tabldot yersin geçinir gidersin. kısaca herşey var gayet geniş ve ferah bir kampüse sahip. yani bilkent civarından dışarıya bi yaz tatili bi sömestr bi de bayramlarda çıkarsın.

• bilkentte işletme okunur değil mi bursada iskender yenilir gibi bişey bu yani yoksa siyasal uluslar arası ilişkilerde okunur diyormusunuz ?
  • quote:

bilkentte işletme okunur değil mi bursada iskender yenilir gibi bişey bu yani yoksa siyasal uluslar arası ilişkilerde okunur diyormusunuz ?

hocam iktisat işletme tüm ea bölümleri iyi. iktisat/işletme aynı şey zaten ayrım yapmanın anlamı yok. diğer bölümler ise kişiye kalmış. meslek seçimidir istediğini seçeceksin.
  • Arkadaşlar 2009össden 330civarı puan alıcam...bilkent elektrk-elektronik düşünüyorum..aynı zamanda gazi endüstri 2. öğretimde tutuyo...sizce bilkent e vereceim 90milyar civarındaki para buna değer mi...
  • Kampüsten resimler ekleyebilirmisiniz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.