Şimdi Ara

= |Bilkent Üniversitesi| Sormak İstedikleriniz & Paylaşımlar = (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
2
Favori
56.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi şunu kafanızdan bir kere çıkarın. Burslu burssuz diye bir ayrım kesinlikle ve kesinlikle YOK! Okulun içinde 3 günden fazla durmamış ve sağdan soldan duyduklarıyla okul hakkında konuşan tiplerin uyarı ve tavsiyelerini dikkate almayın. Şahsen ben %100 burslu olsam paso ezerdim milleti orası ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 25 Ocak 2009; 23:51:01 >
  • beyler ayıptır girmeyin bu kadar okul kavgasına. komik oluyor, yakışmıyor.

@ultradanali

kardeşim eğer bilkent e burslu girebiliyorsan hiç düşünmeden bilkent yaz derim. bu okulda çok iyi bir eğitim alırsın, çok da güzel eğlenir gülersin. +

vata nın yazdıklarına 100 de 100 katılıyorum, eğer uzun saçlı metalci, abaza muabbetiyle mutlu olurum diyorsan odtü ye git, saygı duyarım. ama hem eğlencem hem okulumu okucam diyoasan bilkentden daha iyisini kimse sunamaz sana.

saygılar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Lütfen tartışma yapmayınız
  • haydaa. pardon cagri105 benim msjım neden silindi? ultradanali soru sormuştu ben ona güzelce cevap verdim, bunda yanlış olan ne?
  • Listeye beni de ekleyebilirsiniz, Bilkent Bilgisayar Müh. 3. sınıf.

quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar

Abi şunu kafanızdan bir kere çıkarın. Burslu burssuz diye bir ayrım kesinlikle ve kesinlikle YOK! Okulun içinde 3 günden fazla durmamış ve sağdan soldan duyduklarıyla okul hakkında konuşan tiplerin uyarı ve tavsiyelerini dikkate almayın. Şahsen ben %100 burslu olsam paso ezerdim milleti orası ayrı

Burslu-burssuz ayrımı herkesin kafasına girmiş ki her nasılsa... Söylenmediği sürece kimse bilmiyor bile kim burslu kim burssuz.
    Hazırlıkta burslu olduğumu söyleyince sınıftakiler adeta şok olmuştu, ben de düşünmeden edemedim acaba çok mu aptal görünüyorum diye.

• herkese cevapları içn tşkler
  • Bende varımmm=))

ELEKTRİK-ELEKTRONİK 1.SINIF
  • baya bi bilkentli varmış aslında. =)
  • konuyu hortlatıyorum. malum tercihler yaklaştı arkadaşlara yardımcı olabilirim. sorun çekinmeyin.
  • Bilkent iktisat mı?
    Boğaziçi iktisat mı?
    İstanbulda yaşıyorum.
    ona göre değerlendirirseniz daha iyi olur.
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackPeac3

Bilkent iktisat mı?
    Boğaziçi iktisat mı?
    İstanbulda yaşıyorum.
    teşekkürler

boğaziçi
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzzY™

quote:

Bilkent iktisat mı?
    Boğaziçi iktisat mı?
    İstanbulda yaşıyorum.
    teşekkürler

boğaziçi

bi kaç sebep söyleyebilirsen daha iyi olur.
    şundan şundan boğaziçi gibi.
    ilgin için teşekkürler.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: OzzY�

quote:

Bilkent iktisat mı?
    Boğaziçi iktisat mı?
    İstanbulda yaşıyorum.
    teşekkürler

boğaziçi

bi kaç sebep söyleyebilirsen daha iyi olur.
    şundan şundan boğaziçi gibi.
    ilgin için teşekkürler.

en başta istanbuldan kalkıp ankaraya gidersen çooook pişman olursun bu belki kişisel biraz ama ben ve(izmirden gittim) tanıdıklarımdan gördüğüm. onun dışında bu tip alanlarda boğaziçi herzaman 1 numaradır bence.

• Bilkentte siyasal mı uluslararası ilişkiler mi iktisat mı işletme mi okuyacağıma karar veremedim yardımcı olur musunuz .. Anladım kadarıyla çok zor okul ayvayı yedik o zaman .. Hazırlık döneminden biraz bahseder misiniz? Ve yurtlardan ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nuhancuri

Bilkentte siyasal mı uluslararası ilişkiler mi iktisat mı işletme mi okuyacağıma karar veremedim yardımcı olur musunuz .. Anladım kadarıyla çok zor okul ayvayı yedik o zaman .. Hazırlık döneminden biraz bahseder misiniz? Ve yurtlardan ?

evet okul zor, hazırlıkta zor sınava biraz çalış biliyosan iyi bi kurdan başla rahat edersin mesela interden başlarsan bi kurda kalsan bile yaz okuluna kalmadan bitirebilirsin.

yurtlar
    hazırlıklar genelde doğuda kalır 91/92
    91i hiç sevmem çoook kalabalık bi yurt odalar küçük filan kapısından döndüm...
    92 bilkentin en güzel yurdudur odalar nerdeyse 17 metrekare(2kişilik)
    eğer hazırlık okucaksan doğuda kal bi torpil bul 92 versinler normalde kolay kolay vermezler doğudaki bölümde okuyanlar kalır orda ama torpil ayarlarsan kalırsın...

• quote:

Bilkent iktisat mı?
    Boğaziçi iktisat mı?
    İstanbulda yaşıyorum.
    teşekkürler

bilkent iktisat derim. istanbuldan gelen dolu arkadaşım var alışırsın. ankara öcü değil. alanında uzman yurtdışında en iyi 20 iktisatçılar arasına giren bir çok öğretim üyesinden faydalanırsın. zaten bilkent iktisat ın ğuanı dah ayüksek boğaziçinden yanılmıyorsam. kısaca puanın yetiyorsa gel derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nuhancuri

Bilkentte siyasal mı uluslararası ilişkiler mi iktisat mı işletme mi okuyacağıma karar veremedim yardımcı olur musunuz .. Anladım kadarıyla çok zor okul ayvayı yedik o zaman .. Hazırlık döneminden biraz bahseder misiniz? Ve yurtlardan ?

hazırlık çok zor çok kastırıcı çok çok çok. yani ne diyim ilk sene hazırlıkta üniversite ortamı aramayın. devam zorunluluğu sizi bitirecek. lise gibi yoklama filan alınıyor her ders. tenefüs zili falan bile var. ve üstüne çok kastırıcı. kurlara bölünmüş durumda ve her kuru atlamak için 3 sınava giriyorsunuz. tüm kurları atlar da en son kura gelir onu da geçerseniz hazırlık bitirme sınavı yani meşhur "cope" sınavına girip kopuyorsunuz. onu da geçerseniz bölümünüze başlayabiliyorsunuz. bu bahsettiğim her kurdaki 3 sınava girebilmek için her kur bir sürü proje ödev essay vs vs veriyorsunuz. ayrıca konuşma sınavları falan da var. zor dostum zor yani gözünüzü baştan korkutmak gibi olmasın ama. en iyisi yaz vakti çalışın toefl a girin geçer not alın okumadan kurtulun mis gibi. eğer bi altyapınız varsa tabi.

bölüm seçimi olarak da dilediğine gir. bilkent ea bölümleri gayet meşhur gayet iyi aralarında seçim yapmam. iktisat mı işletme mi olayına hiç girmem. ikisi de aynı yolun yolcusu zaten farkeden bişey yok. ikisini de yaz gitsin derim tercihe. uluslararası ya da siyaset bilimi içinse diyeceğim meslek olarak bürokratlık istiyorsan gir. hedeflerin ne, hangi mesleğe daha yatkınsın bilmiyorum. tam birşey söylemem gereksiz olacaktır. bürokratlık ya da ekonomist olmak arasında seçimini yap kısaca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 26 Haziran 2009; 15:04:42 >

• katılmıyorum bence kesinlikle hazırlık okuyun hazırlıktaki kadar boş vaktiniz bi daha olmaz. bi arkadaş çevreside yaparsanız çok güzel zaman geçirirsiniz. hazırlıktayken @vata gibi düşünüyodum ama bölüme geçince hazırlığın daha rahat olduğuna karar verdim. evet uğraşıyosunuz ama tek bi uğraşınız var oda ingilizce bölümde 4-5 dersle uğraşırken hazırlıkta sadece inglizceyi yapıyosun bitiyo...
  • quote:

katılmıyorum bence kesinlikle hazırlık okuyun hazırlıktaki kadar boş vaktiniz bi daha olmaz. bi arkadaş çevreside yaparsanız çok güzel zaman geçirirsiniz. hazırlıktayken @vata gibi düşünüyodum ama bölüme geçince hazırlığın daha rahat olduğuna karar verdim. evet uğraşıyosunuz ama tek bi uğraşınız var oda ingilizce bölümde 4-5 dersle uğraşırken hazırlıkta sadece inglizceyi yapıyosun bitiyo...

hocam arkadaş ortamını yapacak adam her yerde yapar. hazırlığa gerek yok. sırf arkadaş için bi sene boştan yere üstüne bu kadar kastırıcı bişeyi okumaya gerek yok. bi an önce geçsinler okusunlar işte.

• quote:

Orjinalden alıntı: vata

quote:

katılmıyorum bence kesinlikle hazırlık okuyun hazırlıktaki kadar boş vaktiniz bi daha olmaz. bi arkadaş çevreside yaparsanız çok güzel zaman geçirirsiniz. hazırlıktayken @vata gibi düşünüyodum ama bölüme geçince hazırlığın daha rahat olduğuna karar verdim. evet uğraşıyosunuz ama tek bi uğraşınız var oda ingilizce bölümde 4-5 dersle uğraşırken hazırlıkta sadece inglizceyi yapıyosun bitiyo...

hocam arkadaş ortamını yapacak adam her yerde yapar. hazırlığa gerek yok. sırf arkadaş için bi sene boştan yere üstüne bu kadar kastırıcı bişeyi okumaya gerek yok. bi an önce geçsinler okusunlar işte.

yanlış anlamışsın arkadaş yapmak için hazırlık okuyun demiyorum boş vaktin tadını arkadaşlarınızla çıkarırsınız diyorum.

okul boyunca en çok hazırlıkta boş vakit olucak!!!

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.