Şimdi Ara

= |Bilkent Üniversitesi| Sormak İstedikleriniz & Paylaşımlar = (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
2
Favori
56.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wrathchild

konuyu uplayabiliriz. yarın bilkentli olanlar bu ayrıcalığı yaşayanlar sorularını sorsunlar. kampüs içinde de yardımcı olurum. iktisat işletme hocalarının heepsini tanırım. okuldaki son senemde yeni gelenlere yardımcı olurum. bu fırsatı kaçırmayın, çekinmeyin, sorun.

Tamam hocam bol bol kafanı şişiririm yarından gayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaceDoctor

quote:

Orijinalden alıntı: Wrathchild

konuyu uplayabiliriz. yarın bilkentli olanlar bu ayrıcalığı yaşayanlar sorularını sorsunlar. kampüs içinde de yardımcı olurum. iktisat işletme hocalarının heepsini tanırım. okuldaki son senemde yeni gelenlere yardımcı olurum. bu fırsatı kaçırmayın, çekinmeyin, sorun.

Tamam hocam bol bol kafanı şişiririm yarından gayrı.

ayıpsın yeter ki kazan.

• evet yok mu bilkentli?
  • ee ve hukuk fakültesi birincileri boş geçmemiş bu sene de.
  • Bana hukuk geldi , var mı başka ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 12 Ağustos 2009; 23:03:23 >
  • Ctis e gelen var mı bakıyım??
  • slm herkeze ben bilkentin hazırlık atlama sınavını geçemedim ve açıklanana göre ilk kurdan başlıyacam okuldan atılmadan hazırlığı geçme imkanım var mı ?? yoksa ne kadar çalışırsam çalışayım hazırlığı geçemeyip okuldan atılırmıyım
  • geçersin hocam hazırlığı rahat ol, bir çok arkadaşım elementery den başlayıp bir senede bitirdi hazırlığı...
  • Burslu-Burssuzla ilgili ben de bişiler eklemek istiyorum hazırlıktayım şu anda.

Bu çevreden duyduğunuz laflar o kadar saçma ki bursluları eziyorlarmış vs.Konu açılmadan zaten kimse burslu musun diye sormuyor.Ben bursluyum bilgisayar müh. diyince yakın arkadaş ortamında, herkes bir şaşırıyor zaten, sen kendinle gurur duyuyorsun o ortamda.Bir de paralı öğrenciler sandığınız gibi korkuç öğrenciler değil.Çoğu benim harcadığım kadar bile para harcamıyor.Zaten ailemize yeteri kadar yük oluyoruz mantığı bir çok öğrencide var.Adam evini satıyor oğlunu paralı yolluyor okula.Burası düşündüğünüz gibi bir yer değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CThirty -- 7 Kasım 2009; 9:16:08 >
  • merhabalar ben şu an hazırlıktayım.inter başladım şu an uppertayım ben hazırlığı 1 dönemde bitirmek istiyorum.(çünkü 10 yıllık arkadaşım büyük ihtimal bitrcek veb ben ondan kopmak istemiyorum.) fakat mecburen diş sınava gircem.sizce hangi sınava girmeliyim? hangisinde daha rahat geçerim?

birde mesela marttaki üds ye girip geçsem kalan 3 ayda ders alabilrimiyim? yoksa mecburen o 3 ay yatcak mıyım*
  • bilkentte yıl mayısta biter zaten :). evet martta geçsen bile yatmak zorundasın

28 Ocaka(ders kayıtları) kadar geçersen 2. dönem bölüme başlarsın. dışardaki sınavlarla geçmek düşündüğünden çok daha zor bunu garanti ederim.

1 yada 2 kişi duydum o şekilde geçen. hangi sınava gireceğine kendi başarılarına göre karar vermen lazım. moral bozmak gibi olmasın ama sanırım bu iş için biraz geç kaldın.
  • ben akademik takvimden baktım ders ekleme/çıkarma son gün 15 şubat yazıyor.
    23 ocaktaki ıeltsin sonucu 5 şubatta gönderiliyırmuş.bu olurmu sizce?
    birde dış sınavlar dediğiniz kadar zor mu? ben cope u düşündüğüm zaman geçebileceğim gibi geliyor.
  • Bu sene bölümler için ders kesim tarihleri ve final haftası ne zaman acaba bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybkb

ben akademik takvimden baktım ders ekleme/çıkarma son gün 15 şubat yazıyor.
    23 ocaktaki ıeltsin sonucu 5 şubatta gönderiliyırmuş.bu olurmu sizce?
    birde dış sınavlar dediğiniz kadar zor mu? ben cope u düşündüğüm zaman geçebileceğim gibi geliyor.

hmm öyle düşünmemiştim, olucağını sanmıyorum çünkü ders kayıtları daha farklı bi kavram, sen en iyisi bunu öğrenci işlerine telefonla sor.

ben cope dan çok korkuyodum ama öyle böyle değil...

martta(sanırım :)) IELTS e girdim(kimisine göre en kolayı kimisine göre en zoru) geçemedim iyice korktum daha çok çalışmaya başladım(kendime göre) özellikle language bölümünden çok korkuyodum o kısım için özellikle çalıştım.

ve COPE çok rahat geçti açıklanana kadar baya tırstım kalıcam diye ama geçtim...

bence derslerde durumu iyi olan biri HOW TO COPE uda adam gibi çözerse düşük yaptıklarını tekrar tekrar yaparsa çok rahat geçer.

quote:

Orijinalden alıntı: _panzerschreck_

Bu sene bölümler için ders kesim tarihleri ve final haftası ne zaman acaba bilen var mı?

ders kesim tarihi dediğin derslerin bitişiyse: 29 Aralık Salı
    final tarihleri: 30 Aralık 2009 - 12 Ocak 2010 Çarşamba - Salı

http://www.bilkent.edu.tr/bilkent-tr/academic/calendar/fall_spr.html

• quote:

ders kesim tarihi dediğin derslerin bitişiyse: 29 Aralık Salı
    final tarihleri: 30 Aralık 2009 - 12 Ocak 2010 Çarşamba - Salı

http://www.bilkent.edu.tr/bilkent-tr/academic/calendar/fall_spr.html

evet o linke ben de baktım da şu son tatilden sonra

* Değişmiş
    30 Aralık 2009 - 12 Ocak 2010
    Çarşamba - Salı

olarak görünüyor sınav haftası. Yani 1 hafta falan ileri atılmış olabilir diye duydum da o yüzden oradan daha farklı bir tarih var mı diye merak etmiştim...

• o atılmış hali 28aralık - 10 ocaktı sanırım eski hali
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®

martta(sanırım :)) IELTS e girdim(kimisine göre en kolayı kimisine göre en zoru) geçemedim iyice korktum daha çok çalışmaya başladım(kendime göre) özellikle language bölümünden çok korkuyodum o kısım için özellikle çalıştım.

ve COPE çok rahat geçti açıklanana kadar baya tırstım kalıcam diye ama geçtim...

bence derslerde durumu iyi olan biri HOW TO COPE uda adam gibi çözerse düşük yaptıklarını tekrar tekrar yaparsa çok rahat geçer.

Ieltse giren biri olarak cope ve ilelts birbirinden çok farklı mı(zorluk olarak) sizce girmeme değer mi, ben eğer girersem bu son 1 ay okul bırakıp hazırlanmayı düşünüyorum
  • ielts, toefl, fce. Bunların hepsi cope dan kat kat zor sınavlar, sakın okulu falan bırakıyım deme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybkb

quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®

Ieltse giren biri olarak cope ve ilelts birbirinden çok farklı mı(zorluk olarak) sizce girmeme değer mi, ben eğer girersem bu son 1 ay okul bırakıp hazırlanmayı düşünüyorum

Ben Oldukca zorlanmistim writting hariç okulun sınavlarına göre baya zor gelmişti.

1 ay okulu bırakmak mantıklı olabilr. Sonuçta 2. Donemde 2 kuru yaparsın. Ben de Inter başlamıştım. 2. Donem 4 ay pre fac çok baymıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 5 Aralık 2009; 18:51:52 >

• çeşke bu konuyu bundan daha önce görseydim(üniversiyete başlamadan önce falan bir sürü sorum vardı neyse artık başladık hazırlığa) meğersem bizim üniversiteninde topici varmış
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.