Şimdi Ara

= |Bilkent Üniversitesi| Sormak İstedikleriniz & Paylaşımlar = (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
2
Favori
56.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ha en önemli soruyu sormayı unuttum kız erkek dağılımı ması iktisatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnb_lincoln

ha en önemli soruyu sormayı unuttum kız erkek dağılımı ması iktisatta

kız bol erkek az.. zaten ilk yıl iibf nin tüm böülümleri ile birçok ortak derse girecen daha da artacak populasyon. seç seçebildiğini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatal

quote:

Orijinalden alıntı: cnb_lincoln

ha en önemli soruyu sormayı unuttum kız erkek dağılımı ması iktisatta

kız bol erkek az.. zaten ilk yıl iibf nin tüm böülümleri ile birçok ortak derse girecen daha da artacak populasyon. seç seçebildiğini

bitmesin bu üniversite ya vazgeçtim

• işletme bilgi yönetiminde durum nasıl?

kız erkek?
  • Bilkent EE Tam Burslu geldi.
    Bilkentin akademisyen olmam konusunda bana diğer üniversitelere nazaran daha çok imkan sağlayacağını düşünerek tercih ettim. Umarım doğru bir iş etmişimdir.

@Vatal

Hocam eğer hazırlığı yarım dönemde halletmeyi başarabilirsek, başka bir yabancı dil görme imkanımız var mı bu boş dönem içerisinde? Ya da mühendislik eğitimi sırasında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shuurai

Bilkent EE Tam Burslu geldi.
    Bilkentin akademisyen olmam konusunda bana diğer üniversitelere nazaran daha çok imkan sağlayacağını düşünerek tercih ettim. Umarım doğru bir iş etmişimdir.

@Vatal

Hocam eğer hazırlığı yarım dönemde halletmeyi başarabilirsek, başka bir yabancı dil görme imkanımız var mı bu boş dönem içerisinde? Ya da mühendislik eğitimi sırasında?

hazırlıkta bildiğim kadarıyla dışardan kurs almadıkca böyle bir şansın yok.
    bölüme geçtiğinde istediğin dili alma şansın olacaktır ama ilk seneler pek zamanın olmayacak.
    mühendislikler arasında i,lk sene için en fazla ders saati elektronik te var.haftada 32-35 saatti sanırım. bunun için hazırlık döneminde hep 1. sınıf derslerini araştırarak geçir ve mesela kuluplere üye ol. IEEE bilkent ve mühendislik topluluğu işine en fazla yarayanlar olacaktır. zaten oryantasyonda bunları size tanıtacaklardır.
    çok iyi hocalar var sende göreceksin onlarla çalışmak gerçekten bir ayrıcalık olacaktır.

• ya bilkentin sosyal faliyetleri nasıl ? konser bahar şenliklerınn dışında düzenli her yıl ne gibi aktivetler var?
  • şimdiki aklım olsa 1 sene daha hazırlık okurdum, birdaha hayatınız boyunca okadar boşvaktiniz olmucak ona göre

Bu arada hepinizi IEEEye bekleriz özellikle CSe
  • quote:

Bilkent EE Tam Burslu geldi.

@Vatal

yarım dönemde bitirirsen direk bölüme başlarsın. açılan derslerden almaya başlarsın. dil derslerini artık bölümünde alırsın ama EE çok ama çok zor bir bölüm ilk yıllar zamanın olmaz. türkiyenin en iyi bölümü üstelik tam burs daha ne olsun. tebrik ettim.. sıralaman kaçtı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 13 Ağustos 2010; 19:11:36 >

• İlk yıllar zaman olmaz diyorsunuz. Tamam. Önceliği mühendisliğe verip ikinci yabancı dil eğitimini gari plana itiyoruz o zaman.

@Vatal

MF4 809. Ben de şaşırdım gelmesine ama oldu.

--------------------
    ÖSYM kayıt tarihi için böyle demiş. Bilkentin Akademik Taviminde kayıt tarihini 24-31 Ağustos olarak göstermiş. EE kayıtları için tek bir günün olduğunu mu çıkarmalıyım buradan yoksa ösym de bir yanlışlık mı var?
     = |Bilkent Üniversitesi| Sormak İstedikleriniz & Paylaşımlar =

• quote:

İlk yıllar zaman olmaz diyorsunuz. Tamam. Önceliği mühendisliğe verip ikinci yabancı dil eğitimini gari plana itiyoruz o zaman.

@Vatal

MF4 809. Ben de şaşırdım gelmesine ama oldu.

--------------------
    ÖSYM kayıt tarihi için böyle demiş. Bilkentin Akademik Taviminde kayıt tarihini 24-31 Ağustos olarak göstermiş. EE kayıtları için tek bir günün olduğunu mu çıkarmalıyım buradan yoksa ösym de bir yanlışlık mı var?
     = |Bilkent Üniversitesi| Sormak İstedikleriniz & Paylaşımlar =

http://www.bilkent.edu.tr/bilkent-tr/admission/kayit/10kesinkayit.html

burayı okursan

quote:

Bilkent Üniversitesi'nin kesin kayıt tarihleri ÖSYM'nin ilan etmiş olduğu tarihlerden farklıdır. Bölümlere göre kayıt tarihleri aşağıdadır.

dneiyor.

24 Ağustos 2010 Salı
    EF - Eğitim Fakültesi
    MF - Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
    MF - Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü

deniyor ayrıca kayıt tarihine.
    bilkentin belirttiği esası dikkate alman gerek. ayrıca yapacağın diğer işlemler de yazıyor o linkte. kolay gele

• Teşekkürler.
  • http://www.facebook.com/group.php?gid=123108844383451

bu gruptanda tüm sorularınıza yanıt bulabilirsiniz
  • arkadaşlar makineyi tam burslu kazanmış bulunmaktayım. Aklımda birkaç soru var üniversite ile ilgili.

1. odtü makine beklerken bir üst tercihim olan bilkent makineyi kazandım ve kendimi odtüye bu kadar hazırlamışken bilkente gidince afalladım. Bilkent makinenin 2yıldır ögrenci alması da aklımı karıstırdı. Sizce odtü makine yerine bilkent makineye giderek dogru birşey mi yaptım?

2. hazırlık sınavı icin pazartesiden itibaren ing calısmaya başlıcam. Önümdeki 10-15gün icinde hangi bölümlere kadar calısmamı önerirsiniz?hazırlıgı atlamayı düsünmüyorum. Ki zaten atlayamam. İng.im cok kötü durumda. 2. VEYA 3. kurdan baslamam icin hngi konulara kadar calısmam gerekiyor?
  • gramer bak derim ilk aşamada gramer ve kelime ağırlıklıydı ama kelimeler genelde çok zordu çoğunu hiç duymamıştım(orta okulda haftada 14 saat ing vardı)
  • Geçen sene bilkent işletmeyi kazandım .. Hazırlık 2.kurdan başladım ondan önce 8 sene kolejde okumuştum biraz ingilizce alt yapım vardı ama iyi değildi .. Neyse ilk kur çalışmadım çok zor gelmedi .. 2.kur inter başta afalladım biraz ama sonradan millete fark attım yine hiç çalışmadan .. Upper forever diye bir söz vardır Bilkentte dediklerine göre çok zordu kaldım bu sefer dedim yine geçtim çalışmadan .. Velasıl kelam sok kur'a geldik artık bunda çakarım diyordum arkadaşlarda inanamıyolardı millet çalışıp kalıyor sen nasıl geçiyorsun diye .. Ordanda puanı topladım ve Cope a girmeye hak kazandm her zaman içimde bir rahatlık vardı .. Eğer bir kurda kalsam bile yaz okuluna kalıp tekrar Cope a girebilecektim .. Hoca bile kalırsın Cope u geçemezsin diyordu .. Ama içimdeki o rahatlıktan olsa gerek Cope uda geçtim .. Anlayacağınız Bilkentin hazırlığı zordur belki ama alt yapınız varya hafiften yada adam gibi oturur çalışırsanız büyütecek bişey yok .. Ve birde hazırlığı bitirmek için değilde gerçekten ileride işe yarayacağını bilerek çalışın .. Sorularnız varsa cevaplayabilirim ..

• kelimeler genellikle hangi alanla ilgili oluyo?mesela iş hayatında kulanılablecek kelimeler fln mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuhancuri

Geçen sene bilkent işletmeyi kazandım .. Hazırlık 2.kurdan başladım ondan önce 8 sene kolejde okumuştum biraz ingilizce alt yapım vardı ama iyi değildi .. Neyse ilk kur çalışmadım çok zor gelmedi .. 2.kur inter başta afalladım biraz ama sonradan millete fark attım yine hiç çalışmadan .. Upper forever diye bir söz vardır Bilkentte dediklerine göre çok zordu kaldım bu sefer dedim yine geçtim çalışmadan .. Velasıl kelam sok kur'a geldik artık bunda çakarım diyordum arkadaşlarda inanamıyolardı millet çalışıp kalıyor sen nasıl geçiyorsun diye .. Ordanda puanı topladım ve Cope a girmeye hak kazandm her zaman içimde bir rahatlık vardı .. Eğer bir kurda kalsam bile yaz okuluna kalıp tekrar Cope a girebilecektim .. Hoca bile kalırsın Cope u geçemezsin diyordu .. Ama içimdeki o rahatlıktan olsa gerek Cope uda geçtim .. Anlayacağınız Bilkentin hazırlığı zordur belki ama alt yapınız varya hafiften yada adam gibi oturur çalışırsanız büyütecek bişey yok .. Ve birde hazırlığı bitirmek için değilde gerçekten ileride işe yarayacağını bilerek çalışın .. Sorularnız varsa cevaplayabilirim ..

• quote:

Orijinalden alıntı: vodovest

kelimeler genellikle hangi alanla ilgili oluyo?mesela iş hayatında kulanılablecek kelimeler fln mı?

cope dan bahsediyorsan alakası yok
  • Bir kelime listesi var mı elinizde?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.