Şimdi Ara

= |Bilkent Üniversitesi| Sormak İstedikleriniz & Paylaşımlar = (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
2
Favori
56.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 75. yurtdan çekilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 10 Ocak 2010; 19:53:41 >
  • Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü de okuyan arkadaşlar var mı ? yüzde 50 burslu tutturuyorum iş olanakları ve bölüm hakkında bilgi verirlerse sevinirim
  • ben ctis bölümü 2. sınıfa geçtim şuanda. bölüm gayet güzel, bilgisayar ile ilgili hiç bir şey bilmesen bile temelden başlayarak her şeyi öğreniyosun. bölümde 2 yolun oluyor bir programlama, iki network alanında dersler secebilme imkanın oluyor. bir bilgisayar mühendisine denk olmasa da bir kere adı bilkent. google'da çalışan 10 türkten biri bilkent mezunu :) daha başka soruların varsa öm' den msnini gönder böylece aklına takılan sorulara daha kolay cevap verebilirim.
  • uplayalım yeni bilkentlilere merhaba diyelim. aramıza hoşgeldiniz.
  • hoşbulduk makine mühendisliği yarı burslu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: machineengineer

hoşbulduk makine mühendisliği yarı burslu :)

güzel bölüm hayırlı olsun. bilkentli olmak ayrıcalıktır.
  • Bilkent ctis tam burslu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowhero

Bilkent ctis tam burslu :)

hoşgeldin. doğu kampüs yolcususun. güzel bölüm.

hepinize COPE da başarılar
  • iktisat %50
  • hocam sn de iktisat öğrenciymişsin yni gördüm.Biraz bilgi verebelir misin derslerin kolaylığı, zorluğu,öğrenci değişim programı,erasmus hocalrı nasıl vs...şimdiden saol bi de yerini gittim gördüm de binasının bulunduğu yer merkez kampüs mü oluyo onu bilemedm??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnb_lincoln -- 13 Ağustos 2010; 16:04:11 >
  • bilkent bilgisayar müh. tam burslu :D

cok istedigin üni ye istedigim bölüme geldim, daha ne olsun
  • 2 ferrafirin Türkiye'de kaza yapıtığı tek yer diye söylentiler vardı galiba en çok ferrari oranın otoparkındaymış mış miş
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0y4n

2 ferrafirin Türkiye'de kaza yapıtığı tek yer diye söylentiler vardı galiba en çok ferrari oranın otoparkındaymış mış miş

saçma salak yorumları efsaneleri tekrar tekrar dile getirmekten bıkmadı millet.

herneyse

@cnb_lincoln
    iktisat bölümü gayet zor bir bölümdür. matematiğin iyi değilse epey zorlanırsın. şahsen ban açok ama çok şey kattı bölüm. faydalanmasını bilirsen imkanları gayet geniştir. hocaları her biri birbirinden süper insanalrdır. merkez kampüste öğrenim göreceksin. tabi önünde COPE sınavı var daha. bir de sıralamanı merak ettim giren arkadaşlar sıralamasını da yazarsa memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatal

quote:

2 ferrafirin Türkiye'de kaza yapıtığı tek yer diye söylentiler vardı galiba en çok ferrari oranın otoparkındaymış mış miş

herneyse

@cnb_lincoln
    iktisat bölümü gayet zor bir bölümdür. matematiğin iyi değilse epey zorlanırsın. şahsen ban açok ama çok şey kattı bölüm. faydalanmasını bilirsen imkanları gayet geniştir. hocaları her biri birbirinden süper insanalrdır. merkez kampüste öğrenim göreceksin. tabi önünde COPE sınavı var daha. bir de sıralamanı merak ettim giren arkadaşlar sıralamasını da yazarsa memnun olurum

35 bin sanırım 46 binle almış en sonuncu kişiyi geçen sene %50si önlerde girdm muhtemel

cope ile ilgili bilgileri geçmiş sayfalarda okudum saol geçen seneden fln değişen bişey yok di mi?? 1-2 eylüldeymiş ztn.Bi de kayıt sırasında vercekler de merak ettim bu 3ünden 6sına kdr 1 kredilik tanıma faslı var ya onda neler yapıyosun herkes o tarihlerde geliyosa ve aynı etkinlikleri yapıyosa fazla kalabalık olmuyo mu bunları merak ettim yine aklıma takılan bişi olursa sorarım.Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: cnb_lincoln

quote:

quote:

herneyse

@cnb_lincoln

35 bin sanırım 46 binle almış en sonuncu kişiyi geçen sene %50si önlerde girdm muhtemel

cope ile ilgili bilgileri geçmiş sayfalarda okudum saol geçen seneden fln değişen bişey yok di mi?? 1-2 eylüldeymiş ztn.Bi de kayıt sırasında vercekler de merak ettim bu 3ünden 6sına kdr 1 kredilik tanıma faslı var ya onda neler yapıyosun herkes o tarihlerde geliyosa ve aynı etkinlikleri yapıyosa fazla kalabalık olmuyo mu bunları merak ettim yine aklıma takılan bişi olursa sorarım.Şimdiden teşekkürler

cope da bi değişim yoktur heralde. 4 sene önce böyleydi hala böyledir merak etme ingilizcen çok çok iyi değilse geçmen zor zaten. ge100 tanıtım günleri güzeldir. git her türlü etkinliği yap a düşür. 1 kredilik bir ders gibi kabul edilir. üniversiteyi tanıyorsun kütüphaneden kitap bulup almayı öğreniyorsun seminerlere katılıyorsun fena değildir kalabalıktır çünkü 2010 girişli herkes yapacak. benim zamanında sıraya girip her etkinlik için kupon alıyordun. gene öyle yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 13 Ağustos 2010; 16:45:05 >

• ing.fena değil ama geçcek kdr da ii olduğunu zannetmiyorm.Snce yarım dönem okuyup şubattaki sınavı geçerek 2.dönemden normal başlamak mantıklı mı?? bn belki bu şekilde yaparm.Ztn 1.dönem derslerini de açıyolarmış.Bir de hocalar direk sınıfa gelince ingilizce mi başlıyorlar yoksa öyle türkçe sohbetle fln mı başlıyo dersler,, çok detay bi soru ama merak ettim bir de bu iktisat bölümünde öyle çok proje fln yaptınız mı??
  • quote:

ing.fena değil ama geçcek kdr da ii olduğunu zannetmiyorm.Snce yarım dönem okuyup şubattaki sınavı geçerek 2.dönemden normal başlamak mantıklı mı?? bn belki bu şekilde yaparm.Ztn 1.dönem derslerini de açıyolarmış.Bir de hocalar direk sınıfa gelince ingilizce mi başlıyorlar yoksa öyle türkçe sohbetle fln mı başlıyo dersler,, çok detay bi soru ama merak ettim bir de bu iktisat bölümünde öyle çok proje fln yaptınız mı??

proje ödev doludur canını sıkma o konuda
    en güzeli upper başlayıp yarım dönem okumak 1 sene sürünmenin anlamı yok hazırlıkta. onun için cope u olabildiğine ciddiye al en azından upper ol

derslerin ilk saati hocan türkse türkçe muhabbet çevirir yapman gereken yükümlülükleri anlatır sonraki derslerde türkçe kelime duyamazsın pek ağzından. odasına vs gitmediğin sürece

• quote:

quote:

ing.fena değil ama geçcek kdr da ii olduğunu zannetmiyorm.Snce yarım dönem okuyup şubattaki sınavı geçerek 2.dönemden normal başlamak mantıklı mı?? bn belki bu şekilde yaparm.Ztn 1.dönem derslerini de açıyolarmış.Bir de hocalar direk sınıfa gelince ingilizce mi başlıyorlar yoksa öyle türkçe sohbetle fln mı başlıyo dersler,, çok detay bi soru ama merak ettim bir de bu iktisat bölümünde öyle çok proje fln yaptınız mı??

en güzeli upper başlayıp yarım dönem okumak 1 sene sürünmenin anlamı yok hazırlıkta. onun için cope u olabildiğine ciddiye al en azından upper ol

derslerin ilk saati hocan türkse türkçe muhabbet çevirir yapman gereken yükümlülükleri anlatır sonraki derslerde türkçe kelime duyamazsın pek ağzından. odasına vs gitmediğin sürece

yandık ya nası biticek bu üniversite

• quote:

quote:

quote:

yandık ya nası biticek bu üniversite

daha baştan nası bitecek dersen bitiremezsin benden söylemesi alışırsın korkma benim hiç böyle yardımcım yoktu en azından tüyü yolunmuş tavuk gibiydim üniye ilk gidişimde, teamülleri öğrenmeye çalışırken felan.. hala hatırlarım.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.