Şimdi Ara

Bilkent yazacaklar toplanalım (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
12
Favori
12.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lonelyisland

o değil de endüstri hiç yok. inginjjjjjj

orda bayan arkadaşlarımız olacak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangsterParty

quote:

Orijinalden alıntı: Philophobia

biz 5 kişi yeni girenler olarak dota takımı kurmayı planlıyoruz 3 ee 2cs :D

seneye geliyom aranıza ağır ezerim pudgeyle iibf olsun bizim olsun

biz trigonometriyi kombattaki ince hooklardan öğrendik ulan !11!!

pro hookerımız var ama bekleriz :D

• Furkán kullanıcısına yanıt
    bilkentin rap e başış açısı nasıl :D 2pac 4ever :D
  • bilkent siyaset bilimi düşünüyorum bölüm hakkında bilgisi olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tercih listemin sonlarına doğru Bilkent Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi(TB) yazdım. Oraya kadar düşeceğini sanmıyorum ama yazdım sonuçta
  • yurtlarda hazirlik ve bolum ayrimi var mi? yani yeni gelen hazirlik ogrenci istedigi yurtta kalabiliyor mu? ilk sene dogu kampusu yurtlarinda kalabilir gibi sacma bir sey okumustum sanki gecen gunlerde bir yerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyk_

bilkent siyaset bilimi düşünüyorum bölüm hakkında bilgisi olan var mı

buradan bakabilirsinhttps://eksisozluk.com/bilkent-universitesi-siyaset-bilimi--949605?nr=true&rf=bilkent%20pols
  • quote:

Orijinalden alıntı: mete.y33

Tercih listemin sonlarına doğru Bilkent Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi(TB) yazdım. Oraya kadar düşeceğini sanmıyorum ama yazdım sonuçta

bilkent siyaset bilimi 2010da 4k ile aldı, belki bu sene 8k ile kapatir, dünyada ilk 150de ve türkiyede başka üniversitenin başka bölümü ilk 150de değil, tam burslu 20 öğrenci aldığı icin tabani çok değişken 2000ci adamda yaziyor 16binincide 20 kişi dolana kadar değişiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Canavar Cafer

quote:

Orijinalden alıntı: Deli333

quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

en önemlisi ise oldukça yüksek seviye bir ingilizceye sahip olursunuz

:D

okudunuz da mı biliyorsunuz yoksa duyum mu

edit:

işletme 2. sınıftayım sormak istediğiniz sorular varsa cevaplayabilirim.

fanatiklik yapıcaksanız sormayın.

cope ve hazırlığı da gözünüzde büyütmeyin.

baştan da şunu söyleyim, hazırlayın kendinizi, yemek konusunda hem maddi hem kalite/lezzet yönünden çileli günler sizi bekliyor.

hocam ben de isletme dusunuyorum biraz daha ayrintili anlatabilir misiniz.Ayrica cilelli gunler derken ?

1- hazırlıkta çok uzun durma, 1 sene uzun bir zaman, yarım dönem iyidir. hemen geç. arkadaşlık ortamı filan yalan inanma böyle şeylere, illa ortam arıyorsan hafta sonu bestekara git okuldakilerin çoğu orda. ( %10 devamsızlık var, kar kış demeden gidiyorsun, hangi ortam cidden merak ediyorum, zil filan çalıyor)
    2- sadece işletme değil, okuldaki en önemli kural doğru hocayı seçmek. hazırlığı geçersen eğer bana tekrar ulaş hoca seçiminde yardımcı olurum.
    3- yemek.. sinekli, kebap kokan, sıcak, adım atılmayan lezzetsiz ve pahalı restaronlardan mı bahsediyim, okul içindeki kafelerin turistik beldedeymişçesine koyduğu fiyatlardan mı..

quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

yurtlarda hazirlik ve bolum ayrimi var mi? yani yeni gelen hazirlik ogrenci istedigi yurtta kalabiliyor mu? ilk sene dogu kampusu yurtlarinda kalabilir gibi sacma bir sey okumustum sanki gecen gunlerde bir yerde.

istersen merkezde kal, her gün taksinin 10 tl tuttuğu bir mesafeye ya arabayla gidersin, ya ringle ya da taksiyle. hesap et sen.

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deli333 -- 17 Temmuz 2013; 13:06:18 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

edit:

baştan da şunu söyleyim, hazırlayın kendinizi, yemek konusunda hem maddi hem kalite/lezzet yönünden çileli günler sizi bekliyor.

hocam ben de isletme dusunuyorum biraz daha ayrintili anlatabilir misiniz.Ayrica cilelli gunler derken ?

1- hazırlıkta çok uzun durma, 1 sene uzun bir zaman, yarım dönem iyidir. hemen geç. arkadaşlık ortamı filan yalan inanma böyle şeylere, illa ortam arıyorsan hafta sonu bestekara git okuldakilerin çoğu orda. ( %10 devamsızlık var, kar kış demeden gidiyorsun, hangi ortam cidden merak ediyorum, zil filan çalıyor)
    2- sadece işletme değil, okuldaki en önemli kural doğru hocayı seçmek. hazırlığı geçersen eğer bana tekrar ulaş hoca seçiminde yardımcı olurum.
    3- yemek.. sinekli, kebap kokan, sıcak, adım atılmayan lezzetsiz ve pahalı restaronlardan mı bahsediyim, okul içindeki kafelerin turistik beldedeymişçesine koyduğu fiyatlardan mı..

quote:

yurtlarda hazirlik ve bolum ayrimi var mi? yani yeni gelen hazirlik ogrenci istedigi yurtta kalabiliyor mu? ilk sene dogu kampusu yurtlarinda kalabilir gibi sacma bir sey okumustum sanki gecen gunlerde bir yerde.

istersen merkezde kal, her gün taksinin 10 tl tuttuğu bir mesafeye ya arabayla gidersin, ya ringle ya da taksiyle. hesap et sen.

undefined

duracagim gibi valla benin ing pek saglam degil.Hoca konusunda da tesekkur ederim size ulasirim mutlaka

• quote:

Orijinalden alıntı: Philophobia

bilkentin rap e başış açısı nasıl :D 2pac 4ever :D

Demet Akalın ve benzeri kişilere çok olumlu baktıklarını söyleyebilirim.
    Rap dinlemiyorum ama Tupac'a ayrı bir saygım var, avatarda resminin olması o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkán -- 17 Temmuz 2013; 13:44:54 >
  • yok mu başka makineci
  • DH den gelenler ellerinde pankart tutsun tanışmak kolay olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dualwarior -- 17 Temmuz 2013; 21:03:46 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

edit:

quote:

undefined

hocam hoca seçme olayı ne tam olarak? irregular olup tek tek ders almadan filan mı bahsediyorsun. yoksa normalde de hoca seçip kendin ders programını mı ayarlıyorsun?

ben çok çalışıp yarım dönemde geçmeyi düşünüyordum hazırlığı, yarım dönem olunca irregular oluyormuşsun sanırım caiz midir?

sen nereden yemek yiyorsun peki?

• Oha saka maka forumda bilkent endustri yok.
    Bilkent endustri muhendisligini en basa yazdim hadi bakalim.
    CS yazanlarla pmden konusucam yarina kadar degisebilirim CS-IE arasinda kaldim

• quote:

Orijinalden alıntı: kedidirokedi

Oha saka maka forumda bilkent endustri yok.
    Bilkent endustri muhendisligini en basa yazdim hadi bakalim.
    CS yazanlarla pmden konusucam yarina kadar degisebilirim CS-IE arasinda kaldim

ekledim seni de listeye
  • Yurtlar karma mi beyler kimse sormamis cok sasirdim :D
    + istanbuldan bilkente gidenler var mi o konuda da tekim galiba :(

• kedidirokedi K kullanıcısına yanıt
    2 yurt karma 77 ve 78

istanbuldan gelen de var oldukça fazla yalnız kalmayacaksın
  • neden bu kadar tutucular anlamıyorum ne var karma yurtlarda hepsi karma olsun.İnsanların ahlak bekçiliğini yapıcaz diye bekliyorlar.
  • bilkentte ciddi cemaat popülasyonu var. rektörde hükümetin suyuna gidiyor taklaya gelmesin okul diye.

alkol vs unutun okul içinde

yasssah

eğlence olarak ot gibidir bilkent
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.