Şimdi Ara

Bilkent yazacaklar toplanalım (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
12
Favori
12.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

2 yurt karma 77 ve 78

istanbuldan gelen de var oldukça fazla yalnız kalmayacaksın

karmayı biraz daha aç karma filan sayılmaz onlar

bütün katlar kameralıdır kızların hiçbiri erkek katına ayak basamaz

çünkü basarsa allah çarpar
  • DeathWarrior kullanıcısına yanıt
    cemaat her okuldakinden daha az bana sorarsan üstad fakat çok fazla hükümetin kanadından milletvekili çocuğu var bu yuzden okulda sıkıntı çıkarmamaya çalışıyor
    fakat alkol alanda alıyor şimdi gecen sene yurdun en alt katındaydım elimden neler geçti neler
  • Bende alkol yasak diye duymuştumda bütün yurtlar öyle nerdeyse Türkiye de içen içer herhalde yine.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir terslik olmazsa ctis
  • quote:

https://www.facebook.com/2013Bilkent

yok böyle bir sayfa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drixer

neden bu kadar tutucular anlamıyorum ne var karma yurtlarda hepsi karma olsun.İnsanların ahlak bekçiliğini yapıcaz diye bekliyorlar.

Hepsi karma olsa noluyor?
  • Hocam 77 ve 78de kalmak icin ne yapmak gerekiyor? Ben gelemem oyle erkek erkege :D
    Birde o yurtlarin ortamlari nasil,kizlar falan rahat mi kezban mi? Okula gittim 2 gun once guzel kiza rastgelmedim hic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kedidirokedi K kullanıcısına yanıt
    kızlarımız güzeldir laf kondurmam yaz olmasından dolayı güzel kızlar sahilde uzanıyor olabilirler
    77 78 torpil lazım bende torpil vardı ama yine de gelmedi sen düşün zor yani orası
  • Haydaa hevesim kirildi bak gidicektim sabanciya mis gibi rahat her yer.bilkent kasintiymis harbi sap kalmayiz insallah neyse ama abetimiz var :D

• kedidirokedi K kullanıcısına yanıt
    ortam konusunda sıkıntın olmasın arkadaş edinme işleri kolay yurtta zaten sevgililer takılıyo genelde

https://www.facebook.com/bilkentsecrets al oku aşağı yukarı bir izlenim verir sana ortam hakkında
  • Beyler birazdan birazdan heyecan var bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

bilkentte ciddi cemaat popülasyonu var. rektörde hükümetin suyuna gidiyor taklaya gelmesin okul diye.

alkol vs unutun okul içinde

yasssah

eğlence olarak ot gibidir bilkent

alkol konusunda o kadar katı bir yasak yok, abartmayalım
    76nın önündeki çimlerde, mssf civarında, yurtların ordaki banklarda içenler var, hatta mayfest zamanknda gündüz yurt mutfaklarına kadar kampüsün her yerinde içenler oluyor

ama sigara konusunda çok hoşgörülü değiller, kameralardan bile tespit edip ceza yazdıklarını görmüştüm, onu da atlamamak lazım
  • Artik aciklansa da yavastan ingilizce baslayacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: recplayer

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

bilkentte ciddi cemaat popülasyonu var. rektörde hükümetin suyuna gidiyor taklaya gelmesin okul diye.

alkol vs unutun okul içinde

yasssah

eğlence olarak ot gibidir bilkent

alkol konusunda o kadar katı bir yasak yok, abartmayalım
    76nın önündeki çimlerde, mssf civarında, yurtların ordaki banklarda içenler var, hatta mayfest zamanknda gündüz yurt mutfaklarına kadar kampüsün her yerinde içenler oluyor

ama sigara konusunda çok hoşgörülü değiller, kameralardan bile tespit edip ceza yazdıklarını görmüştüm, onu da atlamamak lazım

kardeşim bir dahaki dönem çimlerde içelim biramızı o zaman

kısa süre içinde güvenlikler damlamazsa biralar benden

sigara konusu da tam faşistlik zaten

• quote:

ortam konusunda sıkıntın olmasın arkadaş edinme işleri kolay yurtta zaten sevgililer takılıyo genelde

https://www.facebook.com/bilkentsecrets al oku aşağı yukarı bir izlenim verir sana ortam hakkında

o gruptan izlenim alıpta olumlu düşüncelere sahip olabilecek kaç kişi vardır acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 18 Temmuz 2013; 4:13:04 >
  • DeathWarrior kullanıcısına yanıt
    orası öyle tabi dışardan biri olsam ne düşünürdüm acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: KorsaN01

quote:

neden bu kadar tutucular anlamıyorum ne var karma yurtlarda hepsi karma olsun.İnsanların ahlak bekçiliğini yapıcaz diye bekliyorlar.

işte sorun burada ne olacak olsa.Kızla erkek yan yana gelince neden hemen bir cinsellik söz konusu oluyor.Bu insanlar arkadaş olamazlar mı.Ne var yani bunda
  • quote:

quote:

quote:

işte sorun burada ne olacak olsa.Kızla erkek yan yana gelince neden hemen bir cinsellik söz konusu oluyor.Bu insanlar arkadaş olamazlar mı.Ne var yani bunda

Arada bi tane patlak verdiğini düşün herkese malzeme çıkar kızlı erkekli diye, riske girmeye gerek yok.

• doğru sizin kafanız anca böyle şeylere çalışır zaten.Cemaatinde istediği aynen bu.Onca vakıf üniversitesinde varken Bilkentte olmaması çok düşündürücü.
  • quote:

quote:

Hepsinin karma olmasi uygun olmaz sonucta bir cok aile kizlarini buraya emanet ediyor. Rahat aileler oldugu kadar tutucu ailelerde var onlari zor durumda birakmak istemezler ama bu demek degildirki karma yurt acilmasin her universitede 3 yurt tipindende olmali diye dusunuyorum

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.