Şimdi Ara

Bilkent yazacaklar toplanalım (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
12
Favori
12.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drixer

doğru sizin kafanız anca böyle şeylere çalışır zaten.Cemaatinde istediği aynen bu.Onca vakıf üniversitesinde varken Bilkentte olmaması çok düşündürücü.

Bak güzel kardeşim sen dedin ki TÜM yurtlar karma olsun ben de dedim ki ülkenin gelişmişliği isviçre kadar olsa bile ben ÜNİVERSİTENİZİN İTİBARINI düşürmek için oraya bi kız bi erkek yollarım ertesi gün kaç anne baba çocuğunu göndermek istiyor görürsün?
    Ülkede eğitim adına onca sorun varken karma yurtta ısrar etmek daha düşündürücü.
    Edit:Bilkentliler karma yurt istiyor videosunu izledim ne kadar da insancıl yönlerini düşünüp istiyorlarmış karma yurdu.Adamın teki bilkentli erkeklerin işine gelir dedi açık açık diğerleri de özgürlük,cinsiyet ayrımı diyerek özünde bu adamın düşüncesini savundular amaç belli karma yurtta bu insanlar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 18 Temmuz 2013; 10:57:09 >

• ülkedeki tek sorun siz ve sizin gibi düşünen insanlar.Ah doğru biz olmasak bu adamlar uzay gemisi yapacaklardı ya pardon
  • quote:

ülkedeki tek sorun siz ve sizin gibi düşünen insanlar.Ah doğru biz olmasak bu adamlar uzay gemisi yapacaklardı ya pardon

+111
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KorsaN01

quote:

neden bu kadar tutucular anlamıyorum ne var karma yurtlarda hepsi karma olsun.İnsanların ahlak bekçiliğini yapıcaz diye bekliyorlar.

Hepsi karma olsa noluyor?

işte sorun burada ne olacak olsa.Kızla erkek yan yana gelince neden hemen bir cinsellik söz konusu oluyor.Bu insanlar arkadaş olamazlar mı.Ne var yani bunda

sen 5:48 deki eleman mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jo_be -- 18 Temmuz 2013; 11:56:43 >

• quote:

ülkedeki tek sorun siz ve sizin gibi düşünen insanlar.Ah doğru biz olmasak bu adamlar uzay gemisi yapacaklardı ya pardon

mesele cemaatçi olmak değil kardeş üstte bir arkadaşın yazdığı gibi her anne baba senin gibi düşünmüyor
    okulda birçok anne baba kızı erkeklerle yatıp kalmasın diye kızının altına araba çekiyor
    yurduna kadar araştırığ ona göre suit odaları tutuyor

herkes senin gibi düşünmüyor ve buna saygı duymak zorundasın
    ha benim fikrim nedir dersen ben de karma yurdu destekleyenlerdenim yanlış anlama yazdıklarımı
  • Hocam cok acil! Bilkent endustri ve cs de abet var mi?? Abet turkey sitesine girdim 2008de bitmis gibi gozukuyor endustri ama bize tanitimda var falan dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kedidirokedi K kullanıcısına yanıt
    ikisinde de var diye biliyorum
  • hocam mesela hazirlik okumadan direk 1.siniftan başlasak sinifa sonradan gelmiş havasi olur mu, millet hazirliktan birbirini taniyo olabilir..

• olabiilir tabiki birbirini önceden tanıyanlar oluyor fakat bu tanımadıklarınla takılmana , iletişim kurmana engel olduğunu sanmıyorum
    ayrıca zaten sınıfa senin gibi birçok kişide yeni gelmiş olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunkyCE

hocam mesela hazirlik okumadan direk 1.siniftan başlasak sinifa sonradan gelmiş havasi olur mu, millet hazirliktan birbirini taniyo olabilir..

başlarda az çok yabancılık çekersin ama zamanla kaynaştıkça bi sıkıntı kalmaz

ayrıca hazırlık okumadan geçenler genelde ENG 101-102 dersinde ve diğer ing. derslerde sıkıntı çekebiliyor, onun için yarım dönem okumak faydalı olabilir bu noktada

mesela upper-prefac şeklinde 2 kur veya 2 kere prefac okumak kelime-gramer açısından daha rahat olmanı sağlayabilir bölümde
  • quote:

Orijinalden alıntı: recplayer

quote:

hocam mesela hazirlik okumadan direk 1.siniftan başlasak sinifa sonradan gelmiş havasi olur mu, millet hazirliktan birbirini taniyo olabilir..

ayrıca hazırlık okumadan geçenler genelde ENG 101-102 dersinde ve diğer ing. derslerde sıkıntı çekebiliyor, onun için yarım dönem okumak faydalı olabilir bu noktada

mesela upper-prefac şeklinde 2 kur veya 2 kere prefac okumak kelime-gramer açısından daha rahat olmanı sağlayabilir bölümde

hocam o zaman irregular oluyomus, duzene sokamiyomuşun sonra :D

bir de mesela cs icin 50+20+90 kisi ayni sinifta mi ders goruyor.. 160 kisi 120si erkek olsa kokudan durulmaz :D

• Arkadaşlar hemen zihniyetime damga vurulmuş sizi biraz sakin olup soluklanmaya davet ediyorum.Karma yurt başka yerlerde var denmiş benim bildiğim sabancıda var onda da aynı odada kalınmıyor zaten ama yan odalarda kalınabiliyor.Buna benim de itirazım yok ancak aynı odada erkek ve kızın kalması sondaki sarı kızımızın da ironik bir şekilde bahsettiği üzere örf ve adetlerimize ters.
    Sorarım size "bilkentli erkeklerin işine gelir eheheh" diyen bir adamla kim aynı odada kalmak ister?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: recplayer

quote:

hocam o zaman irregular oluyomus, duzene sokamiyomuşun sonra :D

bir de mesela cs icin 50+20+90 kisi ayni sinifta mi ders goruyor.. 160 kisi 120si erkek olsa kokudan durulmaz :D

cs de sınıfların durumunu bilmiyorum ama irregular olman durumunda ders programının ayarlamak bölüme göre değişebilir, mesela bazı bölümlerde dersler sadece bahar veya güzde açılıyor, böyle olunca o dersi almak için diğer dönemi beklemen ve okulu uzatman gerekiyor ama bildiğim kadarıyla mühendislik fakültesinde must(zorunlu) bölüm derslerinin çoğu her iki dönemde de açılıyor, yani okulu uzatmadan dönem içinde üstten ders alarak veya yaz okulunda programının düzene sokabilirsin, böyle yapan çok var

bu arada cs derslerinin hangisinin hangi dönemde açıldığını incelemen için link veriyorum, bölümünün müfredatına bakarak burdan bir plan yapabilirsin:

https://stars.bilkent.edu.tr/homepage/plain_offerings

• quote:

Orijinalden alıntı: KorsaN01

Arkadaşlar hemen zihniyetime damga vurulmuş sizi biraz sakin olup soluklanmaya davet ediyorum.Karma yurt başka yerlerde var denmiş benim bildiğim sabancıda var onda da aynı odada kalınmıyor zaten ama yan odalarda kalınabiliyor.Buna benim de itirazım yok ancak aynı odada erkek ve kızın kalması sondaki sarı kızımızın da ironik bir şekilde bahsettiği üzere örf ve adetlerimize ters.
    Sorarım size "bilkentli erkeklerin işine gelir eheheh" diyen bir adamla kim aynı odada kalmak ister?

+1

bir de bu arkadaşların ilerde kız çocuğu olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

quote:

Orijinalden alıntı: Deli333

quote:

Orijinalden alıntı: Canavar Cafer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

en önemlisi ise oldukça yüksek seviye bir ingilizceye sahip olursunuz

:D

okudunuz da mı biliyorsunuz yoksa duyum mu

edit:

işletme 2. sınıftayım sormak istediğiniz sorular varsa cevaplayabilirim.

fanatiklik yapıcaksanız sormayın.

cope ve hazırlığı da gözünüzde büyütmeyin.

baştan da şunu söyleyim, hazırlayın kendinizi, yemek konusunda hem maddi hem kalite/lezzet yönünden çileli günler sizi bekliyor.

hocam ben de isletme dusunuyorum biraz daha ayrintili anlatabilir misiniz.Ayrica cilelli gunler derken ?

1- hazırlıkta çok uzun durma, 1 sene uzun bir zaman, yarım dönem iyidir. hemen geç. arkadaşlık ortamı filan yalan inanma böyle şeylere, illa ortam arıyorsan hafta sonu bestekara git okuldakilerin çoğu orda. ( %10 devamsızlık var, kar kış demeden gidiyorsun, hangi ortam cidden merak ediyorum, zil filan çalıyor)
    2- sadece işletme değil, okuldaki en önemli kural doğru hocayı seçmek. hazırlığı geçersen eğer bana tekrar ulaş hoca seçiminde yardımcı olurum.
    3- yemek.. sinekli, kebap kokan, sıcak, adım atılmayan lezzetsiz ve pahalı restaronlardan mı bahsediyim, okul içindeki kafelerin turistik beldedeymişçesine koyduğu fiyatlardan mı..

quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

yurtlarda hazirlik ve bolum ayrimi var mi? yani yeni gelen hazirlik ogrenci istedigi yurtta kalabiliyor mu? ilk sene dogu kampusu yurtlarinda kalabilir gibi sacma bir sey okumustum sanki gecen gunlerde bir yerde.

istersen merkezde kal, her gün taksinin 10 tl tuttuğu bir mesafeye ya arabayla gidersin, ya ringle ya da taksiyle. hesap et sen.

undefined

hocam hoca seçme olayı ne tam olarak? irregular olup tek tek ders almadan filan mı bahsediyorsun. yoksa normalde de hoca seçip kendin ders programını mı ayarlıyorsun?

ben çok çalışıp yarım dönemde geçmeyi düşünüyordum hazırlığı, yarım dönem olunca irregular oluyormuşsun sanırım caiz midir?

sen nereden yemek yiyorsun peki?

@ToninoBaliardo deli abi takmadı beni sen yardım eder misin ya acaba yarım dönem upperla geçip öbür dönem saçma derslerle gönül eğlendirip sonra normal cs paketine devam edebilir miyim? çince filan öğrenmek istiyordum. aslında oraya gidince büyük ihtimal öğreniriz bunları ama insan meraklanıyor, bi de ona göre ing çalışayım.

• nerenin geleceği belli ama insan yine de heyecanlanıyor sonuçlar açıklansa da rahatlasak
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonelyisland

nerenin geleceği belli ama insan yine de heyecanlanıyor sonuçlar açıklansa da rahatlasak

ben de ben de, hatta bana bilkentin gelmesi kesin sayılır ama gelmesse altına makine yazmışım, o gelirse ne olur acaba tırsıyorum bildiğin, değiştirmekten de korkuyorum zaten

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Canavar Cafer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

en önemlisi ise oldukça yüksek seviye bir ingilizceye sahip olursunuz

:D

okudunuz da mı biliyorsunuz yoksa duyum mu

edit:

işletme 2. sınıftayım sormak istediğiniz sorular varsa cevaplayabilirim.

fanatiklik yapıcaksanız sormayın.

cope ve hazırlığı da gözünüzde büyütmeyin.

baştan da şunu söyleyim, hazırlayın kendinizi, yemek konusunda hem maddi hem kalite/lezzet yönünden çileli günler sizi bekliyor.

hocam ben de isletme dusunuyorum biraz daha ayrintili anlatabilir misiniz.Ayrica cilelli gunler derken ?

1- hazırlıkta çok uzun durma, 1 sene uzun bir zaman, yarım dönem iyidir. hemen geç. arkadaşlık ortamı filan yalan inanma böyle şeylere, illa ortam arıyorsan hafta sonu bestekara git okuldakilerin çoğu orda. ( %10 devamsızlık var, kar kış demeden gidiyorsun, hangi ortam cidden merak ediyorum, zil filan çalıyor)
    2- sadece işletme değil, okuldaki en önemli kural doğru hocayı seçmek. hazırlığı geçersen eğer bana tekrar ulaş hoca seçiminde yardımcı olurum.
    3- yemek.. sinekli, kebap kokan, sıcak, adım atılmayan lezzetsiz ve pahalı restaronlardan mı bahsediyim, okul içindeki kafelerin turistik beldedeymişçesine koyduğu fiyatlardan mı..

quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

yurtlarda hazirlik ve bolum ayrimi var mi? yani yeni gelen hazirlik ogrenci istedigi yurtta kalabiliyor mu? ilk sene dogu kampusu yurtlarinda kalabilir gibi sacma bir sey okumustum sanki gecen gunlerde bir yerde.

istersen merkezde kal, her gün taksinin 10 tl tuttuğu bir mesafeye ya arabayla gidersin, ya ringle ya da taksiyle. hesap et sen.

undefined

hocam hoca seçme olayı ne tam olarak? irregular olup tek tek ders almadan filan mı bahsediyorsun. yoksa normalde de hoca seçip kendin ders programını mı ayarlıyorsun?

ben çok çalışıp yarım dönemde geçmeyi düşünüyordum hazırlığı, yarım dönem olunca irregular oluyormuşsun sanırım caiz midir?

sen nereden yemek yiyorsun peki?

@ToninoBaliardo deli abi takmadı beni sen yardım eder misin ya acaba yarım dönem upperla geçip öbür dönem saçma derslerle gönül eğlendirip sonra normal cs paketine devam edebilir miyim? çince filan öğrenmek istiyordum. aslında oraya gidince büyük ihtimal öğreniriz bunları ama insan meraklanıyor, bi de ona göre ing çalışayım.

Alıntıları Göster

irreegular olursan cs de pek sıkıntı olmaz aslında, çoğu hocanız hem regularlara hem irregularlara ders veriyor. kalan çok fazla oluyor.

diğer dediğini de yapabilirsin ama must dersler var onları drop edemezsin. mesela cs101, math101 gibi.

onları direk almak zorundasın.

yurt konusuna takılmayın illa seks istiyorsanız gidin bestekara bulursunuz denk gelir.

yemek için , genelde doğu kampuste cafe break iyidir, gerisi çok fena .

ya da ankuvaya gidiceksin, o da pahalı denebilir.

bır ara evden goturuyordum , ciddiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deli333 -- 18 Temmuz 2013; 23:14:42 >

• Arkadas cevap vermis ona tamamen katiliyorum

• bende %50 burslu işletme yazdım, tutarsa okulda hepinize yemek ısmarlarım hem tanışırız.

tutmaz ama büyük ihtimalle :D
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.