Şimdi Ara

Bilkent yazacaklar toplanalım (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
12
Favori
12.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lonelyisland

Merhaba gençler Bilkent Elektrik Elektronik(Tam Burslu) tercih edicem. Merak edenler için mf4 derece 117. Bilkent yazacaklarla tanışalım kaynaşalım;)

Bu sene Bilkent'e gideceler:

lonelyisland -----> EE
    gambitplayer ------> MATH
    Philophobia ------> CS
    jo_be -----> CS
    ozancon95 -----> EE
    FunkyCE ------> CS
    Eponine -----> LAW
    Strogonof ------> EE
    drixer -----> PHYS
    derrick1rose -----> MECH
    Nonanxious ------> MECH
    xDAGx -----> MATH
    önemliadam -----> EE
    KADO_ -----> CS
    ertanunver ------> CTIS
    Gokcenika -----> POLS
    Canavar Cafer ------> MAN
    ayar94 -----> CS
    Sefa™ ------> IAED
    JusTDoiT94 ------> EE
    kedidirokedi ------> IE,CS
    lemonadde ------> CTIS
    posweer ------> IE

Ufaktan havaya girelim diye bölümlerin ingilizce kısaltmalarını yazdım Sizin için sorunsa türkçeleriyle değiştirebilirim.

Havaya girelim diye İngilizce kısaltmaları yazmışsın hoşta.E.e değil e.e.e olacak o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

Makineciler Cal-Tech den hocamiz gelmiş haberiniz olsun

Bilkente caltechden hoca mı gelmiş ? Kaynak sağlam mı

• Caltechde ph.D diyelim yanlis olmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: Xean

quote:

Merhaba gençler Bilkent Elektrik Elektronik(Tam Burslu) tercih edicem. Merak edenler için mf4 derece 117. Bilkent yazacaklarla tanışalım kaynaşalım;)

Bu sene Bilkent'e gideceler:

lonelyisland -----> EE
    gambitplayer ------> MATH
    Philophobia ------> CS
    jo_be -----> CS
    ozancon95 -----> EE
    FunkyCE ------> CS
    Eponine -----> LAW
    Strogonof ------> EE
    drixer -----> PHYS
    derrick1rose -----> MECH
    Nonanxious ------> MECH
    xDAGx -----> MATH
    önemliadam -----> EE
    KADO_ -----> CS
    ertanunver ------> CTIS
    Gokcenika -----> POLS
    Canavar Cafer ------> MAN
    ayar94 -----> CS
    Sefa™ ------> IAED
    JusTDoiT94 ------> EE
    kedidirokedi ------> IE,CS
    lemonadde ------> CTIS
    posweer ------> IE

Ufaktan havaya girelim diye bölümlerin ingilizce kısaltmalarını yazdım Sizin için sorunsa türkçeleriyle değiştirebilirim.

Havaya girelim diye İngilizce kısaltmaları yazmışsın hoşta.E.e değil e.e.e olacak o

electrical engineering o. heryerde EE diye geçiyor bilkentte bile istersen bakabilirsin sitesinden.

• quote:

quote:

sen de bilkent mi yazdın? ekliyim istiyosan listeye
  • quote:

quote:

quote:

sen de bilkent mi yazdın? ekliyim istiyosan listeye

Ben son sınıfa yeni geçtim.gelecek sene gelicem inşallah.bilkentte elektrik mühendisliği varda ben mı bilmiyorum .elektronikte dahil etmen lazım yani e.e.e neyse sizin dediğiniz gibi olsun.

• Beyler endustri muh bolumu en iyi hocalarini tede kaptirmis bende de ne sans var ya

• millet size bir şey sorcam: Bu yeni açılan tıp fakülteleri ( malum tobb bile tıp açtı) bilkent mühendislik sıralamalarını etkiler mi neredeyse 3000 bin ek kontenjan geldi az değil örneğin 31600 daki bilkent ee biraz daha geriler mi ? yorumlarınız bekliyorum... saolun..
  • freedom95 kullanıcısına yanıt
    tahminen aynı kalır bilkent ee bilgisayar talep gören bölümler
  • aynı kalırsa iyi de umarım yükselme olmaz benim de derem 30400 ilk tercihim bilkent ee ikinci tercihim bilkent bilgisayar....saol yorum için
  • o değil de ee de kız yok diyolar
  • quote:

o değil de ee de kız yok diyolar

Hangi yildi hatirlamiyorum ama odtu 170 erkek 25 kiz diye görmüştüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreChance

quote:

o değil de ee de kız yok diyolar

Hangi yildi hatirlamiyorum ama odtu 170 erkek 25 kiz diye görmüştüm.

geleceğimiz uğruna kızsız kalıcaz
  • lonelyisland L kullanıcısına yanıt
    bilkentte kızdan çok ne var kardeş, ha derste bakcak kız olmıcak orası ayrı
  • Kiz isleri kolay delikanlilar partilere gidin kluplere gidin oyun gecelerine katilin birde sinifta tanisacaksiniz daha ne istiyonuz

• quote:

Kiz isleri kolay delikanlilar partilere gidin kluplere gidin oyun gecelerine katilin birde sinifta tanisacaksiniz daha ne istiyonuz

nasıl olcak hocam o ne para var ne araba özele gidince insan böyle bir komplekse giriyo napalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jo_be -- 20 Temmuz 2013; 1:31:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

quote:

Kiz isleri kolay delikanlilar partilere gidin kluplere gidin oyun gecelerine katilin birde sinifta tanisacaksiniz daha ne istiyonuz

nasıl olcak hocam o ne para var ne araba özele gidince insan böyle bir komplekse giriyo napalım

Ustad baslayin gorursunuz.derler ya su testisi su yolunda kirilir diye benim gordugum bircok arkadasimin arabasi yok cok sikinti etmeyin kendinize yeterki kafaniza gore insanlar bulun para pul onemli degil

Ha dedigin gibi parasi arabasi olup goturenler de yok degil fakat illa oyle olmaya gerek yok

• ToninoBaliardo kullanıcısına yanıt
    sen üniversite bire mi geçtin öyleyse hazırlıkla ilgili tecrübelerini paylaşabilir misin , günde ne kadarlık bir çalışma yaptın , ingilizcen şuan hangi seviyede örneğin yabancı bir filmi rahat izleyebiliomusun....eğer üni. 2 ye geçtiysen .GPA 'n kaç ve onun için ne kadarlık bir çalışma yaptın? Aslında benim merak ettiğim 3.5 ortalama yapmak ne kadar zor hergün işlediğin dersi düzenli tekrar etsen yapılabilecek bir ortalama mı yoksa dahası gerekiyo mu ? sorularım biraz uzun oldu ama....
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom95

sen üniversite bire mi geçtin öyleyse hazırlıkla ilgili tecrübelerini paylaşabilir misin , günde ne kadarlık bir çalışma yaptın , ingilizcen şuan hangi seviyede örneğin yabancı bir filmi rahat izleyebiliomusun....eğer üni. 2 ye geçtiysen .GPA 'n kaç ve onun için ne kadarlık bir çalışma yaptın? Aslında benim merak ettiğim 3.5 ortalama yapmak ne kadar zor hergün işlediğin dersi düzenli tekrar etsen yapılabilecek bir ortalama mı yoksa dahası gerekiyo mu ? sorularım biraz uzun oldu ama....

Ben 1.sinifa baslicam onumuzdeki donem

Hazirlikta ben gunluk derste ne yaptigimiza baktim kelimeler vs. Aslinda hazirligin zorlugu sinavlar vs den ote devamsizlik ysni devamsizlik sorununu asarsaniz rahatlikla gecersiniz ben suanda altyazisiz bi cok diziyi izleyebiliyorum ama bir kismini da hizindan dolayi izleyemiyorum

3.5 ustu ortalamalar ilk sene gerekli zamani ayirirsan cok kolay diyolar fakat hangi bolum olursa olsun (muhendislik icin) 2. 3. Senelerde bunun garantisini veremiyolar ama ben sunu dusunuyorum gereken ilgiyi calismayi yaparsan 3uzerinde kalirsin zira 4.sinifta elektronikte 3.92 ortalamasi olan insanlarda var 2yi zor gecenlerde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freedom95

Ben 1.sinifa baslicam onumuzdeki donem

Hazirlikta ben gunluk derste ne yaptigimiza baktim kelimeler vs. Aslinda hazirligin zorlugu sinavlar vs den ote devamsizlik ysni devamsizlik sorununu asarsaniz rahatlikla gecersiniz ben suanda altyazisiz bi cok diziyi izleyebiliyorum ama bir kismini da hizindan dolayi izleyemiyorum

3.5 ustu ortalamalar ilk sene gerekli zamani ayirirsan cok kolay diyolar fakat hangi bolum olursa olsun (muhendislik icin) 2. 3. Senelerde bunun garantisini veremiyolar ama ben sunu dusunuyorum gereken ilgiyi calismayi yaparsan 3uzerinde kalirsin zira 4.sinifta elektronikte 3.92 ortalamasi olan insanlarda var 2yi zor gecenlerde

hocam dersler nasıl işleniyor hazırlıkta. speaking yapabiliyor musunuz bolca? powerpoint sunumu yapıyor musunuz? hoca essay ödevi mi veriyor? acayip meraktayım.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.