Şimdi Ara

Bilkent yazacaklar toplanalım (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
489
Cevap
12
Favori
12.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazdiklarinin hepsini yapiyosun ek olarak
    Parca verip okuma
    Bir parcayi dinleyip not alma da yapiliyo bol bol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

Yazdiklarinin hepsini yapiyosun ek olarak
    Parca verip okuma
    Bir parcayi dinleyip not alma da yapiliyo bol bol

dersler zevkli geçiyor mu yoksa bitse de gitsek modunda mı?
  • ToninoBaliardo kullanıcısına yanıt
    cevapladığın için çok teşekkürler...Hazır yüz bulmuşken şeyi de sormak istiyorum..arkadaş ortamı...kurlar sürekli değişio fln filan insanlar samimiyet kurulabilio mu özellile bunu merak ediyorum gittiğim zaman beni ne bekliyo, sonuçta gayet iyi anlaştığın bir insanla 1 ay sonra farklı sınıflarda olabiliyorsun, kendinden mesela örnek verebilir misin çok iyi arkadaşlıklar kurdun mu ? çünkü ben yapı olarak da hafif içe kapanık bisiyim sosyal çekincelerim var anlayacağın....
  • jo_be kullanıcısına yanıt
    valla hocam sınıfın durumuna göre değişir benim upper sınıfımla iyi kaynaşmıştık oldukça zevk aldım hocamızda iyiydi
    pref.de sınıf dağınıkta zar zor ders işliyoduk

bir de aynı konu çok tekrar edebiliyor o da sıkıcı yapabiliyor
  • freedom95 kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi benim pin sınıfından arkadaşlarıyla sürekli takılan arkadaşlarım da var hiç arkadaş edinmeyenlerde var ama kimse arkadaş edinmeyelim diye bir düşünceye sahip değil zaten sen içine kapanıksan bile iyi kötü kafana göre bir grup bulursun yani bilkentte her çeşit insan var mesela ben upper sınıfımda çok samimi arkadaşlar edindim seneye aynı odada kalacağım biriyle , diğeriyle aynı katta olacağız yurtta

kurların sürekli değişmesi kötü bişe gibi gözüksede sen samimi arkadaşlarınla zaten iletişimi kaybetmiyosun
    üstüne o kurdaki arkadaşlarla iyi anlaşırsan etkinlik yaparsınız bowling turnuvası bar gece klubu vs.
    hiç olmazsa çevren olur yani
  • quote:

hocam şimdi benim pin sınıfından arkadaşlarıyla sürekli takılan arkadaşlarım da var hiç arkadaş edinmeyenlerde var ama kimse arkadaş edinmeyelim diye bir düşünceye sahip değil zaten sen içine kapanıksan bile iyi kötü kafana göre bir grup bulursun yani bilkentte her çeşit insan var mesela ben upper sınıfımda çok samimi arkadaşlar edindim seneye aynı odada kalacağım biriyle , diğeriyle aynı katta olacağız yurtta

kurların sürekli değişmesi kötü bişe gibi gözüksede sen samimi arkadaşlarınla zaten iletişimi kaybetmiyosun
    üstüne o kurdaki arkadaşlarla iyi anlaşırsan etkinlik yaparsınız bowling turnuvası bar gece klubu vs.
    hiç olmazsa çevren olur yani

Seninle de tanisabilcek miyiz orda?

• Ayarlariz bir gun gorusuruz elbet

• ufaktan ingilizce çalışmaya başladım beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonelyisland

ufaktan ingilizce çalışmaya başladım beyler

nereden çalışıyorsun?
  • cope sınavı ne zaman olur bilen var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

quote:

Orijinalden alıntı: lonelyisland

ufaktan ingilizce çalışmaya başladım beyler

nereden çalışıyorsun?

bikaç tane toefl hazırlık kitabı aldım. oradan bakıyorum. az çok benziyolardır birbirlerine
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freedom95

sen üniversite bire mi geçtin öyleyse hazırlıkla ilgili tecrübelerini paylaşabilir misin , günde ne kadarlık bir çalışma yaptın , ingilizcen şuan hangi seviyede örneğin yabancı bir filmi rahat izleyebiliomusun....eğer üni. 2 ye geçtiysen .GPA 'n kaç ve onun için ne kadarlık bir çalışma yaptın? Aslında benim merak ettiğim 3.5 ortalama yapmak ne kadar zor hergün işlediğin dersi düzenli tekrar etsen yapılabilecek bir ortalama mı yoksa dahası gerekiyo mu ? sorularım biraz uzun oldu ama....

Ben 1.sinifa baslicam onumuzdeki donem

Hazirlikta ben gunluk derste ne yaptigimiza baktim kelimeler vs. Aslinda hazirligin zorlugu sinavlar vs den ote devamsizlik ysni devamsizlik sorununu asarsaniz rahatlikla gecersiniz ben suanda altyazisiz bi cok diziyi izleyebiliyorum ama bir kismini da hizindan dolayi izleyemiyorum

3.5 ustu ortalamalar ilk sene gerekli zamani ayirirsan cok kolay diyolar fakat hangi bolum olursa olsun (muhendislik icin) 2. 3. Senelerde bunun garantisini veremiyolar ama ben sunu dusunuyorum gereken ilgiyi calismayi yaparsan 3uzerinde kalirsin zira 4.sinifta elektronikte 3.92 ortalamasi olan insanlarda var 2yi zor gecenlerde

hocam dersler nasıl işleniyor hazırlıkta. speaking yapabiliyor musunuz bolca? powerpoint sunumu yapıyor musunuz? hoca essay ödevi mi veriyor? acayip meraktayım.

power point, class debate ve individual meeting diye 3 tane küçük task var, her kurda değişiyor bunlar.

ingilizce seviyelerinin ve hazırlığın zorluğu efsanesının abartıldığını hazırlığa girince görürsün.

3.5 ortalamanın sırrı hem çalışmak hem de doğru hocayı seçmek.

essay yazdıracaklar sık sık .

hazırlıkta umarım yabancı hoca gelir. başlarda zor gelse de zamanla hem kulağın hem speakingin baya baya gelişir.

bol bol speaking yapmanı öneriyorum.

ayrıca, direk , bodozlama gidip kitap almayın, ne kadarını kullanacaksınız, 2. elini satan var mı, arkadaştan idare edilir mi gibi bakın. bazen hiç bir şey yapılmıyor doğru dürüst ve kur bitiyor.

okulda öyle abarttığınız kadar zengin bir güruh yok, hatta burssuz zenginlerin aksine burslularda bir küstahlık var.

kısacası ; ortam olsun, karı kız olsun, hazırlığın zorluğu, ya da maddi yönden diğer öğrencilere yetişemeceğiniz gibi ön yargıları kafanızdan çıkarın. bunların boş ve uydurma olduğunu gelince göreceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ycın

cope sınavı ne zaman olur bilen var mi ?

3 eylül gibi gordum sanirim.

• ctis yazan 2 kişi görür gözlerim :D tam burslu mu yazdınız beyler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli333

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freedom95

sen üniversite bire mi geçtin öyleyse hazırlıkla ilgili tecrübelerini paylaşabilir misin , günde ne kadarlık bir çalışma yaptın , ingilizcen şuan hangi seviyede örneğin yabancı bir filmi rahat izleyebiliomusun....eğer üni. 2 ye geçtiysen .GPA 'n kaç ve onun için ne kadarlık bir çalışma yaptın? Aslında benim merak ettiğim 3.5 ortalama yapmak ne kadar zor hergün işlediğin dersi düzenli tekrar etsen yapılabilecek bir ortalama mı yoksa dahası gerekiyo mu ? sorularım biraz uzun oldu ama....

Ben 1.sinifa baslicam onumuzdeki donem

Hazirlikta ben gunluk derste ne yaptigimiza baktim kelimeler vs. Aslinda hazirligin zorlugu sinavlar vs den ote devamsizlik ysni devamsizlik sorununu asarsaniz rahatlikla gecersiniz ben suanda altyazisiz bi cok diziyi izleyebiliyorum ama bir kismini da hizindan dolayi izleyemiyorum

3.5 ustu ortalamalar ilk sene gerekli zamani ayirirsan cok kolay diyolar fakat hangi bolum olursa olsun (muhendislik icin) 2. 3. Senelerde bunun garantisini veremiyolar ama ben sunu dusunuyorum gereken ilgiyi calismayi yaparsan 3uzerinde kalirsin zira 4.sinifta elektronikte 3.92 ortalamasi olan insanlarda var 2yi zor gecenlerde

hocam dersler nasıl işleniyor hazırlıkta. speaking yapabiliyor musunuz bolca? powerpoint sunumu yapıyor musunuz? hoca essay ödevi mi veriyor? acayip meraktayım.

power point, class debate ve individual meeting diye 3 tane küçük task var, her kurda değişiyor bunlar.

ingilizce seviyelerinin ve hazırlığın zorluğu efsanesının abartıldığını hazırlığa girince görürsün.

3.5 ortalamanın sırrı hem çalışmak hem de doğru hocayı seçmek.

essay yazdıracaklar sık sık .

hazırlıkta umarım yabancı hoca gelir. başlarda zor gelse de zamanla hem kulağın hem speakingin baya baya gelişir.

bol bol speaking yapmanı öneriyorum.

ayrıca, direk , bodozlama gidip kitap almayın, ne kadarını kullanacaksınız, 2. elini satan var mı, arkadaştan idare edilir mi gibi bakın. bazen hiç bir şey yapılmıyor doğru dürüst ve kur bitiyor.

okulda öyle abarttığınız kadar zengin bir güruh yok, hatta burssuz zenginlerin aksine burslularda bir küstahlık var.

kısacası ; ortam olsun, karı kız olsun, hazırlığın zorluğu, ya da maddi yönden diğer öğrencilere yetişemeceğiniz gibi ön yargıları kafanızdan çıkarın. bunların boş ve uydurma olduğunu gelince göreceksiniz.

hocam o ders-hoca seçme olayı nasıl olacak tam olarak, yılın başında liste mi verecekler, en erken seçen kapacak filan mı? bu yüzden istediğimiz seçmeli dersi alamadığımız filan oluyor mu?

• tercihler açıklansın, hazırlıgı gecıp gecmeme durumunuza göre yardımcı olurum ben.

not : arkadaş ortamı falan diyip tınlamamazlık etmeyin, imkan varsa geçin hazırlığı, gerçekten hayal ettiğiniz gibi hoş, şen şakrak bir şey değil :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli333

tercihler açıklansın, hazırlıgı gecıp gecmeme durumunuza göre yardımcı olurum ben.

not : arkadaş ortamı falan diyip tınlamamazlık etmeyin, imkan varsa geçin hazırlığı, gerçekten hayal ettiğiniz gibi hoş, şen şakrak bir şey değil :D

İngilizcesi dersi anlayacak kadar olup da okuyan yoktur heralde
  • Bence gecmeyin hazirligi dersdeki terimleri anlamassiniz sonra kalirsiniz oyle. Oturun hiraz ileri ingilizce ogrenin gynluk konusma disinda BENCE

• Ben de işletme yazdım ama tutmaz büyük ihtimalle ama olsun küçük de olsa bi ihtimal var
  • quote:

Orijinalden alıntı: zavallıcık

quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Orijinalden alıntı: zavallıcık

şimdiden geçmiş olsun
    HAZIRLIĞI NE YAPIP EDİP GEÇMEYE ÇALIŞIN İNANIN E-Zİ-YET
    eski bilkent öğrencisinden inciler.

hocam zor diyorlarmış hazırlığı için? bir de para koparmak için bırakanlar varmış doğru mudur?

bildiğin çook zor.
    bayağı zor hani :)
    ilk kurdan,son kuru gören arkadaşım olmadı hepsi dönem uzattı
    geçenlerde muhtemelen gece gündüz-7/24 ders çalışan insanlardır

ben diyordum ki kesin geçerim,hatta kur atlarım yeaaa falan(herkes bu düşünceyle gelmiş :D)
    ha noldu ilk kurdan sonra bıraktım okulu tamamen
    bu nasıl eziyet
    okula git ders çalış eve geçmeye uğraş eve geç ödev yap sonra mail göndersin hoca birde o ödevi yap ayriyeten çalış falan.istiyorlar ki 24 saat ders çalışalım.öyle para için hazırlıkta bırakmazlar.ileri sınıfları bilemem
    okul desen ayrı sıkıcı.rekor kırıyor hani ! dağın başı.yol 2 saat sürüyor,20 saat devamsızlık hakkın var.zaten servis ilk saatler geç kalarak benim ilk haftadan haftada 4 saatimi yemişti.okul kocaman.bok gibi kampüsü var.alabildiğine kuru ot.öğrenci işlerine yürümek için 30 dk yürü,yok servis beklemek için 30 dk bekle falan.,

SI-KI-CI
    ha noluyor,insanlar köyden geliyor,daha önce parti görmemiş ne bileyim bar-cafe takılmamış.birde heveslilerse bunlar direkt ohaaa harika modundalar.büyük şehirden geliyorsan ve her nimetinden faydalandıysan büyük şehrin bu ne lan dağın başındayız moduna giriyorsun.birde sorgulayan biriysen işin daha zor.çünkü bu üni 7/24 sistemli köle yetiştirmeyi hedefliyor.diyorsun ki napıyorum lan ben burada falan.

neyse ben üniversiteyi hiç sevmedim.gazi bile daha iyi benim için.madem adaysınız hepiniz çok kötülemeyim gidince illallah edeceksiniz zaten

hangi bölümdeydiniz hocam

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.